Jump to content

Джердан Шакири (Чикаго Файър)

Recommended Posts

Със реализирането на този трансфер бях много щастлив .Защото знам качествата на тоя малкия магьосник . Тук имаше безброй хейтъри ,дебел бил ,мързелив бил ,незнам си къв бил .Смях .

Радвам се ,че все пак човека на тъч линията дойде на мойта и осъзна къде ще му е по нужен Шак . В халфовата линия разбира се . Трябва да се използват организаторските му качества ,страхотния му поглед и пас ,както и техниката .

Загатва на моменти за Коутиньо ,въпреки че е отдясно на халфовата линия .

В момента ,добре е че е Шак ,иначе много трудно ще спечелим мач . Но никой не хвали този ключов играч за Ливърпул,даже съмненията продължават .

Надявам се ,съвсем скоро да се оформи и тройката в средата ,която аз винаги съм искал ....а имено Фабиньо ,Кейта и Шакири . И пред тях Мане ,Стъридж и Салах ,това ще е могъщ Ливърпул ,особено ако се върне офанзивната таткика и високата преса .

Направи ми впечатление още лятото ,че Шак ,Кейта и Стъридж много добре се разбираха ,паснаха . Тримата се забавляваха и се усмихваха . След това имаше и интервюта ,в които говориха един за друг . Тези тримата трябваше всеки мач да са на терена и да се използва този синхрон между тях а най вероятно и приятелство . Тримата са технични играчи .Но някои хора не мислят като мен и не виждат нещата от моя перфектен ъгъл .

Както и да е ,нека отбележим отново моя позитивен пост . Ония ден дадох подобен и за Фабиньо . Обвинявате ме че съм хейтър а аз не спирам с позитивните постове . В същото време вие плюете по Фабиньо .Смях .И по други играчи .Ами това не е ли пак хейт по отбора ? И то плюете по силни играчи .Смях.Винаги е било така .Да не се връщаме в темите за Луис Суарес ,Коутиньо ,Стъридж ,Рахим ,Салах..че ще умра пак от смях . И в същото време се хвалеха Керъл,Даунинг ,Хендерсън и още куп слаби иргачи .Смях .

Така че не ми обяснявайте на мен какво е да си фен на отбора . Аз най добре знам как да си подкрепям отбора .Винаги съм за силните и против слабите играчи и треньори .

Освен това ония ден коментара ми започна с "доволен съм " и завърши с "доволен съм " . Но пак имаше негативни коментари по мой адрес . Това е нелепо и прекалено смешно .

Вижте ,аз имам стотици аргументи срещу човека на тъч линията ,на мен ми се насъбира ,насъбира 4та година и накрая няма как да не реагирам .И както виждате съм прав за всичко до момента ,тъй като лиспва титлата !!! Само две измъчени 4ти места и то в последния кръг . За мен нищо друго вече не е от значение ,освен титлата ...на фона на 30 годишната суша и срам и на фона на уникалните финансови инжекции ,които набиха американците и като трансфери и като заплати .Това никога не е било досега в историята на този клуб.

Клоп прави и правилни и грешни ходове ,но аз искам да виждам само правилни ,защото съм перфекционист ,максималист . И защото титлата ще се спечели ,когато има само правилни ходове и действия ,предвид най вече тежката конкуренция .

Сега пак виждам грешки и пропуски и оттам се притеснявам за титлата през май месец .В това се състои моята болка .

Ти си болен бе момко.

• 4 weeks later...

Донякъде сгреших като му лепнах етикет "ключов за мачовете със средняците" изхождайки от ниската му трансферна цена и екзотичен произход. За половин сезон се преизплати и вече гледа към титулярното си място.

Appearances 13

Goals 5

Wins 11

Losses 0

https://www.premierl...ats?co=1&se=210

Има и две асистенции. Така че за тези 13 мача - повечето от които резерва да има основна заслуга за 7 гола (5 гола и 2 асистенции) са си доста добри показатели, особено за цената за която го взехме. Още от начало си знаех, че не сме сбъркали с него.

П.С. Между другото той вкара шедьовър срещу тях и предсезонната за победата с 4:1 сега пък два за 3:1. Явно му върви срещу тях. Май ще е от сигуните 11 на Клоп като гостуваме на Тоалетната.

• 1 month later...

Колкото по-къси са му краката, толкова по-големи ще изглеждат големи прасци. Но в случая са му огромни, не просто изглеждат такива.

Нали се смяташе, че идеалната пропорция е обиколките на прасец, врат, ръка да са равни. При мен са :sarcastic:. На Шакири с тия прасци ще трябва да набляга на тренировките за ръце, ако иска да е пропорционален.

Не знам дали прЪсците му са нормални или не, но Шакири след двата си гола срещу Манго не е помогнал на отбора и със стотна.

Гледам го снощи и се чудя какво прави на терена. Няма движение, няма търсене на топката, нито пробва да центрира в наказателното, нито удари, нито подавания. Нищичко. И това е вече в пореден мач. В началото на сезона имаше доста принос, правеше асистенции, вкарваше голове, а сега и една атака не може да организира. Като дух е на терена. Ще вземе да замръзне защото представянето му не е кръгла нула, а с минус стойности.

От тук до края на сезона всеки играч излязал на терена трябва да го оре. А то като го гледаш Шакири ще си кажеш, че играем в някоя предсезонна контрола.

Не знам защо в такива мачове, дето ония в защита са оплетени пред наказателното си като черва, Клоп не дава инструкции на Шакири да я шие отдалеч. Има може би най-добрия удар от нашия отбор. Пробвай извън наказателно с левачката като видиш, че е гора от хора вътре.

Вчера се опита на няколко пъти ама докато я нагласи и вече нямаше възможност....иначе викам с тия прасци поне да тича бързо...той с тия къси крачета не можа една топка да стигне клетия

Не знам защо в такива мачове ... Клоп не дава инструкции на Шакири да я шие отдалеч.

Подкрепям, а и не само на него!

Ако има малка пролука напред или вратаря се очаква да бъде изненадан, то трябва да се бие отдалеч.

Още повече снощи при това кишаво време, мокра топка и хлъзгав терен Шмайхел можеше да се изпързаля.

Подкрепям, а и не само на него!

То няма кой друг, бай Иване. Нямаме хора с хубави тупалки освен него. Говоря от тези в по-предни позиции поне. ВВД нема да ходи да седи на дъгата, за да бие шутове.

• S.Gerrard changed the title to Джердан Шакири (Чикаго Файър)