Jump to content

Лига на нациите на УЕФА


Препоръчан пост

Ингилизите, с тия детински грешки, все едно бяха отбор от нивото на каменица фен къп. :sarcastic: Лалетата направиха добър мач, явно Куман си върши добре работата,в това да им върне позабравената слава. Дано я вземат тая купа, Върджил, Джини и Бабел (който, явно държи да напомня за кой велик клуб е играл с цвета на прическата си).

Link to comment
Сподели другаде

Аз не знам колко голям потенциал има, ама знам, че на 19 години няма как да се определи колко е добър за:

-голям отбор

-друга държава(отбор) , с различен стил на игра, публика и съотборници. (Англия, Испания, Франция)

-натиск, особено медиен който определено ще се окаже заради заплатата и очакванията

-и не на последно място треньор и тренировките, които ще провежда. Независимо, че е защитник.

Дори не съм сигурен, че е доказал нещо още (загатнал ок, ама доказал се ми е малко съмнително).

Аякс са все млади и нямат изявени звезди, играят красив и колективен футбол. В друг отбор (особено до Меси, Пике, Кавани, Неймар, Салах и... ) той ще си е едно лапе, което може и да се сработи, но може и да се срине дори за 5 мача или месеца.

Така, че аз лично не бързам да го слагам до ВВД, по-добре да поиграе още.

Особено пък и за тези пари.

Имаме играчи там, но ако ще се купува някой за поста, съм много по склонен за Колибали примерно или оня негър колумбиеца (ся го забравих как се казваше).

Link to comment
Сподели другаде

И аз мисля, че не трябва да разваляш нещо, което работи сега, за нещо, което евентуално би работило след време. За мен двойките Върджил -Матип и Върджил - Гомез са по-добри от Върджил - Де Лихт. Най-малкото на нас не ни правят по толкова положения на мач, или поне е много рядко. Имам чувствоо, че който го вземе Де Лихт няма да сбърка непременно, но ще трябва да се съобразява с капризи и претенции, както негови, така и на свинята. Има логика да иде в отбори със слаба защита или такива, които непременно търсят заместник на напускащ защитник - Атлетико, Юве, мангал, Барса, Арсенал имат крещяща нужда, ама на нас не виждам защо ни е.

Link to comment
Сподели другаде

Проблема на нашите защитници са честите контузии.Тоя сезон Матип пропусна месец,Гомез почти три,Ловрен и той бая контузии имаше,отделно беше извън форма през по-голямата част от сезона.

Link to comment
Сподели другаде

И аз съм на мнение, че тоя Лайт по-далеч от нас засега. Наистина за тия пари не си заслужава. Разминаваха го стабилно снощи. Да окопити се, вкара Холандия обратно в мача, но това не оправдава разминаванията му, къде ако беше някой "по така" отбор щеше да си вкара положенията. След време може и да стане, но наистина Джо е в пъти(поне според мен) по-добра опция от този.

Представям си го в комбинация с Линдельоф или Пике кво ще правят защитите в първите си години. Майко мила...

Link to comment
Сподели другаде

Абе Де Лигт има голям потенциал и може да стане топ защитник ама няма как да струва 70 милиона почти колкото ВВД. Ако го вземем за 40 съм ок.

 

Щом Магуайър струва 80 млн, защо да не струва Де Лихт - 70..

Link to comment
Сподели другаде

Най-добре е да остане още един сезон в Аякс и вече следващото лято ако е затвърдил изявите си, да се пробваме са него, точно сега така се случи, че имаме защитници, но пък ако Клоп много държи на него и го иска, значи има защо. Аз не виждам защо Де Лихт трябва да.бърза да сменя отбора, в Аякс си играе редовно, имат добър отбор, ако отиде в Барса или при нас няма да е веднага титуляр, още 1 сезон да му уври главата, да затвърди впечатленията и тогава да прави избора си.

Link to comment
Сподели другаде

Ако дойде при нас Матип ще получи треньорска контузия и ще е титулярна двойка с Върдж от първия мач. Матип не е лош защитник, но не е за титуляр в Ливърпул, имаше късмета Джо да се контузи, за да хване ръка миналия сезон, ако малкият нямаше проблем с крака, щяха да си цъкат сантасе с Ловрен цял сезон.

Link to comment
Сподели другаде

Това не е много вярно, защото Гомез получи шанс да е партньор на Върджил в началото на сезона, когато всички останали бяха контузени. И Матип, и Ловрен бяха контузени тогава и това беше единствената причина да стане партньор на Върджил. В крайна сметка се оказа добро партньорство. После Матип замести Гомез, поради същата причина.

Link to comment
Сподели другаде

Матип имаше дългосрочна контузия от април 2018, но се възстанови началото на юли, така че той е бил наличен в началото на сезона. Поради какви причини не е започнал титуляр, няма как да знаем, но те не са само и единствено в резултат на отшумяла контузия. Да не се залъгваме, Джо беше иззел функциите му на ЦЗ и това нямаше да се промени ако не беше операцията на глезена. Що се отнася до Ловрен, ще съм изненадан ако не са го изпроводили до края на джама. Та в защита може да сме според някои "бетон", ама аз си мисля, че без Алисон и феноменалното представяне на Върж сме средна ръка централни защитници и щяха да ни шарят наред.

Link to comment
Сподели другаде

А бе тва момче Спас Делев го развинти. Има потенциал, но не струва тези пари определено, а ис този мениджър не мисля, че Клоп ще го иска. Вече не сме отборът, който развива 20-годишни, минахме на следващото ниво. Така че няма нужда да чакаме някой 5 години с непрекъснати грешки, за да ревне, че иска да ходи по Испания.

Link to comment
Сподели другаде

Развинтил го като бил на 17г и то в дебютен мач за мъжете, днес дали ще стане тоя номер? Те нямаше да го спрягат за Барселона ако беше състезател за развитие - продажба на печалба, а и цената му няма избиване. Такъв състезател се взима за бъдещето и няма да е добре да го изпуснем особено в редиците на конкуренцията. За комисиони по агенти не му мислете, Бай Хенри плаща като поп, за миналия сезон сме първи във ВЛ по тоя показател.

 

 

Само се надявам Клоп да няма намерение да държи Гомез да резерва на бековете и затова да купи централен защитник.

 

Иначе ще трябва и още един бек, при напускащ Камачо.

Link to comment
Сподели другаде

Е, днес е ясно, че няма Спас Делев да го развинти, но някой като Лукас Моура ще го направи. Барселона след Пуйол постоянно купуват защитници за бъдещето и виждаме резултата в големите мачове. Пикът на защитниците е след 25 години, преди това грешките са неизменни, а за 80 милиона да чакаш да развиваш играч не ми се струва редно.

 

Честно казано, въобще не вярвам да сме намесени в борбата за него, но ще видим. Твърде комерсиален ми изглежда за Ливърпул и то даже пак не е звезда, която да се впише веднага и да продава тонове фланелки, а медиен продукт, младо момче на 18 години. Нелепи са и сравненията с Мбапе, защото, както доста колеги казаха нападателят може цял мач да греши и с едно отиграване да блесне и да се забрави, докато защитник с една грешка може д провали блестящо представяне цял мач.

Link to comment
Сподели другаде

Бахти довода.. Ми дай да вземем Дмитро Чигрински, той даже игра в парца, не само го искаха .. Или Жереми Матьо?

 

Може и да стане, може и да не, чупки в кръста, свински номера и да гледаме как Моура го подминава като конус на тренировка... За 80 пари.

Link to comment
Сподели другаде

Матьо отиде в Барселона на 30. Доводът беше, че Барса взимат завършени футболисти, те надеждите си ги произвеждат, а не че който е играл за тях или е свързван с тях, става и за Ливърпул.

Link to comment
Сподели другаде

Срам! Ван Дайк помогна на 120 болни от рак деца в Ливърпул, но го освиркваха при всяко докосване

 

618x345.png

 

Холандия победи Англия след продължения във втория полуфинал от турнира Лига на нациите, а Върджил ван Дайк изигра поредния си страхотен мач през сезона.

Бранителят бе избран за Играч на годината във Висшата лига и помогна на Ливърпул да спечели Шампионската лига и до последно да е в борбата за титлата в Премиършип. Напълно заслужено е смятан и за един от фаворитите за "Златната топка".

Но това нямаше как да трогне феновете на Англия в Португалия, които го освиркваха при всяко докосване на топката.

Редица популярни фигури от Острова осъдиха поведението на феновете. Сред тях бе и водещото футболно перо на "The Times" Хенри Уинтър, който публикува пост в Twitter, който бе харесан от близо 50 хиляди души.

 

"Върджил ван Дайк - играч на сезона във Висшата лига и футболист с огромно значение за Ливърпул, европейски шампион, модел за подражание, класа на и извън терена, спомоществовател на "Червения кръст" и платил коледното парти на "Анфийлд" на 120 деца, страдащи от рак, е освиркван от английските фенове", написа известният журналист.

 

Постът му бе ретуитнат от Гари Линекер, който написа само една дума - "Срам".

Link to comment
Сподели другаде

И като кажа, че са топ кенефите в Европа някои се възмущават.

Един много голем к.. за тия долни пияници и убитаци.

Най-грозните (буквално) грозници в света.

Бахти кръвосмешаното племе пумиярско.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...