Jump to content

Европейско първенство 2020


Препоръчан пост

Каква е контузията на Хендерсън?

 

Няма, беше наказан заради натрупани картони. Важното е че опази маймунчо на трибуните да не набие някой :sarcastic:

 

Иначе черногорците ще излезнат на едно ниво с нас, 12:1 от Англия в 2-та мача, ние 10:0, 2 х-са помежду ни, остава да видим кой все пак ще е последен.

Чехите с победата над Косово се класраха, барем се смилят в неделя и поделим точките.

Турция с равния с/у Исландия класираха себе си и французите, така вече 10 от финалистите са ясни.

Link to comment
Сподели другаде

  • Replies 984
  • Created
  • Последни отговори

Top Posters In This Topic

След като победиха Лихтенщайн с 3:0, Финландия за пръв път се класират на голям форум, с което официално потвърдиха и нашето място на баражите през март.догодина.

Швеция удариха Румъния в Букурещ с 2 гола през 1-вото полувреме, което им бе достатъчно и те да подпечатат класирането си.

Link to comment
Сподели другаде

Нашия Хари Уилсън вкарва в Баку за 0:2 и дава шанс на Уелс да се класират, ако бият Унгария след 3 дни.

 

Ориги си остана на пейката до края. Дано се наиграе срещу Кр. Палас.

 

От лалетата ни Ван Дайк е посаден, а Вайналдум ще чака отстрани.

Link to comment
Сподели другаде

Още един наш играч освиркван от британци. Между другото си мислех, че като имаме доста фенове ирланци и като цяло доста ирландци преплували Ирландско море, за да стигнат до Ливърпул, няма да се случи такова нещо точно в Белфаст. (да, знам, че тук говорим за северняците, но предполагам знаете, че няма много значение)

Link to comment
Сподели другаде

Уилсън асистира и за 1-вия след центриране от корнер, а голът му бе добавка с глава. Хърватите обърнаха Словакия през 2-рото полувреме и се класираха.

Германия и Холандия и те си подсигуриха участието догодина и в последния кръг остана да разпределят кой 1-ви и кой 2-ри.

Последният отбор, който се класира е Австрия побеждавайки македонците с 2:1, с което станаха ясни всички отбори и програмата за баражите на Поток Д.

Грузия - Беларус и Македония - Косово.

 

Гомез и Хендерсън пък ще пропуснат гостуването на Косово утре, първият заради контузия в коляното след сблъсък с Трипиър на тренировка, вторият заради вирусна инфекция.

Link to comment
Сподели другаде

(да, знам, че тук говорим за северняците, но предполагам знаете, че няма много значение)

 

Ами не, има огромно, ама огромно значение. Само някой, който не е стъпвал и на двете места може да го твърди това нещо.

 

Цялата Северна Ирландия са фенове на лайнарите от Рейнджърс. И е нормално да освиркват всеки един бивш играч на Селтик.

Link to comment
Сподели другаде

 

 

Ами не, има огромно, ама огромно значение. Само някой, който не е стъпвал и на двете места може да го твърди това нещо.

 

Цялата Северна Ирландия са фенове на лайнарите от Рейнджърс. И е нормално да освиркват всеки един бивш играч на Селтик.

Както между другото и по-голямата част от феновете на Ливърпул са фенове на Рейнджърс, основно заради религията, но и не само.

Link to comment
Сподели другаде

На 98% вече е ясно: Шотландия - България в плейофа

 

На жребий сме, няма как да е ясно, В момента е 33 процента да сме с тях, ако унгарците не се класират директно пада на 25.

Еврошампионите ще защитават титлата си след победа над Люксембург.

Link to comment
Сподели другаде

Еврошампионите ще защитават титлата си след победа над Люксембург.

Бях забравил кой е шампион.

 

Честно - направо ми се повдигна, като се сетих кой е и с каква игра стигна до титлата

Link to comment
Сподели другаде

Късмет при жребия, след това попаднаха в лесния поток, общо взето съдбата им върна за 2004-та.

 

Тази година групите ще са по-интересни тъй като това кой отбор в коя урна е ще се определи спрямо представянето им в квалификационния цикъл, а не според коефициента им в ранглистата на УЕФА. 10-те отбора завършили на 1-во място ще са съответно в 1-ва и 2-ра, по 2 от 10-те завършили на 2-ро ще са във 2-ра и 4-та, а останалите 6 в 3-та. Победителите от баражите ще са в 4-та.

 

Албанците тази вечер изиграха последния си мач с/у Франция на абсолютно новия си стадион, чиято конструкция започна през 2016-та и бе построен на мястото на стария Кемал Стафа,

- ето какво представлява

Унгарците пък в петък в контрола с//у Уругвай откриха новия Пушкаш Арена, на който ще се играят 3 мача от груповта фаза и 1 от осминафиналите.

- ето и един бърз оглед

 

За нас остана утехата, че не останахме капо и записахме 1-ва победа от над година макар и с гол от засада и поне това че сме в петък на жребия.

Link to comment
Сподели другаде

Италия има мега таланти ,които много скоро ще са топ звезди .Сенси,Барела,Заниоло,Киеза и Романьоли са страхотни.Който и да дойде в Ливърпул от тях ще съм мега доволен ! Добавям и Орсолини,Тонали,Бираги,Донарума.Тия млади момчета ще постигнат много успехи в бъдеще...

Link to comment
Сподели другаде

Станаха ясни още 2 еврофиналиста от единствената група до момента от която нямаше класиран отбор. Швейцария очаквано разгроми Гибралтар, а Дания оцеля в Дъблин и също се класира.

Италианците пък за пръв път в историята си спечелиха всичките си квалификационни мачове за Европейско и Световно първенство и бяха на 1 гол от това да подобрят рекорда си за най-голяма победа (9-0 с/у САЩ).

Като цяло много резултатни квалификации, 3,18 гола средно на мач, последно над 3 гола е имало на квалификациите за Евро 80.

Link to comment
Сподели другаде

Приключи 1-вата фаза от квалификационния цикъл, ясни са вече и 20-те отбора, които се клсаират директно, урните за жребия другата седмица като дори 1-та група е почти ясна още преди него както и потоците за баражите.

Уелс станаха последния отбор, който се класира след като победиха Унгария с 2:0. Вайналдум пък бе капитан за Холандия и отбеляза хеттрик при разгрома над Естония с 5:0.

Ясна е програмата за поток Б на баражите: Босна - Северна Ирландия и Словакия - Ирландия.

Жребият в петък ще определи България, Унгария, Израел и Румъния в кой от потоците А и Ц ще отидат. 1 от 4-те отива в поток Ц, което означава гостуване на Шотландия, другите 3 в поток А, където единия ще гостува на Исландия, а другите 2 ще играят помежду си.

Групата на европейското която е почти ясна е Група Б - Белгия, Русия и Дания + 1 от отборите в 4-та урна, група Ц също е на 50 % ясна - Украйна и Холандия, ако Румъния се класира също попада там.

 

Ето нагледно урните и потоците за жребия:

 

 

Pot 1:

100px-Royal_Belgian_FA_logo_2019.svg.png100px-FIGC_Logo_2017.svg.png100px-England_national_football_team_crest.svg.png100px-DFBEagle.svg.png100px-Spain_national_football_team_crest.svg.png100px-Logo_F%C3%A9d%C3%A9ration_Ukraine_Football_2016.svg.png

 

Pot 2:

100px-France_national_football_team_seal.svg.png100px-PolskiZwi%C4%85zekPi%C5%82kiNo%C5%BCnej.png100px-Flag_of_Switzerland.svg.png100px-Hrvatski-nogometni-savez.png100px-Netherlands_national_football_team_logo_2017.png100px-Coat_of_Arms_of_the_Russian_Federation_2.svg.png

 

Pot 3:

100px-Portuguese_Football_Federation.svg.png100px-T%C3%BCrk_mill%C3%AE_tak%C4%B1mlar_g%C3%B6%C4%9F%C3%BCs_armas%C4%B1.png100px-Dansk_Boldspil-Union_logo.svg.png100px-Coat_of_arms_of_Austria.svg.png100px-Sweden_national_football_team_badge.svg.png100px-Czech_Republic_national_football_team_logo.svg.png

 

Pot 4:

100px-Welsh_football_association_logo.png100px-Huuhkajat_logo.svg.png100px-UncialA-01.svg.png100px-UncialB-01.png100px-U%2B217D.svg.png100px-U%2B217E.svg.png

 

Path A:

100px-Football_Association_of_Iceland_logo.svg.png100px-Question_mark.svg.png

100px-Question_mark.svg.png100px-Question_mark.svg.png

 

Path B:

100px-Football_Association_of_Bosnia_and_Herzegovina_logo.svg.png100px-Irish_Football_Association_logo.svg.png

100px-Slovak_Football_Association_logo.svg.png100px-Ireland_Football_Team_Badge.png

 

Path C:

100px-Scotland_national_football_team_logo_2014.svg.png100px-Question_mark.svg.png

100px-Norway_national_football_team_logo.svg.png100px-Fudbalski_savez_Srbije.svg.png

 

Path D:

100px-Georgian_Football_Federation_logo.svg.png100px-Coat_of_arms_of_Belarus.svg.png

100px-Football_Federation_of_North_Macedonia_logo.svg.png100px-FFKosovo.svg.png

 

Draw for Path:

100px-Coat_of_arms_of_Bulgaria_%28version_by_constitution%29.svg.png100px-Israel_football_association.svg.png100px-Coat_of_arms_of_Hungary.svg.png100px-Romania_national_football_team_logo.png

Link to comment
Сподели другаде

Нещо като Лудогорец - Ференцварош :)

имаме шанс за равен и дузпи примерно.

 

ако ги отстраним, после ще ни е почти невъзможно срещу Исландия, но не и срещу Румъния.

Link to comment
Сподели другаде

Ето и програмата за плейофите във всички потоци, отборите от първата 2-ка ще са домакини във финала. Всички двубои без този на Грузия са от 21:45.

 

Path A:

100px-Coat_of_arms_of_Bulgaria_%28version_by_constitution%29.svg.png100px-Coat_of_arms_of_Hungary.svg.png - 100px-Football_Association_of_Iceland_logo.svg.png100px-Romania_national_football_team_logo.png

 

 

Path B:

100px-Football_Association_of_Bosnia_and_Herzegovina_logo.svg.png100px-Irish_Football_Association_logo.svg.png - 100px-Slovak_Football_Association_logo.svg.png100px-Ireland_Football_Team_Badge.png

 

 

Path C:

100px-Norway_national_football_team_logo.svg.png100px-Fudbalski_savez_Srbije.svg.png - 100px-Scotland_national_football_team_logo_2014.svg.png100px-Israel_football_association.svg.png

 

 

Path D:

100px-Georgian_Football_Federation_logo.svg.png100px-Coat_of_arms_of_Belarus.svg.png - 100px-Football_Federation_of_North_Macedonia_logo.svg.png100px-FFKosovo.svg.png

Link to comment
Сподели другаде

Според мен единственият начин да се класираме за Европейско е в група със Сан Марино, Лихтенщайн и Гибралтар, въпреки че и в този случай няма да е сигурно.

Link to comment
Сподели другаде

Пак почнахте със сметките. :D Чудя се откъде този оптимизъм, при положение, че не можахме в два мача да победим нито веднъж Черна гора. Да не би да е от победата над резервите на вече класиралите се чехи?

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...