Jump to content

Пред банята - за всичко, свързано с футбола


Препоръчан пост

Е*ахти наглия

 

 

Гуардиола поиска извинение от всички, които са обвинявали Сити в подмолни действия

 

 

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола смята, че клубът заслужава извинение, след като вчера Спортният арбитражен съд отмени санкцията, която преди няколко месеца УЕФА наложи върху "гражданите".

 

"Би трябвало да ни се извинят. Ако сме направили нещо нередно, ще приемем решението. Но имаме право да се защитаваме, когато вярваме, че направеното от нас е правилно. Трима независими съдии потвърдиха това. Вчерашният ден бе добър за футбола, защото ние играхме по същите правила за феърплей, както и останалите клубове в Европа. Някои твърдяха, че правим някакви измами и лъжем и много често презумпцията за невинност отсъстваше.

 

През цялата си история този клуб се опитва да прави всичко възможно на терена. Това, което сме постигнали през последните 10 години, е заради случилото се на терена. Елитните клубове трябва да разберат, че заслужаваме да бъдем тук.

Link to comment
Сподели другаде

Ами това ги има и в света извън футбола. Законите и данъците са за бедните и средната класа. Богатите винаги си имат "вратички" къде донякъде законни, къде над закона.

 

Така, че файда от ФФП няма.

 

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

 

 

Link to comment
Сподели другаде

С 9 точни удара = 8 гола + 2 греди (а както знаем, гредите не се водят в статистиката на точните удари). Резултата е бил 7:0 на полувремето. Мисля, че това е рекорд за едно полувреме.

Link to comment
Сподели другаде

Аз пък съм доволен от това решение, защото това означава, че ФФП на практика е мъртъв. Винаги съм бил против него, защото той на практика затваряше клуба на големите без никой повече да не може да се намърда там. Е, Сити официално са новият играч на масата. По техния си начин. Както се вижда, той е невинаги успешен. За хубавото на футбола в Англия е да се появяват нови играчи, защото иначе ще гледаме някаква тъпотия от сорта на Испания с 2 отбора шампиони в 40 от последните 45 шампионата или пък още по-голямата тъпотия, която се случва в Италия, Германия и Франция, където добре, че се появи Оная Мери, че един от трите монополиста да изпусне кокала за една година. За мен най-силното послание, което Гуардиола изпрати е точно това:

 

"Елитните клубове трябва да разберат, че заслужаваме да бъдем тук.".

Link to comment
Сподели другаде

Бордът на международната футболна асоциация (ИФАБ) съобщи, че отборите ще имат правото да продължат с използването на до пет смени на мач през следващия сезон 2020/2021.

 

ИФАБ добави, че решението за използване на петте смени зависи от всеки един отделен организатор на първенство. Всеки тим ще има право на 3 шанса за промяна в състава, въпреки че смените на почивката не се броят за една от трите опции.

Link to comment
Сподели другаде

Днес от ИФАБ обявиха, че ще бъде позволено и през следващия сезон да се извършват 5 смени по време на мач като всяка федерация индивидуално ще прецени дали да използва опцията за първенствата си.

 

https://www.skysports.com/football/news/11661/12029107/five-substitutes-to-be-allowed-next-season-ifab-announces

Link to comment
Сподели другаде

Догодина се очертава шансът ни за титла да е много малък, за съжаление.

 

Играта се променя, за да се угоди максимално на арабите. Ние трудно 3 равностойни смени бихме докарали, какво остава за 5. Сега на Пепи ще му дадат 300 млн, че как може така да го правят за смях него, нали е тактически гений.

Link to comment
Сподели другаде

Направо по една 11ка на полувреме. За да може Сити да имат максимално предимство. Те и без това имат два отбора на разположение, особено що се отнася до халфове и нападатели.

Link to comment
Сподели другаде

Поредният силен мач на Дибала. Като си спомня, че миналата година по това време Юве искаше да се отърве от него, ние имахме интерес (дали е бил реален и сериозен е друг въпрос) и си спомням, че доста колеги не го искаха. Аз честно да ви кажа съжалявам, че не го взехме. Такъв играч нямаме или поне не на това ниво. Би бил полезен в мачовете срещу автобусаджийте от АМ, ама както и да е.

 

П.с Юве и Манго се надпреварват по дузпи. Кой ще получи повече.

 

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

 

 

Link to comment
Сподели другаде

https://gong.bg/foot...VsvvMuq7EUQa9UA

 

300 млн. паунда за селекция в Манчестър Сити

 

 

:suicide:

бах тез чаршафи, за тях няма ли корона и криза ??? Финансоф феърплей :c055:

 

Цитират Сън,а те точно скандала търсят тез.

Мисля,че ще е тихо лято за Сити,въпреки,че имат фронт за работа след като продадоха Сане

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Сега пък ново 20 - без фенове на Къмюнити. Айде тия в Англия какво още дремят, да скачат на протести и тва е. На 90-хиляден стадион да не може да допуснеш поне 5 000 фенове си е пълна подигравка с хората в една страна, за която футболът в религия и хората живеят за тоя спорт.

Футбол без фенове е друг спорт, стига толкова, хипнозата “коронастрах” върви само в страни, в които все още няма протести.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...