Jump to content

Мохамед Салах

Svet

Recommended Posts

Според норвежкия клуб:

Салах има никакви щети и е напълно готов за борбата, заяви национален отбор лекар Мохамед Ел-Ela съгласно Ливърпул Ехо

Съжалявам за нескопосания превод.

• 3 weeks later...

Към тези, които обвиняват Салах за пропуските.

Има си причина във футбола едни да играят нападатели, а други да играят крила. Завършващият удар не е като другите удари, не е нито като обикновения пас, нито като центрирането. Футболистите, които го имат, играят нападатели. Салах играе крило. Той няма как да бъде постоянен пред вратата на противника. Той не е тип играч, който от 4 положения да вкарва по 3 гола във всеки мач. В един може и да стане! Но не във всеки. Липсва му постоянството, присъщо на нападателите голаджии.

От Салах се очакват 10-12 гола през сезона. И той ще ги вкара. Но не очаквайте от него 20-25 гола. Той не е такъв тип футболист.

Аз не мога да се начудя как всички скачат на Салах че изпускал при положение че наистина той е крило... а вече от централния ни нападател никой няма никакви очаквания и никой не се учудва че не вкарва...че вчера той изпусна много повече от Салах

За пропуски на празна врата няма оправдания, дори и вратаря да е излязъл на такова положение. Познавам няколко фена на Рома и те са доволни от продажбата на Салах и взетите пари за него. Те също ми изтъкнаха тази причина, че на него му трябват супер много положения за да може да се разпише. Въпреки всичко аз смятам, че ни е ценен и с типичен нападетел на върха на атаката, той и Мане по крилата, то играта ни ще бъде много по-балансирана и резултатна.

А Фирмино нападател ли е, че му се сипва толкова ? Просто толкова си може, като фалшива девeтка. От както е при нас вкарва толкова, колкото трябва да вкарва един флангови футболист, общо 23 гола за 2 сезона. Миналия сезон ни беше голмайстор на отбора с цели 10 гола, което говори красноречиво за качествата му на тази позиция.

Познавам няколко фена на Рома и те са доволни от продажбата на Салах и взетите пари за него.

Аз па познавам няколко фена на Рома, които съжаляват че продадоха Салах. Също така познавам няколко фена на Ливърпул, които са доволни от трансфера /познавам и други фенове ама няма да ви занимавам какво си говорим с тях :sarcastic: /.

А Фирмино нападател ли е, че му се сипва толкова ? Просто толкова си може, като фалшива девeтка. От както е при нас вкарва толкова, колкото трябва да вкарва един флангови футболист, общо 23 гола за 2 сезона. Миналия сезон ни беше голмайстор на отбора с цели 10 гола, което говори красноречиво за качествата му на тази позиция.

E те тука ни е проблема.

Аз па познавам няколко фена на Рома, които съжаляват че продадоха Салах. Също така познавам няколко фена на Ливърпул, които са доволни от трансфера /познавам и други фенове ама няма да ви занимавам какво си говорим с тях :sarcastic: /.

E те тука ни е проблема.

Нито Фирмино ни е проблема, нито Салах е зле....храните го ,че изпуска, ама момчето има равен брой голове с Лаказет и Кейн във ВЛ примерно. При положение, че не е ценрален нападател като тях. Ще работи върху завършващият удар и ще се подобри.

Никой не го храни, просто започнаха да се набиват на очи тези фрапантни положения сам срещу вратаря/вратата. А не е Обамеянг да кажеш, който също пропуска страшно много, но и вкарва като разпран. В доста от ситуациите, е забил поглед в земята и отпрява анемичен удар/подаване към вратаря.

Храненето на Салах лично аз не мога да го разбера. Защо друг не се озовава всеки мач по няколко пъти на толкова чиста позиция, някой запитвал ли се е?

Лично аз съм много приятно изненадан от Салах. И смятам, че все по - полезен ще става за отбора. Ще се сработи с колегите си.

Проблема е, че основния ни нападател, който е неизменен титуляр е вкарал 10 гола. /поне това се опитах да подчертая в предния си пост/.

Рошавият ме кефи много! Идеално пасва на стила ни на игра, има хъс и не се пести! Само...трябва да се научи да рита по-точно и силно!!! А, това се учи, трябва само усърдие и труд на тренировките! Иначе, всичко друго си го има нашия рошльо :997: харесвам си го, даже ако е без брада - повече :sarcastic:

Истината е само една: Ако беше толкова добър, челси нямаше да се отърват от него.

Добър ама не може да вкарва.

Както стъридж - добър, но много чуплив.

Големите отбори не подаряват добрите си играчи.

Истината е само една: Ако беше толкова добър, челси нямаше да се отърват от него.

Добър ама не може да вкарва.

Както стъридж - добър, но много чуплив.

Големите отбори не подаряват добрите си играчи.

Така е. Погба, Фабрегас и Лукаку биха го потвърдили.

• Simply Red changed the title to Мохамед Салах
  • Simply Red pinned this topic