Jump to content

Европейско първенство 2020


Препоръчан пост

Като гледам на втория отбор албанчетата къде играят, както и че всички са някъде в чужбина, направо ми става лошо за нашето състояние и че най-успешния легионер е в Мидтиланд...

 

Щом и те ни водят по талант.

Link to comment
Сподели другаде

  • Replies 984
  • Created
  • Последни отговори

Top Posters In This Topic

Всичките 3 отбора гости в момента водят с по 0:1 /58ма мин/

 

а македонците вече биха с толкова

 

ПП: почти в 90та мин всички домакини изравниха, а Унгария дори поведе с 2:1 в 92ра мин и би.

 

ПП: Робинсън е на ЕВРО !

Link to comment
Сподели другаде

Първо трябва и ние да имаме поне играч като Робъртсън, играещ на най-високо ниво, най-малко за самочувствие. С лидери като Петър Занев и Страхил Попов - няма как да стане.

Link to comment
Сподели другаде

Последният път когато играхме на Евро беше 2004. Но тогава имахме Бербатов, Силян и Мартин Петрови. И още няколко играчи на добро ниво. А сега кои имаме?

 

Sent from my SM-N986B using Tapatalk

 

 

Link to comment
Сподели другаде

Югозападна България се класира поне. Ся ще се вдигнат минимум 27 паметника в Скопие.

Най-кофтито е, че този район най-вероятно е по-силен от нас. Поне имат играч от ВЛ...а ние...

Link to comment
Сподели другаде

Групата, в която щяхме да сме, ако се бяхме класирали :D

 

Иначе имат и в Серия А не един, а няколко играча маледонците, както и титуляр в Спортинг.

 

Ние имаме Краев в Мидтиланд...

Link to comment
Сподели другаде

Ей те вчера ли били Унгария - Исландия, сега видях голяма драма било за маджарите..До такава степен да са ме отегчили тия национални отбори, даже не проверявам какви мачове ще се играят..

Link to comment
Сподели другаде

Македонците на шега, на майтап, но си сграбчиха шанса и отидоха на Европейско за първи път в историята си. Ние, сътвотетно, пропиляхме възможност, която се открива един път на 10 години и по най-балъшкия начин се осрахме още срещу Унгария и то на родна земя. Пълни гаврошовци. До друг такъв мач може изобщо да не се доредим скоро.

 

Иначе съставът на македонците е доста приличен. Имат играчи в Спортинг, Риека, Лийдс, Дженоа, Удинезе, АЕК и Наполи. Развиват се, пласират играчи в добри европейски отбори и имат амбиции хората. Играят стройно, надъхано, акцентират над силните си страни, имат изграден гръбнак и с правилния селекционер, тактика и нагласа постигнаха своето. Най-важното е, че там се вижда някаква идея и приемственост и резултатите не закъсняват.

В последните 8 мача са регистрирали само една загуба от Австрия като гост (1:2). След това имат победи над Израел, Армения, Грузия и Косово. Последните ни вкараха три гола насред София и ни попиляха с игра, като можеха да вкарат поне още толкова. А говорим за Косово, които до скоро ги нямаше на картата, какво остава за футбол.

Ние от 19 срещи постигнахме една-единствена победа – с 1:0 над Чехия в европейска квалификация без никакво значение на 17 ноември миналата година.

За капак - онзи ден играем безумна контрола срещу счетоводители, митничари и келнери от Гибралтар, която не разбрах точно какво трябваше да покаже. Обикновено отборите играят контроли, за да си сверят часовника, да изпробват различни футболисти или система на игра, или пък да премерят сили срещу по-силно противници за престиж, както направиха в същата вечер Финландия (с Франция) и Люксембург (с Австрия).

 

И докато при македонците работата на селекционера и правилната подборка на футболисти очевидно дават резултат, то при нас продължава да липсва каквато и да е последователност и концепция във всички нива, което е най-тъжно.

Ето малко факти. Използвали сме 5 вратари в последните 25 мача, 8 различни централни защитници, 4 различни централни нападатели и още два пъти по толкова флангови. Пълен хаос и безхаберие. С това лутане и безразборно текучество на играчи резултатите няма как да бъдат различни. Кога ще се види избистрено ядро в този отбор и ще се залага на футболисти във форма, които играят регулярно в отборите си. До скоро играч номер едно на България не влизаше изобщо на терена, а Гълъбинов, който вкарваше и оглавяваше по едно време голмайсторската листа в Сериа А, дори не биваше повикан ?!?

 

Само ще вметна, че селекционерът на Македония е на поста от....2015 година. Над 5 години начело на селекцията им. Ние от тогава сме сменили 3-ма селекционери (Петев, Хубчев и Балъков). Въпрос на време е скоро да сменят чичо Гошо, за да може да се влезе в същия порочен кръг, който неминуемо много скоро ще ни нареди до отбори като Гибралтар, с които си уреждаме контрола.

След чичо Гошо ще се употреби нов треньор и така - до безкрай.

Link to comment
Сподели другаде

  • 5 months later...

Днес потвърдиха окончателно стадионите и какъв % от капацитетите им ще бъдат запълнени.
От първоначално обявените 12 на 2 от тях им бе отнето домакинството. Мачовете от Група Е, където са отборите на Испания, Швеция, Полша и Словакия, трябваше да се изиграят в Дъблин и Билбао, но ще бъдат изиграни в Санкт Петербург и Севиля. Те трябваше да приемат и 2 мача от осминафиналите като този в Билбао отново ще се изиграе в Севиля, а този в Дъблин в Лондон на Уембли.

При пълен капацитет ще се изиграят мачовете в Будапеща - 3 от груповата фаза и 1 осминафинал.
Минимум 50 % - в Санкт Петербург - 6 мача от груповата фаза и 1 четвъртфинал и в Баку - 3 мача от груповата фаза и 1 четвъртфинал.
Минимум 30 % - в Севиля - 3 мача от груповата фаза и 1 осминафинал
Първоначален минимум между 25% и 33% в Амстердам, Букурещ, Глазгоу и Копенхаген - като на всеки ще се изиграят по 3 мача от групова фаза и 1 осминафинал.
Минимум 25 % - в Рим - 3 мача от груповата фаза и четвъртфинал и в Лондон - 3 мача от груповата фаза, 2 осминафинала, 2-та полуфинала и финала
Минимум 20 % - в Мюнхен - 3 мача от груповата фаза и 1  четвъртфинал

За пръв път ще има и съдийска бригада от Южна Америка - от Аржентина, която е по програма за обмен на рефери м/у кенефа и КОНМЕБОЛ като на Копа Америка, която ще се изиграе по същото време ще има испанска бригада. Кабаков и Маргаритов в ролята съответно на 4-ти и резервен асистент съдия ще бъдат една от 6-те помощни двойки подпомагащи главните бригади.

Link to comment
Сподели другаде

1 hour ago, S.Gerrard said:

от осминафиналите ... този в Дъблин в Лондон на Уембли.

 

Ударили са яко рамо на Англия, да видим обаче дали ще им помогне.

Ако Англия спечели групата си, което няма да и е много трудно,

този 1/8 финал ще бъде Англия - втория от Франция/Германия/Португалия

 

Link to comment
Сподели другаде

It's coming home :sarcastic:На хартия при такъв развой ще бъдат най-облагодетелствания отбор - евентуални 6 домакински мача и само четвъртфинал в Рим ама нещо силно ме съмнява да са 1-ви в групата.

На Гигс днес са му повдигнали обвинения след побоя над приятелката му и друга жена в края на миналата година и няма да води Уелс, ще го замести помощника му Роб Пейдж.

Link to comment
Сподели другаде

  • 3 weeks later...
8 hours ago, blunt said:

Бензема не беше ли изгонен, защото беше изнудвал Валбуена с порно с джуджета?Image

Когато си снимаш порно с джуджета трябва да си готов светът да разбере за това в един момент.

Link to comment
Сподели другаде

11 hours ago, хектор said:

Имаме двама капитани на предстоящото европейско нали. Робо на гайдарите и Джини на лалетата. Шакири не помня, ама не носеше и той лентата за Швейцария?

 

Не, Шакири не е капитан на Швейцария, а Джини вече не е наш. 

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...