Jump to content

Анди Робъртсън

Liverbird

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
3 minutes ago, David said:

Анди е скандален и немощен. Какво беше това дърпане в опасна близост до вратата в края на мача. Че и спори. Държи се като безпомощен несретник!

Да, това на края беше безумно. При никаква опасност им даде възможност в последната минута да центрират. За жалост очаквах Анди да е един от играчите, които ще си запазят формата като Салах, Ван Дайк...

Стилът на Слот е такъв, че се атакува по-малко и се защитава повече - тоест защитните качества на бековете излизат на преден план. Всички знаем, че си има такива и такива бекове, такива атакуващи за схема с 3ма в защита и такива от които се иска да стигат до центъра на терена. Робо дали е в слаба форма временно или е перманентно - не знаем, ама работа е там, че Коцето не е достатъчно добър да го замести и никога не е бил. 

Бекове, които са предимно по-известни с интенизитета си напред, като наближат трийсетака и позагубят малко от скоростта си, започват да им лъсват защитните умения. А още повече и човек, трениран толкова време от Клоп, който стопява лагерите на всичките си футболисти и ги изхабява прекомерно. 

Годинките си минават, време е за рефреш. Хубавото е, че Слот издигна на следващо ниво работата на Клоп. Лошото е, че след края на сезона с тези играчи сме само надолу.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Ако играе утре, както се очаква, ще му станат 81 участия за нац. отбор.

Ще изпревари игралия за мангалите Darren Fletcher, който има 80,

а пред него остават само двама - един бивш вратар Jim Leighton  с 91 мача

и  БАШ ЛЕГЕНДАТА  Sir Kenny Dalglish, който има 102 мача.

"I actually said to Kenny the other week, 'I'm coming for you',"

Robertson told BBC Scotland.

• 1 month later...

Сбъркали сте си професиите🤣: Застраховател и Презастраховател! 

А за Анди - според мен трябва да си ходи! Квото можа- даде! Много даде! Но! От две години основно взема без да дава.То е валидно за цялата защита, де. Мине ли топката центъра все едно ни бият дузпа. Но при Анди и Кептъна спада е зашеметяващ. Повече при Анди. Очевидно Кептъна ще го гледаме да оди като това, Дека еде щипките от простираньето и вика жунгръц, ама двамата с Анди вече е тегаво.

32 minutes ago, svivcv said:

Сбъркали сте си професиите🤣: Застраховател и Презастраховател! 

А за Анди - според мен трябва да си ходи! Квото можа- даде! Много даде! Но! От две години основно взема без да дава.То е валидно за цялата защита, де. Мине ли топката центъра все едно ни бият дузпа. Но при Анди и Кептъна спада е зашеметяващ. Повече при Анди. Очевидно Кептъна ще го гледаме да оди като това, Дека еде щипките от простираньето и вика жунгръц, ама двамата с Анди вече е тегаво.

Тва ако го прочете някой страничен ще си помисли, че се отнася за средняк в таблицата, а не за шампиона...😀

4 minutes ago, flyhorse0906 said:

Тва ако го прочете някой страничен ще си помисли, че се отнася за средняк в таблицата, а не за шампиона...😀

И аз така си мисля, като го чета! По-интересното е, че като гледа мачовете ни се потвърждава. Но пък шампион вече е Уел дан и трябва да се мисли за наесен. А за мен защитата е слабото ни звено и трябва да се предприеме нещо. Например това, което предлагам в горния пост.

7 minutes ago, svivcv said:

И аз така си мисля, като го чета! По-интересното е, че като гледа мачовете ни се потвърждава. Но пък шампион вече е Уел дан и трябва да се мисли за наесен. А за мен защитата е слабото ни звено и трябва да се предприеме нещо. Например това, което предлагам в горния пост.

Тъй като гледам Анди и Коцето ще опъват поне още един сезон.Точно в тая зона ще спестим парата.

1 hour ago, flyhorse0906 said:

Тъй като гледам Анди и Коцето ще опъват поне още един сезон.Точно в тая зона ще спестим парата.

Рано е да се каже. То има 45 дена до отварянето на ТП. Технически има време да се преговаря и подготвят нещата.

• Simply Red changed the title to Анди Робъртсън