Jump to content

Пред банята - за всичко, свързано с футбола


Препоръчан пост

Ето една добра статия, която ... кърти мивки :997:

 

 

Вдигнаха мерника на Гуардиола

 

Не си нищо друго, освен плешив самозванец, нападнаха го фенове

 

 

МАНЧЕСТЪР, АНГЛИЯ 16 АВГ. 202018:50

 

298

 

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола със сигурност изживя една от най-кошмарните вечери в кариерата си. "Гражданите", които бяха считани за фаворит за спечелването на Шампионската лига, загубиха с 1:3 от Олимпик Лион и отпаднаха на четвъртфинал в турнира за трети пореден път.

Феновете на тима очаквано бяха бесни, предвид огромните инвестиции и все така изплъзващият се трофей. За това в социалните мрежи беше подета кампания, означена с хаштага #ПепВън (#PepOut).

"Знам, че Пеп ни осигури някои добри спомени, но изхарчи толкова много, а все още не е решил проблемите в защита", беше един от доводите.

"Не си нищо друго, освен плешив самозванец! Махай се от клуба ми!", заявява друг потребител на социалните мрежи.

"В "Барселона" имаше готов отбор, а в "Сити" изхарчи милиони и за какво? Накрая спечелихме Купата на Мики Маус!", ядосва се трети.

Link to comment
Сподели другаде

https://gong.bg/football-sviat/anglia/multimedia/video/bunt-v-siti-igrachite-gubiat-doverie-kym-pep-601612?fbclid=IwAR1uxKs4G-9f8pwTVohJPCSSlFLb9W8euNaFbyZR38x-0glBNoxo-pjBOR0

 

 

Бунт в Сити? Играчите губят доверие към Пеп

 

 

Играчите на Манчестър Сити започват да губят доверие и търпение в методите на Пеп Гуардиола след поредното разочароващо отпадане в елиминационната фаза на Шампионската лига.

"Гражданите" бяха елиминирани от Лион след поражение с 1:3, което беше 4-ти пореден неуспешен опит на испанския наставник да закара своя тим на полуфиналната фаза в най-престижния европейски клубен турнир.

Според английските медии това е довело до някои възгласи на съмнение в душите на играчите. Редица звезди на отбора са останали разочаровани от тактиките, избирани от техния мениджър в големите сблъсъци през сезона.

Изданието "The Athletic" допълва, че играчите не са знаели как да отреагират на поредното разочароващо отпадане срещу Лион, като атмосферата в съблекалнята след сблъсъка е определена като "гробна".

Гуардиола има договор за още един сезон на стадион "Етихад".

Link to comment
Сподели другаде

И що? Той човека си каза преди година, че не е в МС за да спечели ШЛ. И си държи на думата човека :sarcastic:

Нали е голям и велик - сега е момента да се завърне на бял кон в Барселона. А, забравих, той там де е мътна и кървава не се вре. ПСЖ, Ювентус и после ще се величае как бил спечелил петте големи лиги. Или като се оваканти поста на селекционер я в Германия, я Бразилия.

Link to comment
Сподели другаде

Това прави 1.923.077 Е на седмица бруто ! Не знам колко са данъците в Испания, но да предположим, че са 50%, то значи, че получава чисто - 961.538 Е на седмица или 137 363 Е чисто на ден! :ppp6: Пу-пу, да не му е уруки!!! Толкова колкото той взема на ден, аз получавам за 19 години :suicide: Да се еба в белия инженер, да е... :nose:

Link to comment
Сподели другаде

Панталоните са по добри от тея новите на найки.

 

Сега, като се загледах, тоя на стола до купата ми бие малко на ранно копие на Хендо, ако махнем и мустака.

Link to comment
Сподели другаде

Ай да кажем и да не се 100млн и 90 да са,но да,като се замисли,човек му става кофти ;)

На мен не ми е толкова кофти, че Меси, Роналдо и т.н. взимат по толкова много пари, защото те влагат толкова усилия и време в това, което правят, че съм убеден, че нито един човек от тук не влага в работата си или развитието си, без да обиждам никого. Аз влизам в тая бройка със сигурност също.

 

Мен ми става тъпо, че има бездарни и куци маймуни като тия от А група, които първо, че са бездарни, второ, че си правят пишки по цял ден тука и прибират по 20-30к евра... Според мен това е доста по-несправедливо, от колкото 100-те милиона на Меси.

Link to comment
Сподели другаде

Из мемоарите на Газа: "Една вечер преди мач с Тотнъм се напих яко. Пих уиски, бърбан, шампанско... Пих до сутринта, много ми беше лошо. Станах и отидох на стадиона. В съблекалнята преди мача пих бира, защото усетих че изтрезнявам. Излязох на терена, вкарах 2 гола и ме избраха за най-добър в мача.

 

Един път пък като играех за Рейнджърс, правех много слабо първо полувреме. На почивката тренера ме пита - Пол, пил ли си? Казах - Не, не съм тренер, честно! А той ми отговори - Глупако, бързо пий нещо, играеш ужасно! Изгълтах 2 коняка, излязох второто полувреме и вкарах 2 гола и пак ме избраха за най-добър в мача.

 

Като играех в Лацио имахме предсезонна контрола със Севиля. Тогава там играеше Диего Марадона. Вкарах страхотен гол и отидох да се израдвам в лицето му, а той ми каза: "Газа, така съм се нацепил, че едвам ходя..."

Link to comment
Сподели другаде

:sarcastic: :sarcastic: времената са били такива...сега не вярвам някой да се нацепи и да може да направи нещо адекватно на терена- по скоро ще стане за смях

Стърлинг срещу Лион май беше вкарал нещо. Само не и гол. :)

Link to comment
Сподели другаде

:sarcastic:/> :sarcastic:/> времената са били такива...сега не вярвам някой да се нацепи и да може да направи нещо адекватно на терена- по скоро ще стане за смях

Процентът на вкаран в Европа кокаин от 90-те и сега е в 500 пъти повече..... за сегашно време.

Процентът на играчи употребяващи ако тогава е бил по около 5-6 във шампионат, сега са по толкова във отбор, дори по 2.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...