Jump to content

Мохамед Салах

Svet

Recommended Posts

Guest Mario_Shinobi

Признавам, че адски много се дразнех на пропуските на Салах и в един момент гледах скептично на качествата му. Е.. - Рошо ме обори. Не, той не само, че ме оправда, ами ме и сложи в малкия си джоб зашивайки десетте си гола, и както пише в това, което stroshev e постнал - "its only November ?? "

Да задържи тоя рейт човека. Отдава му се. Може би дразненето ми идва от там, че пропускаше наглед абсурдни ситуации. От друга страна пък головете му са майсторски и в пъти по-сложни за отиграване като ситуации, в сравнение с пропуските пред вратата.

Гууд, добре ни дойде. Дори бих казал доста добре. Такова крило с такъв работен рейт, освен Мане май наскоро не сме имали.

Салах е такъв типаж играч просто. Пропуските му няма да изчезнат, дори и абсурдните такива,но човека има дарбата и да вкарва.

Умее да се позиционира добре в наказателното поле, да играе на ръба на засадата, има футболен интекет и това му помага много.

Има си ги тези играчи. Пример за това са Игуаин и Кавани. Има мачове в които се чудиш как може да са професионални футболисти, като им видиш пропуските, които правят, но в края на сезона статистиките им са впечатляващи.

В крайна сметка е много по-добре да имаш такъв играч в състава си,който пропуска, но и вкарва много, отколкото да имаш такъв като Даунинг, който нито пропуска, нито вкарва :D

А най-добре си е човек да има играчи като Мане...той хем вкарва като луд, хем асистира и рядко прави фрапантни пропуски. Именно това за мен го прави по-добър играч от Салах и един от най-добрите на неговият пост в света.

Салах обаче също е на много високо ниво и приказки от сорта, че бил посредствен са нелепи.

Виж за Окса, ако някой каже подобно нещо, ще се съглася. Чамбо за последните 5 сезона има толкова голове колкото Салах до момента за нас. До края на годината Салахчо нищо чудно да натрупа повече голове отколкото за цялата си кариера имат Даунинг, Риера и Окс.

Аз като един як пич, какъвто съм, 'ми, ще се самоцитирам:

Накрая пак ще излезе, че Мо Салах не е посредствен за твое съжаление.

Накрая пак ще излезе, че го купихме на по-ниска цена от реалната му.

Накрая пак ще излезе, че играе на изключително високо ниво (по-високо от това, на което някои от твоите "големи" играчи се представят).

Египтянинът се превръща в мой любимец с темпове по-високооборотни дори от спринта му.

Освен с неуспоримите си футболни качества, момчето ми прави непреклонно добро впечатление и с държанието си, като след втория си гол днес се обърна моментално към Мане, за да му благодари за паса, вместо да се разбеснее от кеф, че е вкарал.

'Баси трансфера на Клоп. Да ни е жив и здрав.

Много добре,че треньора на Египет не го е викнал.Сега ще си почне малко,защото е може би играчът ни с най-много записани минути този сезон.А като гледам програмата ни,не можем да си позволим да не стартираме с него скоро.

Да не би да бъркам и тоя треньора им да му беше дал почивка миналата пауза за националите?

Edited by blunt

Евала на треньора на Египет. Показва човека, че има акъл и мисли за своите футболисти. След като са се класирали няма смисъл да вика отново най-добрия си футболист и да го товари допълнително с пътувания и игрови минути.

Много от другите треньори няма да направят това за базмислените контроли,които им предстоят. Вместо да се съобразят с това, че водещите футболисти имат безкрайно натоварена програма и всяка една почивка им е добре дошла, те ги викат по всевъзможни краища на света, за да изиграят 1 , евентуално 2 контроли.

И после защо са безкрайно изморени в края на сезона и защо са контузени. Всяка една почивка им е от полза при този пренатоварен график, особено за футболистите в Англия,които нямат зимна пауза.

Още веднъж браво за треньора на Египет.

Да е жив и здрав.

Мисля ,че пикът на неговата кариера ще е следващия сезон, защото до тогава ще ошлайфа и малкото което му остава да стигне до съвършенство.

Нещата ще улегнат, отборът ще се сработи още повече и вече ще бъдем готови за нещо голямо.

Mohamed Salah career goals at Liverpool FC: 14

Jesse Lingard career goals at Manchester United: 14

Salah's wage: £90k-per-week

Lingard's wage: £100k-per-week

Lingard has played 81 more games.

Малко безсмислена статистика, но от друга страна винаги закачката с Манго ме радва :)

• Simply Red changed the title to Мохамед Салах
  • Simply Red pinned this topic