Jump to content

Пред банята - за всичко, свързано с футбола


Препоръчан пост

Сити основният им приход са собствените им пари, така да се каже. Шейховете наливат в клуба под формата на спонсорски договори. За това ги и разследват за ФФП.

 

Барса все още са номер 1 бранд във футбола в момента. Поне докато Меси е там, няма да се промени скоро този факт.

Link to comment
Сподели другаде

Ама те уефалоната бяха бранд и преди една година ама са дръпнали с разлика 150м за един сезон от предния.Да не ги почнат и тях с разследвания.Освен ако фенската им маса се е увеличила след загубата с 4-0 на Анфийлд хах

Link to comment
Сподели другаде

На мен ми е чудно Ювентус от где имат средства за заплати от по 400 хил. на седмица за играчи като Рамзи. За трансфери като този на Роналдо с все заплатата му и на него, Де Лихт и още много други. Всяко лято пръскат пари тея, а са много по-далеч от нас като приходи дори

И там май има нещо шушу-мушу, което естествено няма да е учудващо имайи предвид какво е правил в миналото този клуб.

Link to comment
Сподели другаде

Ювентус продадоха играчи за 700 млн евро от 2015 насам. И купиха за около милиард оттогава.

 

Стига бе? Това вярно ли е? Нещо не мога да се сетя за техен голям изходящ трансфер, освен може би Бонучи, който напусна заради скандал с Алегри и след един сезон в Милан си го върнаха.

Link to comment
Сподели другаде

Mай в крайна сметка сме откраднали доктора на Арсенал, след като нашия ще започне работа за ФИФА.

 

Не знам дали това е повод за радост, но пък ми допада факта, че щом поискаме някой от тия, то той не се колебае да дойде при нас.

Арсеналите вече били пуснали обяви, за да търсят нов шеф на медицинският им екип.

Link to comment
Сподели другаде

https://www.liverpoo...7wZeATHAb6LDGys

 

Дали тази новина няма да ни разбърза и да направим един много качествен и скъп трансфер за заместник на Салах/Мане?

Аз без Кейта ни виждам, ама без Салах и Мане за около 10-на мача....това може да ни съсипе целия сезон.

Другия вариант е Салах, той е по-вероятен, да се откаже от националния....

Това е много тъпо решение и смърди, та се не трае. Обяснението, че в Камерун не се живеело юни и юли е несериозно, при все, че за шибаните араби това не беше аргумент за непровеждане на световно първенство 2022. Ся, ясно е, че критериите за организиране на първенството са коренно различни, ама това мен не ме топли много.

 

Кейта е твърде вероятно да не се класира за африканското европейско. Миналото първенствто не се класираха, а и като цяло май са една от най-умрелите футболни нации в Африка. За Мане и Салах е друга работа, обаче. Десет мача няма как да са, по спомени Матип го бяха наказали за 6 мача, защото беше отказал повиквателната, но тогава ФИФА се намеси и го наказа да не играе за клубния си отбор, докато националният му все още участва. Камерун стигнаха финала и го спечелиха... Та, може да стане същото и със Салах, ако реши да се откаже от националния.

 

Реалистично, според мен, само Мане би могъл да отсъства до края на първенствтото. Египет са слабички и вероятно ще отпаднат рано, та Салах би трябвало да пропусне 2-3 мача максимум.

 

Лошо би било ако тогава се паднем да гостуваме на топ 6. Всички други мачове бихме могли да ги вземем и с наличното, но една програма като от първите 10 кръга от началото на тоя сезон, но през целия месец януари, би могла да ни провали целия следващ сезон.

Link to comment
Сподели другаде

То с такива афтъри разликата скоро ще е по-голяма, нека си празнуват момчетата хахаха.

 

Иначе Салах не вярвам да бойкотира-има проблеми с федерацията, но е смятан за местно божество подари факта, че е неутрален на спора Ал Ахли- Замалек, а там се трепят буквално на тази тема. Така че не мисля, че ще жертва статута си.

Link to comment
Сподели другаде

Балабанка, в грешка си. И Набито игра лятото на техното европейско. За съжаление не им е чак толкова умрял отбора.

 

Иначе те за тях са си прави организаторите на КАФ. Що трябва да се съобразяват с европейските клубове?

Да не говорим, че повечето първенства са зимна пауза по това време.

Ние най-много ще изядем дървото, но други много пострадали клубове едва ли да има.

 

И все пак с Ориги, Минамино, Фирмино и евентуално някой друг, ако сме продали Шакири, не изглеждат чак толкова зле нещата в атака. Пък и Елиът ще ежс една година по-дърт тогава.

През януари поне има седмици с мачове за ФА, та от ВЛ може да не пропуснат много срещи.

 

Но като цяло си е кофти работата за нас.

Link to comment
Сподели другаде

Ако не се лъжа организаторите на КАФ го бяха променили именно с главаната идея да могат повече африкански играчи да бъдат трансферирани в големите отбори и сега изведнъж решиха да се върнат на старата схема. И кой ще е най-ощетененият клуб, използващ най-много африкански звезди - Ливърпул, точно след като разбихме на пух и прах през тоя сезон арабските милиарди.

Link to comment
Сподели другаде

За КАФ - има много отбори от Британия с повече африканци от нас, с по 3, 4, дори 5 души, но не са им чак толкова важни като нашите двама.

Решението за КАФ през зимата не е принципно и дългосрочно, а само за 2021 год, избрано от домакините Камерун поради климатични условия, едно и за да не съвпада със Световното клубно през юни 2021 в Китай, на което ще участваме с кеф.

КАФ започва на 9.01.2021 и завършва на 6.02.2021. Играчите обикновено отиват малко по-рано на лагер и се връщат често преуморени, понякога и контузени, така че им трябва още седмица-две да се оправят или починат.

 

Кой ще е домакина на следващата КАФ през 2023 не се знае още, може а е примерно ЮАР, където е зима при наше лято или друга държава на север, примерно на Средиземно море и пак да е през нашето лято, защото през 2023 няма да има Световно клубно, а чак през 2025.

 

Ако до 01.01.2021 водим с десетина точки в ПЛ, няма кой знае колко да ни попречи.

Така наречената малка зимна пауза, която тази година е след 1.02 за 14 дни, догодина може да я нагласят да е по средата на януари, например веднага след кръга за ФА на 5/6 януари и до 20.01.

В най-лошия случай за нас, ако не водим или изоставаме с доста точки в ПЛ, то ще наблегнем пак на Шампионската лига и ФА купата през март, ако не сме отпаднали през януари.

 

Плана е такъв:

- в нечетна година опитваме да станем Европейски шампиони

- а в четна година регионални - само на Англия.

Link to comment
Сподели другаде

Фалшивият Президент на Барселона, Лепнеш Меси,препоръчал на ръководството на отбора да направят всичко възможно да купят Александър- Арнолд.

Фалшивото човече не разбрали ,че Арнолд е бъдеща легенда на Колоса от Мърсисайд.

Ама нали мечтите са безплатни.

Гном какво да го правиш.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...