Jump to content

Европейско първенство 2020


Препоръчан пост

Не може държавата, извършила най-големия геноцид в историята на човечеството да говори за расизъм.

И същите в момента водени от гузната си съвест (породена от действията си спрямо черните в миналото) са изпедерастяли тотално и търсят под вола теле в Източна Европа.

Link to comment
Сподели другаде

  • Replies 984
  • Created
  • Последни отговори

Top Posters In This Topic

А пресата в Наглия днеска излиза с такива заглавия:

 

"Lions 6:0 Animals" и "Rasists 0:6 Lions".

 

Дееба моралистите, дееба.

 

Гордея се, че съм расист! Да, научно доказано е ,че белите са по-висши от черните негра. Който не вярва да порови и да прочете ,генетично доказано е. И тук ирония на съдбата, едно от доказателствата е точно от англичанин- светлият ум, откривателя на ДНК-структурата Д-р Уотсън и дори го каза наскоро за което му отнеха всички титли.

 

П.П. Тоя побъркан съвременен свят с изкривените си "ценности" е към края си.

Link to comment
Сподели другаде

Хубаво ве като са такива подчовеци, кво правят нашите там да им мият чинии и коли ? Ми не си живеят в нашата нон-расистка татковина ?

Отговарям ти за последен път и спирам. Всеки си има свободата да върши, каквото си иска, и сам да избира дали да се държат с него като човек, но да взима в пъти по-малко пари, или да търпи отношение като на трета ръка такъв, каквото е това на англичаните/ впрочем и на германците, а вероятно и на доста други народи/ към остойропеен унтерменшите, в което число влизаме и ние. С какво това отношение се различава от отношението на българина към циганина или към негъра? А и къде въобще някой е казал, че този проблем не съществува в обществото ни, че никой не е издавал расистки звуци?

 

Такова е мнението на обикновения българин, няма какво да се лъжем. Например на мача на Локомотив Пловдив със Страсбург наказанието дойде не от неонацистите и хулиганите, а от тези, които са на другите трибуни, но са издавали звуци. Значи проблемът не е само в организираните групи с вдигнатите ръце.

 

Но това не значи, че вчера всичко това беше умишлено настроено и пиар акция на англичаните. Видях снощи коментар във фб- навремето в моя клас дойде едно момче Александър, което помоли да го наричаме Алекс, защото мразел Сашко. Познайте всички как го наричахме накрая.

 

Та и вчера нещо подобно се случи- 2 месеца слушаме как англичаните ще си тръгнат от терена, как няма да търпят и прочее, и прочее. И то на базата на какво България бе разпната по такъв начин след първия мач? Айде, вчера действително имаше за какво, но в първия мач колко подвиквания да е имало, да не говорим, че става дума за хора, живеещи в Англия, с които полицията там бързо ще се справи. Избраха ни за изкупителна жертва, за да демонстрират дадена политическа мисия. Пак го казвам и няма да спра да го твърдя. Най-вероятно е свързано с Брекзит и демонстрация защо не мгоат да съжителстват с тези от Изтока, но може и нещо друго да е. Не може 2 месеца треньори и играчи да се изреждат да обясняват как ще постъпят в София и как ще си тръгнат, досега не се е случвало, а Англия е гостувала и на доста по-расистки места от милата ни татковина. Толкова имам да кажа по темата, вие си повтаряйте мантрата как тук упрекващите англичаните, защитаваме тезата за липса на проблем, колкото искате.

Link to comment
Сподели другаде

И аз все повече си мисля, че някой скалъпи тоя расистки скандал вчера, за да разкарат Перуката. Цял месец се говори за тоя расизъм, идва мача и мерки никакви, 10 човека от “Съблечи се бе” отиват и провокират, това е несериозно. Ако искаха, никога нямаше да го допуснат, но явно някои от охраняващите мача си е затворил очите. Лошото е, че сега заради тая нашенска тъпотия, целият свят ни обсъжда, че сме някакви диваци, англичаните ни лук ял, ни лук мирисали, а техните фенове за пример едва ли не.

Link to comment
Сподели другаде

Все повече се убеждавам, че докато не се появи някой нов Хитлер, Западна Европа ще продължи да затъва в неолибералната дупка, която сами си изкопаха. И лошото е, че и ние, който сме далеч от техните извратени тенденции също ще го ядем.

Link to comment
Сподели другаде

Говориш пълни глупости вижда се от снимките кво са правили...

 

https://www.dailymai...cist-abuse.html

 

Говоря конкретно за маймунските звуци. На стадиона не се чу такова нещо. От снимките звуци не се чуват. Наци поздравите и тениските No Respect не са маймунски звуци, както се опитват да ни втълпят разни откровени лъжци.

 

П.П. Не съм гледал конкретно тези снимки, защото съм с add blocker. Ама мисля, че се сещам кои имаш предвид.

Link to comment
Сподели другаде

На всеки мач ако търси човек ще намери няколко олигофрена, които правят подобни неща. Обаче, само тука се спира мача. Аз никъде другаде не съм виждал да се спира мач, може и просто да не съм виждал аз, не претендирам. Просто ние бяхме най-удобни за негрото с големия гъз, който напоследък е като Грета що се отнася до расизма, да се изявява по социални медии и прочие. Просто сме прекалено малки и незначителни за всички, за да си позволят да направят тоя цирк тук.

 

Що се отнася до Буби - тоя ся ще се окаже, че е непоклатим, защото държавата не можела да се меси в делата на футболната централа. :sarcastic:

Link to comment
Сподели другаде

В нормална държава може би, но в държавата, в която 2/3 от футболните собственици и гласове в Изпълкома са спуснати от високо, лесно ще може да бъде свален, даже ще изглежда демократично, а не намеса на властта.

 

Перуката няма шанс в тази борба, според мен ще го осъзнае и скоро ще хвърли кърпата.

Link to comment
Сподели другаде

Много точен коментар.

Ден на фалша и гузната съвест. Държавата, която напуска ЕС заради имигрантски натиск и водена от желанието да не бъде солидарна с други народи и държави, отъждествява поведението на агитка от 30 души с мирогледа на една цяла нация. Нека не се връщаме и по-назад в историята, защото не е релевантно, но пак могат да се дадат примери защо този английски морал е така измамен.

 

Истерията, която се случва днес в британските медии е подготвяна от месеци и от изказванията на треньори, футболисти и обикновени чиновници беше ясно отдавна, че това следва. Още на стадиона с приятели предвидихме публичният линч, който България ще отнесе, без да има реципрочна причина за него.

 

Всеки разбирач от футбол ще ви каже, че у нас ултрас и наци културата са неразвити в сравнение с държави като Гърция, Сърбия, Полша, Русия, Италия и още десетки други. Проблемът у нас не е в расизма, а и дори да е, конкретно на този мач 99.9% от публиката нямаше никакъв проблем, че в противниковия отбор има представители на други раси. Още повече, че в състава на българския тим има трима цветнокожи.

 

Разбира се, в общия хор се включва и една традиционна чуждопоклоническа бг групичка, която при всеки удобен повод гледа да критикува народа „мърша“ и „кочинката“.

 

Какво да се прави. Това е националният ни комплекс – да сме самокритични до самосъжаление и винаги да сме на страната на по-големия, дори когато ни порицава.

https://conservative.bg/den-na-falsha/

Link to comment
Сподели другаде

Колеги, може ли да ми пуснете линк към английската преса и по-специално към заглавието Lions 6:0 Animals. Щото това би било в пъти по-скандално от каквито и да били крясъци на 20 човека на футболен мач. С гугъл обаче не намерих подобни заглавия.

 

П.П. Намерих снимка на вестник в другата тема, ама искам да прочета самата статия. Ако имате линк към нещо ще съм благодарен.

Link to comment
Сподели другаде

Пресата си носи персонална отговорност, ако има кой да съди разбира се. Излиза там чеърменът на ФА и казва, ние се разграничаваме от публикациите и до там, а не като наш Балъков, не чул, не разбрал.

Link to comment
Сподели другаде

Аз не съм видял някой да се разграничи от тяхна страна, но съм сигурен, че и никой от наша няма да ревне, нито да съди. Прекалено послушни са и са опитомени. Затова и казвам, че неслучайно в България беше направена тая пародия, а не в Чехия или Косово, където щеше или да има отпор, или пък нямаше да са удобни за злодеи.

Link to comment
Сподели другаде

Това не е само във футбола. Във волейбола сме същите кръводарители. Нали не си мислите, че Боби ще остане без утешителен пост в УЕФА? Един ден ще ни разиграят такъв сценарий и с "бежанците", понеже нямаме гръбнак.

Link to comment
Сподели другаде

Лъска и то яко, да. Щото както повечето тука знаем и предполагаме, че ще има нещо такова, властите същата работа и както каза колегата по-горе нито заглушихме, нито бяха взети някакви мерки после.

Да не говорим, че също сме толкова расисти като седим и си мълчим.

Ти като си расист, говори за себе си в единствено число. Аз не съм расист и не искам да говориш от мое име.

Link to comment
Сподели другаде

Расизмът е в основата на съществуването на отделните страни, така че за липса на расизъм като цяло в обществото, на която и да страна не може и дума да става. Дори и всеки индивид е расист в различна степен, но просто го е "срам" да си признае, за да не го сочат с пръст останалите. Разбира се под расизъм не трябва само да се разбира да запалиш някой африканец на кръст. Друг е въпросът, че това понятие се използва умело от някои силно заинтересовани народи главно след края на ВСВ.

Link to comment
Сподели другаде

хахах леле колко са тъпи, сега феновете на Локо Пд ли набедиха за вчерашния “расизъм” само заради банера :D как само слагат наред етикети, на който им падне, нали сме малка беззащитна страна, на г*з са решили да правят медиите им, който им падне.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...