Jump to content

Фабиньо (Трабзонспор)

Liverbird

Recommended Posts

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Много евала правя на ръководството за този трансфер и най-вече за момента в който той идва. След загубата на финала точно от това се нуждаехме в момента. Нова тема за дискусии, нещо което да ни вдъхне надежда и оптимизъм за следващият сезон.

На Фабиньо му желая да е жив и здрав и да вдига купи в отбора. Най-накрая взехме този така очакван деф. халф. Ние и предните години имахме такъв в лицето на Лукас, но мисля, че тук надградихме бая с този трансфер.

Браво, браво. много съм доволен.

Хах, изненадоха ме. Ами добре дошъл! Харесвам го като играч и мисля, че има голямо бъдеще при нас. Пожелавам му много успехи с червената фланелка и никакви контузии. Много поливалентен футболист с голям арсенал от техника.

Масивен трансфер. Точно дефанзивен халф ни трябва. Сега Кейта и Фекир да идват да имаме разиграващи и креативни халфове. Да вземем ТОП вратар и евентуално още един централен защитник и да печелим Висшата лига че е крайно време.

Guest Shinobi

Интересен и неочакван трансфер. Конкретно игровата му позиция ме изненадва, но явно на Клоп му е писнало.

Към Фабиньо сам казвам: Идваш в голям клуб момче, стани част от величината.

Дано това е краят на you-know-who в стартовия състав. И не - нямам предвид Джан (Y)

Баси, влизам у форума да видя няква спекулация преди да си легна и баааааааам трансфер на дефанзивен халф, за когото не се е изписал и ред от журналята преди това. Евалата на всички, на Клоп явно му е писнало ! Голямо браво и благодаря на всички за една хубава новина след финала!

5 години ревем за дефанзивен халф и най-накрая се случи. Ще има много доволни колеги. В главата ми с Кейта и Фабиньо отборът се нарежда чудесно. Време е за ЦЗ!

Добре дошъл и да се пази от контузии. Причислявам го към топ-трансферите и браво за безшумния бизнес. sneaky!

Майсторска работа от клуба, не се чу нито гък и - бууум, и нашия позира с фанелката. Честито, да е жив и здрав и догодина цяла Европа да говори за него. Подобно на Фараона.

• S.Gerrard changed the title to Фабиньо (Ал-Итихад)
  • Simply Red changed the title to Фабиньо (Трабзонспор)