Jump to content

Пред банята - за всичко, свързано с футбола


Препоръчан пост

Така наречения "Феде" Валверде, уругваец, спъна Мората на няколко метра пред наказателното поле, защото нападателят излизаше сам срещу вратаря фронтално. Ама го срита и през двата крака, първо левия и после като пада и десния за по-сигурно.

 

П.С. Големи надежди възлагат на този младеж Валверде мадридчани. А онова пишлеме Родриго каква дузпа заби дето и двама вратари да сложиш пак няма да я извадят.

Link to comment
Сподели другаде

реал са супер слаби, но тоя алжирски терорист има някакъв безкраен късмет, не знам как продължава да печели мачове след като отборът му играе толкова слабо, още волфсбург трябваше да го приключат, но оттогава се почна със съдийската аванта. След това тоя отбор си повярва и почна да бие с някакви шанаджийски дузпи като днес и насрани съперници срещу тях, атлетико 99/100 пъти ще паднат от реал заради насиране. Трябва задължително да бъдат приземени надявам се от нас след като отстраним Атлетико и да им върнем за финала където Кариус прецака абсолютно всичко

 

Сега гледам Юве и те колко са слаби, ПСЖ пък допускат 3 гола от Монако, към момента е 3-3, Байерн и те са много слаби. Просто тая година в ШЛ отново сме ние и Сити като фаворити, естествено Сити там нямат манталитет и не вярвам да направят нещо.

Link to comment
Сподели другаде

 

 

Гледах. Да, съгласен съм, че в този момент трябваше да го стори и не го направи чак толкова грубо.

 

Е стига бе, това ако го направят срешу нас футболист в решителен мач, ще псуваме та чак на Марс ще ни чуе някой..

Link to comment
Сподели другаде

Е стига бе, това ако го направят срешу нас футболист в решителен мач, ще псуваме та чак на Марс ще ни чуе някой..

 

Ще псуваме ако съдията не отсъди нищо, както стана във финала за световното клубно. Ако си даде червения картон, това е - част от играта.

 

Така и не можах да разбера хората, които нападнаха Суарес (въпреки, че уругвайците са най-гнусната и отвратителна футболна нация, която някога ще съществиува на тази планета) през 2010-та когато изчисти топката с ръка от гол линията. Е да я остави да влезе ли?! Червен картон и толкова.

 

П.П. Владо Стоянов трябваше ли да остави оня черния от Стяуа да вкара в 119-тата минута?

Link to comment
Сподели другаде

реал са супер слаби, но тоя алжирски терорист има някакъв безкраен късмет, не знам как продължава...

Ти верно ли нарече един от най-добрите футболисти играли някога и един от най-добрите треньори, единствен с 3 поредни ШЛ алжирски терорист?

Link to comment
Сподели другаде

Що пък? Доколкото знам Уругвай е една от най-уредените страни от Южна Америка даже. Кво им е гнусното, да не са Бразилия? :D

 

Казах футболна нация. Просто са отвратителни. Най-бързият червен картон на световни първенства е техен - в 53-та секунда, при това във времена, в които трябваше да заколиш някой, за да те изгонят диреткно. На последното световно срещу Франция направиха 5 фала за 1 полувреме, като никой от тях не беше за картон и всеки беше с огромен потенциал за контузия на съперника и поне 2 месеца аут за съответния играч. Винаги са играли изключително мръсно на световните първенства, на които са участвали.

Link to comment
Сподели другаде

Ок, част от играта е, но така можеше да го контузи, неспортменски фал, на всичкото отгоре го избрали за играч на мача, това само на играч от Дебил Мадрид може да стане, да направят герой играч с червен картон. За примера със Суарес, да тогава нямаше какво да направи, за да спаси отбора си, игра с ръка, но го направиха след това най-черния на планетата, а играчи на Реал ги правят герои, смешна работа. Да не говорим, че тогава Суарес не е рискувал здравето на свой колега с действията си.

Веднага се сещам и за Рамос на финала на ШЛ, пак част от играта, но все ги правят герои за неспортменски фалове, ама Салах имаше малшанса да се контузи тогава, а след това и рухнахме без него. Нищо не се знаеше със Салах до края, какво можеше да се случи, пък и макар с Шараниус на вратата, цялата ни игра се промени след излизането на Салах, а преди това ги мачкахме.

Link to comment
Сподели другаде

Затова се нарича професионален фал. Половината нарушения в играта се правят, защото това е най-доброто за отбора ти. Другата половина стават от закъсняло действие и пропускане на момента.

 

А аз веднага се сещам за Джерард, който се засили и умишлено скочи за една топка с лакът в главата на Фелайни, за да му отмъсти и не получи никакъв картон.

Link to comment
Сподели другаде

Тук са коментирала вече темата

 

https://m.webcafe.bg/article/1299006865

 

Като говорим за тези “професионални фаулове” или тактически, Гуардиола доста умело ги въведе в играта на Ман Сити, дали не е време за някаква промяна, да има някакво по-строго наказание за нарушение в средата на терена спиращо обещаваща атака на противника. Сега главно се наказва с жълт картон, а на играчи от Ман Сити и без такъв. В статията предлагат да има по-сериозно наказание като в хокея например, провинилият се играч да излиза за няколко минути от игра.

Наистина това, което правят Ман Сити понянога е много дразнещо и рядко се наказва от съдиите дори с картон, наскоро и Родри коментира, че в Ман Сити се научил на “тактичваки фалове”.

Link to comment
Сподели другаде

Не ги е въвел Гуардиола, италианците правят тактически фалове от време онО

 

Казах в играта на Ман Сити, а не че Гуардиола го е измислил. То тяхното е прекалено, винаги като загубят топката и гледат как да спънат или дръпнат противниците, а съдиите го толерират.

Link to comment
Сподели другаде

Тук са коментирала вече темата

 

https://m.webcafe.bg...icle/1299006865

 

Като говорим за тези "професионални фаулове" или тактически, Гуардиола доста умело ги въведе в играта на Ман Сити, дали не е време за някаква промяна, да има някакво по-строго наказание за нарушение в средата на терена спиращо обещаваща атака на противника. Сега главно се наказва с жълт картон, а на играчи от Ман Сити и без такъв. В статията предлагат да има по-сериозно наказание като в хокея например, провинилият се играч да излиза за няколко минути от игра.

Наистина това, което правят Ман Сити понянога е много дразнещо и рядко се наказва от съдиите дори с картон, наскоро и Родри коментира, че в Ман Сити се научил на "тактичваки фалове".

Не дават картони на Сити, защото знаят как да ги правят. Точно затова правя евала на Гуардиола и го споменах след последния ни мач. Това си е умение - като го направиш както трябва как да ти дадат картон. Колкото и да се вдига шум за това нещо, то няма да се промени драстично, защото ако един съдия тръгне в мача да дава картони за леките тактически нарушения на Сити ще трябва да следва критерия и да дава картони и срещу другия отбор - тогава в мачовете ще има сумати жълти картони.

 

Аз се надявам в следващите ни мачове да има прогрес - нарушенията трябва да почват от нападателите през халфовете, ако се стигне до защитника вече ще е късно.

Link to comment
Сподели другаде

Не дават щото в някои мачове трябва да им изгонят половината отбор на полувремето, а не защото Гуардиола е някакъв гений, толерират ги. Обаче ако е рядкост се набива на очи и дават картони тогава. За това трябва да има равносилно наказание на спираща обещаваща и опасна атака, да се вади играчът за 5-10 минути от игра. Като искаш да рушиш играта с нефутболни аргументи, трябва да има справедливост и за другия отбор.

Link to comment
Сподели другаде

Ozzy, не одобряваш изневярата и ако някой оноди половинката, ама майсторски, ще му ръкопляскаш ли?

Eхе, @thekop, къде отиде ти :sarcastic:

Твоето включване е като това :sarcastic:

 

https://www.facebook.com/milan.raai.3/videos/1726054220864731/

Link to comment
Сподели другаде

Добре де как сити с по малък стадион от нашия и без да са печелили ШЛ като нас ,с къде по малка фенска маса и са пред нас..

 

Сключват тлъсти спонсорски договори с притежатели на петродолари.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...