Jump to content

Джердан Шакири (Чикаго Файър)


Препоръчан пост

Тук сериозно ли се твърди,че Шакири има паласки и корем? :sarcastic: Явно всеки,който има повечко мускулна маса е дебел :sarcastic:

За нормален човек, неспортист, Шакири е абсолютно достатъчно изчистен. Но за професионален атлет, има какво да поизчисти в интерес на истината. Аз мисля, че едни 2-3 кг. има мегдан да се изпарят, за да е и по-бърз. Говоря за мазнини, разбира се. Иначе много ясно, че не е дебел.

Link to comment
Сподели другаде

Колеги, това са мускули, не мазнини. Такава му е структурата. А и за дебелини да не говорим, Фирмино миналото лято се беше поналял, две седмици по-късно пълнеше кошницата на врага.

И да сравняваме Салах с Шакири е некоректно. Единият е topscorer, другият идва като опция Б на когото и да било в предни позиции. Няма как Шакири да е на нивото на Салах и надали някой се заблуждава, че някога ще бъде. Така или иначе предпочитам Шакири в предни позиции за купите, когато другите ще почиват, отколкото скаузър звездите, които все са обещаващи таланти и накрая завършват във втора-трета дивизия.

Link to comment
Сподели другаде

Въх! Викам някой нов клип с него, нещо ала-бала. То 2 страници се обсъжда корема му :sarcastic: . Какво значение има това изобщо да попитам? Той Суарез щот е фитнес инструктор, за това играе толкова зле или Игуаин. :sarcastic:

Link to comment
Сподели другаде

Мързелив бил, дебел бил. При Клоп мързеливи и дебели не вървят. Не съм му голям фен на Шакири, но и на трансфера на Окс се чудехме, даже Окс бе посрещнат много по-негативно. И той уж беше мързелив, ама после го приехме и ни липсваше, като се контузи. Мързелът му се загуби някъде по пътя между Лондон и Ливърпул.

 

Шакири има бързина и физическа сила. Клоп обича такива играчи

Някак повечето фенове гледат на Шакири като на сигурна пейка. При триото Салах - Фирмино - Мане вярно не се вижда място за него. Но пък и не ми се вярва той да идва примирен, че го взимаме за резерва. Може пък да му се търси някаква по-различна позиция.

Link to comment
Сподели другаде

Мързелив бил, дебел бил. При Клоп мързеливи и дебели не вървят. Не съм му голям фен на Шакири, но и на трансфера на Окс се чудехме, даже Окс бе посрещнат много по-негативно. И той уж беше мързелив, ама после го приехме и ни липсваше, като се контузи. Мързелът му се загуби някъде по пътя между Лондон и Ливърпул.

Не помня някой да е твърдял за Окса, че е мързелив. Там скептицизмът се дължеше на слабите му игри и контузиите му. Нещо, което и сега е проблем, щото ще го чакаме до октомври да се възстановява. Но за мързел не се сещам да е критикуван.

 

Е тва от снимката ли го изчисли?

Ако имаш достатъчно поглед върху тренировки и телосложения, не е толкова невъзможно да прецениш % телесни мазнини на око. Да, няма да е с абсолютна точност, но ще уцелиш рейнджа. Шакири със сигурност не е 20%+, нито е 10%-. Най-малкото коремните му мускули са трудно видими на фона на много други спортисти. Това не означава, че няма да търчи като вол и да е супер попълнение, разбира се. Но и аз мисля, че Клоп ще го натисне да чисти малко.

Link to comment
Сподели другаде

Абе все пак да се внимава с тия наименования, щото мен примерно Лиляна страшно много ме е дразнило през годините, когато някой каже така на Лалана.

ай стига де , Невъре,тва пък, поне не е обидно,за разлика от Кариеса,дето обаче не е лошо ако го отстраним🤪

Малко спам,ама си нямам нито една наказателна точка😜

А Гердан(гердана)ще ли е обидно?!

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...

Попринцип от един мач не могат да се правят изводи , но е факт че и на Мондиала загатна високата си класа.Не прилича на човек играл в Стоук Сити миналия сезон във всеки случай.

Link to comment
Сподели другаде

Според мен има два сценария пред Шакири този сезон-или ще е непостоянен и определени мачове ще прави подобни изпълнения и ще раздава асистенции като топъл хляб , а следващите 3 няма да му чуем името или ще направи фурор подобен на този на Салах през миналия сезон.Сигурен съм в едно и това е , че когато Шакири е във форма и настроение с тримата отпред ще развинтят всяка една защита и ще гледаме подобрен вариант на отбора ни с Коу.

Link to comment
Сподели другаде

Да напиша и аз нещо, че отдавна не съм.

1. Добре дошъл, Шиптъре! Наджаскай 15 гола и 20 асистенции!

2. Лека-полека почваме да купуваме футболистите, които Роджърс искаше. По-добре късно, отколкото никога!

3. Кога ще има сбирка на форума? Дано съм в БГ, да дойда и да ви видя коремните преси... Бас ловя, че повечето са "надгробна плоча на незнаен войн"! Лично аз, ако имах такава преса... И как пък дебел?! Да речем - тежък или едър за ръста си, ама дебел?! Ма то като прочетох, че и Суарез не бил атлет...

4. На Шакири съм гледал само последните 30 мин срещу сръбете от 3-4 години насам. Да пиша ли, че ми се стори якият вариант на Меси /който е слуз и кокали, ама пипа топката/ ?!

5. Без да съм спец по футбол - когато един работник е в слаб колектив /Стоук/, няма как да не му влияе. Какво прави Салах в националния? Ясно е, че "нищо" е меко казано!

6. Напълно споделям мнението на Клоп за "такъв футболист на такава цена". Най-малкото - ще останат пари за "друг футболист на друга цена". А цената ние я плащаме - досега Нито Хенри, нито Линда са ми плащали кабелната, ППВто, бирата в кръчмата, нито пък са ми покривали разликата от 50 цента до 75 евро за тениска. Ако решат да ми подарят екскурзия за финала догодина, който ще спечелим, ще си върна думите назад!

7. Няма харизма! Как да я има с прическата на овдовял бекярин?! Като изпълни точка едно, ще има!

7. Понеже написах доста, ама разхвърляно, да обобщя: Аз смятам трансфера за добър, надграждане /дори и за основния състав, без коментар/. Успех, Джердан Шакири!

Link to comment
Сподели другаде

Кой е писал, че Шакири е дебел? Обаче, който мисли, че е няма да изчисти няколко килограма от състоянието си от Световното, значи още е в миналия век що се отнася до представи за футбол. Аз искам да виждам от Шакири повече, отколкото показа миналия сезон за Стоук, защото съм го виждал да го прави.

 

Все тая, ясно е, че при Клоп ще влезе в оптимална физическа форма, ще му се налага просто.

Link to comment
Сподели другаде

  • S.Gerrard changed the title to Джердан Шакири (Чикаго Файър)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...