Kimi Posted October 8, 2021 Report Share Posted October 8, 2021 Стойкица, за кого ще си на финала? Доколкото знам никак не долюбваш и двата отбора. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojkica Posted October 8, 2021 Report Share Posted October 8, 2021 1 hour ago, Kimi said: Стойкица, за кого ще си на финала? Доколкото знам никак не долюбваш и двата отбора. Няма как да съм за Франция в никакъв спорт, докато испанците са ми антипатични само на футбол и то предимно заради клубните им отбори и съдийските издевателства над останалите в тяхна полза. Енрике го харесвах като футболист, ама попадна в куци периоди и за двата отбора. Като треньор ми е малко странен, но неговата Барселона беше единственият отбор, който спечели ШЛ без в нито един момент нещата да са на кантар и да са се измъкнали само с късмет или някакво съдийско отсъждане в тяхна полза в ключов момент. Дешан също го харесвах като играч, той поне направи подобаваща кариера. На хартия е по-добрият от двамата, ама вече ми се струва поизчерпан за Франция и ми се струва, че испанците ще го измъкнат мача. Казвам това без да съм гледал мачове на националните отбори след европейското а изключение на нашите национали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukuchev711 Posted October 10, 2021 Report Share Posted October 10, 2021 Мбапе не беше ли в засада или съм сляп? Сиймор 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сиймор Posted October 10, 2021 Report Share Posted October 10, 2021 28 minutes ago, kukuchev711 said: Мбапе не беше ли в засада или съм сляп? За мен беше засада, но вероятно защитника докосва топката и не го отчитат за офсайд. Което е малоумно. Мача беше страхотен и е престъпление да бъде решен от субективно съдийско отсъждане. За разлика от европейското в този турнир Испания играеше страхотен футбол и заслужаваше титлата. Радвам се обаче за Бензема, защото заслужаваше купа и с националния отбор. kukuchev711 and baivan 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сиймор Posted October 10, 2021 Report Share Posted October 10, 2021 Тайната се крие може би в една дума - Суперлига... ПСЖ са рицарят, който защити УЕФА, а само Барса и Реал М дръзнаха да се опълчат на Чеферин. За мен това беше показно как на Испания и вдигнаха жълт картон. Преди дни Ла Лига си позволи да атакува ПСЖ и не ми се мисли какво балтии ще има в Катар. Знам, че за повечето тук обяснението ми ще бъде нелепо. Може и да се филмирам, но когато няма разумно обяснение идва теорията на конспирацията... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojkica Posted October 11, 2021 Report Share Posted October 11, 2021 7 hours ago, Сиймор said: Тайната се крие може би в една дума - Суперлига... Тайната се крие не в една, а в две думи - Пиерлуиджи Колина, за когото все още се намират хора да твърдят, че е добър съдия. Няма абсолютно никаква засада, защото има умишлена игра с топката на играча на Испания. Така се тълкува футболния правилник към момента. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сиймор Posted October 11, 2021 Report Share Posted October 11, 2021 1 hour ago, Stojkica said: Тайната се крие не в една, а в две думи - Пиерлуиджи Колина, за когото все още се намират хора да твърдят, че е добър съдия. Няма абсолютно никаква засада, защото има умишлена игра с топката на играча на Испания. Така се тълкува футболния правилник към момента. За Колина не ми се коментира, но за умишлена игра да се отчита докосване което не променя дори траекторията на паса е нелепо. Знам, че е такава трактовката, защото имаше мисля подобна гавра с нас в първенството. За мен може да се тълкува като умишлена игра само ситуация в която играча има контрол над топката, а не при докосване при опит за шпагат или изчистване. В ситуацията с Мбапе има засада в момента на паса и защитника в нито един момент не контролираше топката, за да сгреши при опит за пас или връщане на вратаря. Това не е засада само в света на сеньор Колина може би... LiverpoolYNWA and alex59 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojkica Posted October 11, 2021 Report Share Posted October 11, 2021 39 minutes ago, Сиймор said: но за умишлена игра да се отчита докосване което не променя дори траекторията на паса е нелепо. Факт. 39 minutes ago, Сиймор said: Това не е засада само в света на сеньор Колина може би... Още един факт. Само че този свят, който е някакъв вид паралелна реалност е натресен на съдиите и те са длъжни да живеят в него. Сиймор 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiverpoolYNWA Posted October 11, 2021 Report Share Posted October 11, 2021 Чиста засада, не разбирам споровете. Колко пъти такива засади са се свирили както и при рикошет. Ако рикошира в защитник и иде в играч в засада пак е засада. Трябва да си имал контрол над топката и да я върнеш умишлено назад, иначе е все засада. Сиймор 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacheff Posted October 21, 2021 Report Share Posted October 21, 2021 Мауриньо са го били с 6:1 Бодо Глимт. ReD_Gerrard 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiverpoolYNWA Posted October 21, 2021 Report Share Posted October 21, 2021 Just now, Dacheff said: Мауриньо са го били с 6:1 Бодо Глимт. Хубаво, ама това не е в Лига на нациите. Разбираемо, толкова Лиги станаха, че и аз се обърквам. baivan and Dacheff 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacheff Posted October 22, 2021 Report Share Posted October 22, 2021 Хах, вярно, аз видях Лига на нещо си и викам т'ва е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.Gerrard Posted December 16, 2021 Report Share Posted December 16, 2021 Днес в 19 часа е жребия за новия сезон. България изпадна в Лига Ц след последното място в Лига Б. Мачовете ще се изиграят през юни и септември следващата година. Ето урните: Урните в Лига А и Б: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.Gerrard Posted December 16, 2021 Report Share Posted December 16, 2021 България, Македония, Грузия, Гибралтар baivan and Plovdiv_1926 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fowler23 Posted December 16, 2021 Report Share Posted December 16, 2021 Ако македонците ни бият, ще видят ЕС през крив макарон.. Taipan and ReD_Gerrard 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted December 16, 2021 Report Share Posted December 16, 2021 53 minutes ago, fowler23 said: Ако македонците ни бият, ще видят ЕС през крив макарон.. Би трябвало да е обратното. Ако накрая завършат пред нас, печелят билет за ЕС. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted December 16, 2021 Report Share Posted December 16, 2021 Ето и резултата от целия жребий League A Group A1: Austria, Croatia, Denmark, France. Group A2: Czech Republic, Switzerland, Portugal, Spain. Group A3: Hungary, England, Germany, Italy. Group A4: Wales, Poland, Netherlands, Belgium. League B Group B1: Armenia, Republic of Ireland, Scotland, Ukraine. Group B2: Albania, Israel, Russia, Iceland. Group B3: Montenegro, Romania, Finland, Bosnia-Herzegovina. Group B4: Slovenia, Serbia, Norway, Sweden. League C Group C1: Faroe Islands, Lithuania, Luxembourg, Turkey. Group C2: Cyprus/Estonia, Kosovo, Greece, Northern Ireland. Group C3: Kazakhstan/Moldova, Azerbaijan, Belarus, Slovakia Group C4: Gibraltar, Georgia, North Macedonia, Bulgaria. League D Group D1: Latvia, Andorra, Kazakhstan/Moldova, Liechtenstein. Group D2: San Marino, Cyprus/Estonia, Malta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raybeez93 Posted December 16, 2021 Report Share Posted December 16, 2021 Македонците ще се гаврят с трупата на Ясен. Срещу Гибралтар и Грузия имаме шансове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chinaski Posted December 16, 2021 Report Share Posted December 16, 2021 Изобщо не знам тука кой за кво играе... Dacheff 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyhorse0906 Posted December 16, 2021 Report Share Posted December 16, 2021 Дори и такава група ми се струва тежка за нашите национали.Няма да се учудя и ако Гибралтар ни опънат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plovdiv_1926 Posted December 16, 2021 Report Share Posted December 16, 2021 Първият директно ли се класираше или имаше баражи между четирите първенци на групите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.Gerrard Posted December 16, 2021 Report Share Posted December 16, 2021 Все още не е уточнено, но ще е по-различно от предното Европейско тъй като този път Германия се класира директно и ще се разиграва с 1 място по-малко. Сигурно първенците от Д ще ги набутат при тези от Ц. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllorNothing Posted December 16, 2021 Report Share Posted December 16, 2021 Ми решаваме спора с тия мачове. Ако ни бият, пускаме ги в ЕС. Ако паднат, Бойко Рашков да назначава шеф на МВР Скопие. baivan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сиймор Posted December 16, 2021 Report Share Posted December 16, 2021 1 hour ago, AllorNothing said: Ми решаваме спора с тия мачове. Ако ни бият, пускаме ги в ЕС. Ако паднат, Бойко Рашков да назначава шеф на МВР Скопие. А при равен? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted December 16, 2021 Report Share Posted December 16, 2021 1 hour ago, Сиймор said: А при равен? Гледа се позицията в крайното класиране в групата, там не може да сме равни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts