Jump to content

Фабиньо (Ал-Итихад)

Liverbird

Recommended Posts

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ГолЕма банда са се събрали бре :)

..

Този в дясно Деко ли ще да е? Иначе младежът ми напомня на Виера, даже и в прическата.. Дано му потръгне в Англия и да праща Хендо на пейката / пенсия.

Този в дясно Деко ли ще да е? Иначе младежът ми напомня на Виера, даже и в прическата.. Дано му потръгне в Англия и да праща Хендо на пейката / пенсия.

Деко и Кафу са ляво и дясно до него

Май Деко му е мениджъра.

а тва е Фабиньовица

33864883_10210607657139264_5856847026662146048_n.jpg?_nc_cat=0&oh=870417308095ea3ac90c2d026411c313&oe=5B841CE7

Edited by Scarface

Аз лично съм много доволен. Не съм гледал много мачове на Фабиньо, но тези, които съм им гледал, той ми е правел впечатление (заедно с Лемар, ах..). Та, дотук Клоп има ли СЛАБ трансфер? Някой Борини, някой Аспас? Да, Кариус не е прекрасен и безкрайно сполучлив, но мисля, че Клопо има доста добра успеваемост дотук. И за тези пари...направо приказка. Колкото до горните снимки, че Манговците са направили 3053 клипа за него, след секунди ще кача една снимка от телефона, която много добре описва ситуацията при тях.

Да ни е честит, предполагам този трансфер означава "чао, чао, Джан". Аз лично няма да плача. Ако бяхме взели някой 18-годишен недоказан младок от Лига 1 на мястото на Джан - ей, Богу, щях да съм притеснен. Сега - meh. Всичко е точно.

6c262b0e9cef2d7cc42844191a7610d4.jpg

“We have signed a fantastic player, but someone who is an equally fantastic person I think,” the manager explained to Liverpoolfc.com.

“His reputation as a character in the dressing room and his attitude in training has come through from everyone we speak to.

He has a lovely family also - adding a person like this to our dressing room only makes us even stronger. What we have - in terms of our environment at Melwood and in the team - means anyone coming in must be of that build. They must be the highest quality person and player.

Много важни неща в съвременния комерсиален свят и особено за клуб като нашия. Евала Клопе!

Като номер 8,6 и 2.

Номер 8 коя позиция трябва да е?

Пръскай пара бачи Клопо, пръскай...

:doubleup:

Майсторска работа от клуба, не се чу нито гък и - бууум, и нашия позира с фанелката. Честито, да е жив и здрав и догодина цяла Европа да говори за него. Подобно на Фараона.

Те май и Монако са майстори в това, миналото лято така продадоха Бернардо Силва на Ман Сити, никой нищо не беше чувал и се разбра само като подписва с тях вече, същото като сега, веднага след края на сезон.

oZZy, 8 мисля, че е box-to-box, 6 се водеше дефанзивен халф, 10 - атакуващ. Ако бъркам, поправете ме. 2 е ясно - десен краен защитник.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Явно чичо Мили ще играе все по-ограничена роля :cheesy

Нали искахте широчина, ето ви широчина :) Да ги мислим сега този как ще играе или онзи, досега всичкo беше ясно, нямахме голям избор, но ако искамр да се борим на няколко фронта, трябва да имаме опции и на пейката, Милнър също ще ни трябва ;)

Поизгледах това-онова в Тубата ,щото иначе не са ми приоритет за следене Монако,освен миналата година 4-5 мача!

Та, пича си е точно това, което ни трябва- 100% надграждане на този пост спрямо Джанката и Капитана ,който определено ще играе вече по-напред, а за Джан ,няма да пророни никой сълзи, освен Джон Хенри,че не можа да го осребри :sarcastic:

Поизгледах това-онова в Тубата ,щото иначе не са ми приоритет за следене Монако,освен миналата година 4-5 мача!Пъргав,бърз,жилав,силен в единоборствата,силен с глава,бърз в взимането на решения,добре боравещ с топката,може да тръгва с нея и да прави рейдове,хубав удар,силен психически,щом няма пропусната дузпа!

Та, пича си е точно това, което ни трябва- 100% надграждане на този пост спрямо Джанката и Капитана ,който определено ще играе вече по-напред, а за Джан ,няма да пророни никой сълзи, освен Джон Хенри,че не можа да го осребри :sarcastic:

Браво на хората и структурите, отговорни за начина, по който се осъществи този трансфер. Вчера някъде към 21 часа наше време са се завъртели в туитър първите информации, че се интересуваме от Фабиньо и 2 часа по-късно има снимки с фланелката и писалка. За самия играч нямам никакви впечатления, но от клиповете в тубата наподобява Нзонзи, който бе сред желаните от мен трансфери. Даже бих казал, че за дефанцивен харф се включва доста добре в атака и остава да видим как ще се впише в отбора и във ВЛ, че тея от френското са все едно на бавен каданс.

• S.Gerrard changed the title to Фабиньо (Ал-Итихад)