Jump to content

Фабиньо (Трабзонспор)

Liverbird

Recommended Posts

Добре дошъл в отбора на Фабиньо и успех с червената фланелка.Те така се прави трансфер, никакви слухове, спекулации и бам снимка с листче и химикалка.Цената също е добра за нивата на трансферния пазар в момента.Надявам се да добави така необходимата класа в центъра на терена, особено когато трябва да се задържа топката и да се контролира темпото на игра.Надявам се преди Световното да привлечем още някой играч.Очевидно в тази посока се работи здраво.

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Като се има предвид лудият пазар, тези 39 млн паунда плюс 5 бонуси ми се виждат направо без пари. Успех и дано се окаже стълб в центъра. Вече ще имаме човек, който да може да печели въздушни двубои във и пред наказателното ни поле.

Урааа Фабиньо .Това означава че Хендерсън е чао или поне пейка . Доволен съм .

Кейта ,Фабиньо,Фекир ,Окслейд -добре звучи, нещата в средата ще живнат и ще имаме вече нужната креативност . Сега си чакам новия вратар ..

На 16 април е долетял с частен джет в Блекпул за първи разговори. Всичко се е случило за няколко седмици.

В които междупрочем е казал на Арсенал (които били готови да похарчат по-голямата част от кинтите си за джама за него), ама пича е казал, че не иска в ЛЕ.

Само веднъж е говорил с Клоп(явно е било достатъчно) и няколко пъти с Фирмино по телефона.

Няма да е на 3 юни на Анфийлд за мача, тъй като е планирал одавна отпуската си и няма да е в Европа въобще.

Отлично попълнение. Двама бразилци и Боби вече няма да се чувства самотен. :D

Урааа Фабиньо .Това означава че Хендерсън е чао или поне пейка . Доволен съм .

Кейта ,Фабиньо,Фекир ,Окслейд -добре звучи, нещата в средата ще живнат и ще имаме вече нужната креативност . Сега си чакам новия вратар ..

Или пък означава, че Хендерсън ще играе атакуващ халф, както беше през 13/14 и както трябва да бъде. Пресата отпред с него, Фирмино, Мо и Мане ще е убийствена.

Ако вземем Фекир, то за Хендо много място няма да има.

Ама всъщност чакайте, Хендо ще има достатъчно мачове за сезона. Има 4 турнира следващия сезон, време за ротации бол. Не виждам защо Хендерсън да има резервирано титулярно място, че всички се чудят къде ще играе. Ще играе, поне едно 15-20 мача за сезона ще има. Напълно достатъчно, не се кахърете. Аз си мечтая да няма къде да играе, защото това означава, че халфовата ни линия ще е по-класна от досега и сегашните титуляри ще трябва да си скъсат гъза, за да си заслужат бройката мачове. Демек - ако няма място за Хендо, Лалана, Окса - това е хубаво.

Добре дошъл е и Фекир. След всички контузии през сезона не мисля, че някой ще има против да имаме повечко опции в средата.

Ехеее какво се случи? 3 дни бях на балове, след финала ми беше супер гадно и викам да вляза да видя на колегите анализите, а какво се оказа. Като гръм от ясно небе ми дойде новината. Най-накрая дефанзивен халф, дано на Клоп му е писнало на к*** да се пердоверя на некадърници, които да го дънят във финали и запълни оставащите вече само 2-3 дупки в тоя отбор( баси, колко нереално звучи, като се замислите какво беше полложението през лятото на 2016)- вратар, разиграващ халф и защитници( най-добре двама- централен и бек).

На финалната права е Ливърпул, трябва да продължава да се вярва.

Дотук добре ама на нас ни трябва не само разрушител ами и някой който да замести Коу.Снощи гледах контрола на Франция и там Фекир бе титуляр,е тоя ако вземем както се говори, ще е по-добрият вариант.

Ох, коментар от фен на Челси: "Toзи Фабиньо преди две години подлъга всички ни, че до него Бакайоко е играч, неговото мами... http://forums.chelseafc.bg/images/smilies/sarcastic.gif"

:sarcastic: :lol2: :evi: :997:

24 часа разлика. Първата снимка е когато прочетох първия слух от Пол Джойс. Втората е от сега. Е, много сме по цял свят, направо му вдигнахме Instagramа в небесата.a7d5f0b54d7e7d4ebb923d793b322d88.jpgaa16222d8dfa6fea1f1450d2eaee4021.jpg

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

• S.Gerrard changed the title to Фабиньо (Ал-Итихад)
  • Simply Red changed the title to Фабиньо (Трабзонспор)