Jump to content

Джердан Шакири (Чикаго Файър)


Препоръчан пост

Ти знаеш ли го дали е религиозен?

 

Без да съм пил бира с него или да съм го чел в Уики ти казвам "да" . Но това не е важното в случая, важното е закрилниците му какви са били с него като дете. За 10 години странстване по кълбото, поживявайки тук и там аз не видях с очите си практически такава интеграция на живо.

Link to comment
Сподели другаде

Дали е религиозен? Ако е рязан - ДА. За всеки мюсюлманин или евреин.

 

E това решение за обрязването го взимат родителите, така че какъв ще стане като порастне си зависи само и единствено от него, но втъпляването от родителите му също си изиграва роля разбира се.

Link to comment
Сподели другаде

Не ми е приятно да се държа хомофобски в случая

 

Прав си за всичко, само дето хомофобски няма общо в случая, щото той надали е гей :)

 

Дали е религиозен? Ако е рязан - ДА. За всеки мюсюлманин или евреин.

 

Бай Иване, рязането няма общо. Те ги обрязват като малки, даже и да не са толко вярващи родителите. Аз например се втрещих наскоро като четох, че в САЩ около 80% от мъжете са обрязани. Говорим от всички, без значение раса и религия. Даже към 30-40% от жените в САЩ никога не са виждали необрязан пенис. И примерно всяка четвърта се погнусявала от такова нещо. То там си е вече до мода, не до религия.

Link to comment
Сподели другаде

Мит или НЕмит. :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:

 

Аз си мисля, че ако кожичката трябваше да се реже поради някакви здравословни или хигиенични причини, изобщо нямаше да я има, така че това са пълни глупости. Ако му се събира на някой сиринье, то не е от кожичката, а от това, че е мърляч. :sarcastic:

 

И да не съм тотално офф Шакири е религиозен, защото за последните няколко байряма пускаше религиозни поздрави с джамии в социалните мрежи.

Link to comment
Сподели другаде

Има и непълнолетни, които четат форума, колеги. Моля спазвайте етичните норми и цензурирайте определени думи. Да не говорим, че това не е най-правилната тема за тези дискусии.

 

Шак има 5 гола и две асистент, ако не се лъжа. Това не е зле за играч с неговото игрово време и позицията на която играе. Аз го уважавам, ако щете дори само заради двата му гола, които донесоха победата над Манго. Като за свободен агент, даде своят принос за отбора до този момент. Очакваният не бяха големи, за това и според мен като цяло сме на + от този трансфер.

 

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

 

 

Link to comment
Сподели другаде

Призовавам да се спре вече с тази тема в темата на Шакири.

Който много го интересува кой е обрязан, кой е космат и кой с едно м.до, си има други места дето да се дискутира.

Link to comment
Сподели другаде

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Клоп каза, че ще отсъства "for a while", Дойл от Ехо пише, че ще пропусне значителна част от предсезонната подготовка, но така или иначе няма значение, по- добре да играе Уилсън, току виж си спечелил място в отбора в мачовете срещу Сити и после срещу Норич и Челси.

Link to comment
Сподели другаде

Много си се надъхал за Уилсън, ама аз не го виждам в Ливърпул. Има добър удар и дотам. Не можа да влезе в отбора на сезона в Чемпиъншип дори, а там трябваше да изпъква. Висшата Лига е съвсем друго ниво.

 

YOU'LL NEVER WALK ALONE!

Link to comment
Сподели другаде

  • 5 weeks later...

36 мил Евро за Шак си е в сферата на добрите пожелания. Накрая да не свърши само наем у Борнемут. Бай Хенри иска да удари кьоравото ми се струва, наслагал им е едни цени на Б отбора и децата, все едно е на търг за антики.

Link to comment
Сподели другаде

  • S.Gerrard changed the title to Джердан Шакири (Чикаго Файър)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...