Jump to content

Анди Робъртсън

Liverbird

Recommended Posts

Guest Shinobi

За болното момченце от Пул ли става въпрос? Алфи?

Тече огромна кампания в негова подкрепа в момента тук.

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

https://www.youtube.com/watch?v=l77pPE3F7so

От Джилязо е направен тоя човек. Трябваше да минат повече от 10 години за да намерим отново машина за левият ни бек.

Робо е някаква смеска между питбул и лъв.

Нашият клуб винаги е имал добро разбирателство с планинците. Надявам се, Анди да остави своята следа и след години с радост да видя името му в раздел "легенди". :doubleup:

http://www.dailymail...gave-dream.html

Наистина прогреса на това момче е осезаем... бях скептичен като го взехме но ми се струва че Клоп е преценил много добре какво има Анди.

• 3 weeks later...

Тоз' тигър в мое лице започва си намира един голям фен.Снощи на мача по едно време мислех,че има клонинг.Ляво-дясно.Напред-назад.Поливалентен футболист.В същото време един такъв мъжкар.В някакво дълечно или не чак толкова дълечно бъдеще го виждам минумум втори капитан

Като се замислиш реално къде е играл преди година и че сега мачка Сити на 1/4 финал и се класира на полу-финал за ШЛ...В главата му сигурно е мармалад.

Като се замислиш реално къде е играл преди година и че сега мачка Сити на 1/4 финал и се класира на полу-финал за ШЛ...В главата му сигурно е мармалад.

И сякаш играе такива мачове години наред.Прави така,че противниците да играят отляво,през центъра,под земята,но не и през неговата зона

........... На почивката Юрген ни успокои и ни каза, че едва ли можем да играем по-зле ...........

:sarcastic: Хубаво ги е успокоил Клоп!

Иначе аз на това момче много му се кефя, дано запази тренда и продължи да бележи прогрес в развитието си като футболист.

• 3 weeks later...

Много ме кефи от време на време какви пробиви прави в стил Гарет Бейл, като я пусне тая топка и все едно им казва "ти гониш" :) Намерихме си железен ляв бек, да е жив и здрав!

• 4 weeks later...

Страшен Андрю, огромно сърце. Голям мач направи снощи и правеше криви прехваления десен фланг на балета, поне до 30та мин. Дано го налагат за ляво крило следващия сезон и да е здрав.

Голям играч, всички се чудехме на Клоп защо взима играч на Хъл Сити за 10 млн, който да ни реши проблемите на левия бек, чудехме се и за Салах, има си нюх Клоп да намира играчи, които да ги превръща в звезди, как го прави не знам!

Аз съм на мнението, че това момче има нестандартно центриране и бързи крака, нещо което не сме имали от години в отбора по левия фланг. Не само ляво крило, а и да почват батковците да го учат как да я върти от левия корнер, че тоя сезон да имаме едно две сносни изпълнения. Класни леви бекове с кофа да ги ринеш из Европа и най вече на Клоп Германията, да пазарува. Анди за мен е бъдещата голяма звезда на Шотландия. Рядко се виждат ненадценени британски играчи в големите отбори.

Аз съм на мнението, че това момче има нестандартно центриране и бързи крака

Точно двете супер ключови неща за един бек :) В съвременния футбол бековете центрират много по-често от крилата. Даже като цяло малко отбори играят вече с типични крила, дето тичат по тъча до корнера. Сега крилата са си направо нападатели и са може би най-добрите такива в света (Роналдо, Меси, Салах, Гризман и т.н.). На бековете остана да тичат по тъча и да центрират. Бат Анди си е перфектен там :)

За мен Робъртсън е едно от откритията на сезона.Грабна си шанса след контузията на Морено и се представи на много добро ниво до края на сезона.И на финала в Киев игра много добре, като по нищо не си личеше че допреди година беше в Хъл Сити.Роналдо и той се пробва през неговата зона ама Анди го "изгони" набърже.Продължавай все така момче!

• Simply Red changed the title to Анди Робъртсън