Jump to content

Европейско първенство 2020


Препоръчан пост

Съжалявам за снимката, която публикувам.

Ама ето тва са моралистите, антирасистите, възпитаните люде. Ето ги, така си и живеят, нищо изненадващо.

Боклуци мръсни. 96c5197dbc51d737fa7843e653195354.jpg

Link to comment
Сподели другаде

  • Replies 984
  • Created
  • Последни отговори

Top Posters In This Topic

Тоя няма срам бе. При Хубчев световният шампион ни би само с 1:0, тоя вика няма друг треньор, който да не падне с по-малък резултат в тоя мач. 0:6 като домакин.

 

Факт е, че нивото е много под нулата, ама след като си такъв некадърник и където и да бъдеш да фалират отборите, няма как да бъдеш толкова нагъл.

Link to comment
Сподели другаде

Трябва от нулата и да се намерят добри треньори от чужбина, както и да се смени цялата пасмина от алкохолици в БФС-то, тогава може след 8-10 години да имаме пак отбор.

Link to comment
Сподели другаде

Докато в първенството се залага само на бананаджии на килограм за сметка на местни момчета така ще е. Погледнте Диномо Загреб, Партизан, Звезда, в тези отбори има почти само местни играчи, а освен това имат много млади състави. Тука Тодор Неделев на 26 все още се смята за талант.

Link to comment
Сподели другаде

Истината е, че това е най-слабият ни национален отбор сигурно от 60-70 години насам. От играчи, до треньор. Положението ни е толкова трагично, че дори е забавно да ги наблюдаваш нашите на стадиона.

Различен вид спорт играеха днес двата отбора. Никаква прилика нямаше във вида футбол, който се играеше на терена. Англичаните изглеждаха като извънземни по игрището. Рашфорд ще каже човек, че е смеска между Ронадлиньо и оригиналния Роналдо, ако му гледаме само този мач.

Хендо по изключително елементарен начин направи така, че нашите халфове да изглеждат като бавноразвиващи се. Само с акъл и просточки движения ни минаваха централната линия. Един пас, втори пас, и на третия пас вече гледаш как я Стърлинг, я Рашфорд вече ни е в наказателното поле с лице към Пацо / който беше единствения що годе адекватен от нашите /.

 

При Хубчев поне имаше желание и тичане по терена. Ясно е, че нямаме качество, но поне се мъчеха да правят нещо. А сега... такава апатия.. Абе поне едно нарушение да бяха направили бре, да сритат Магуайър по кокалчетата примерно. Нц, разхождат се на терена като мармоти в Швейцария. Тук вече си личи и некадърността на Балъков. Ни може да ги мотивира, ни да ги позиционира.

 

Иначе сега видях, защо са били прекъсванията по време на мача. Ще дам линк след малко. Днес България ще стане мноооооогоооо известна по света, гаранция. Но си го заслужаваме. Това, че англичаните са сбирток от олигофрени, по никакъв начин не оправдава това, което се случва тук.

 

https://dsport.bg/an...kandirania.html

Link to comment
Сподели другаде

Аве, голям шнур за ингилизите, голямо пищене беше за тоя расизъм братче, а техните лумпени фенове пак се показаха през деня в София кви са помияри, както преди два дни в Прага! И по време на мача, не бяха искания за спирания, аха-аха Саутгейт да прибира отбора, ама се усети, че играе срещу футболен труп, и може да си оправят головата разлика, че Чехите случайно да не ги изпреварят след месец, след като вероятно и те ще ни ,,изнасилят,, зверски в последния мач насред ''Васил Левски''!

Link to comment
Сподели другаде

Аз имам много приятели Англичани, срам ме е от случилото се. Само да ви питам драги колеги , дето много ви знае устата, как така сте фенове на Ливърпул?!? От къде са Ливърпул? Изтривайте си профилите моля!! Какви са Ван Дайк, Трент, Джини,Салах,Фирмино,Мане,Клайн,Матип,Хоевер,Фабино,Кейта,Ориги, Окслейд????

 

И преди години пак ги обиждаха така , и тоя път дойдоха подготвени просто, и ние щяхме да сме така в тяхното положение. Това че вие феновете сте олигофрени и не спряхте да скандирате е проява на слабост и идиотизъм. Далеч по умно щеше да бъде да млъкнем , да претърпим наказанието редно или нередно, да ги наритаме на терена , ако можеше и да измъкнем точка примерно и да си тръгнем с гордо вдигнати глави и да мислим как да се подобрим занапред. Като футболисти ,като фенове, като самите нас и нашите деца примерно.

Идиоти..

Link to comment
Сподели другаде

Let's talk about six baby :sarcastic: След екскурзията до Уембли миналия месец нашите бамбини изкочиха с изказвания , че резултата не отоварял на играта, нямали гол от игра, 2 дузпи и т.н да не изреждам, който му се гледа видео архива е пресен в медиите ни (лошо че спряха Господари на ефира щеше да има материал в изобилие за тях) ; днес така хубаво ни онодиха, че изведнъж станаха на светлинни години пред нас - за 1 месец :sarcastic: :suicide: Поне останаха в историята - най-голямата домакинска загуба в историята на футбола ни. имаме и още 2 пъти с по 6:0, но те са като гости от Чехословакия и Чехия, с които играем другия месец междудругото :D За ангилизите какво да кажем, притиснати от това че най-вероятно ще са във 2-ра урна и ще се натресат в някоя група на смъртта и им е нужна голова разлика го играха на жертви и ощипани госпожички цяла седмица, позовавайки се на мача им с Черна гора преди 7 месеца как не знаели как да действат тогава, е добре днес го изтренириха - добро театро, а на нашите котенца с психика на момиченца колко им трябва, толкова бяха гостоприемни, че гледаха със захлас как Магуайър и Мингс как си подадоха топката помежду си сигурно около 500 пъти , вероятно и силно притеснени да не бъдат обвинени за расисти, ако посегнат за нея, което би означавало край на мечтите им за трансфер във ВЛ.

 

Ще ги стигнем до някоя и друга светлинна година - още пишем стартовите състави на лист с химикал. има надежда (за някои от имената няма да коментирам, поне да ги бяха оставили на латиница).

 

http://prikachi.com/images/222/9669222N.png

 

А да и Украйна се класираха след като развалиха личния празник на Криско.

Link to comment
Сподели другаде

Това с расизма си е излагация, няма кво да го говорим...верно е че англичаните в по голямата си част са идиоти, верно е че се излагат навсякъде по света и може и да са по расисти от нас...ама да те предупредят и ти пак нарочно да го правиш щото си много "оригинален" , е голяма тъпотия е. Тия калъфи ся да им лепнат по 5 бона глоба и забрана да ходят 20 години на мач па да ги видя колко са интересни. Уефа са си решили да се борят с расизма и понеже ние сме малоумни сега ще ни сочат точно нас с пръст. И утре като идете да гледате Трент в Ливърпул и някой ще ви сочи вас с пръст и ще ви вика расист...

Link to comment
Сподели другаде

Ако цопна Пааво Нурми и Болт да тичат дестина километра кой ще излезне физически по-издръжлив? Ако кажа, че негрите са по-глупави, защото няма негър световен шампион на шахмат, вярно ли ще е?

Това с расите си е един довод (оръжие) , който всеки използва както му е изгодно. Същото и с половете.

Link to comment
Сподели другаде

От кво те е срам бе айванкоолу?

Че си българин ли бе? Че не си пумяр, като тия шамшали ли бе?

Приятели имал много. И кво, дай да им пускаме аванта за всичко на твоите приятели, а?

Ако беше при Дойран да са те разстреляли за държавна измяна бе......

Изгоре му май на някой бригадата за ягоди и му стана гадно.

Ае бегай от тука бе жмел.

Ще застана срещу България и то не за друг, ами за тия цървули.

 

, п. п. Само да ти кажа, прадядото на твоите приятели е изкарвал мангизи, като е продавал черньото за роб, а ти ми говори кви готини приятели имаш.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...