Jump to content

Пред банята - за всичко, свързано с футбола

Stivi_G

Recommended Posts

4 hours ago, poolbg said:

Само да вметна, че Садио сам би Бразилия, два гола(единия от които диамант) и изработи трети. Понеже тук гледах сравнения с Гакпо и Дарвин и че не ни бил нужен 😄 лично на мен ми е нуеодбно, дори обидно да сравня играч като Мане с горните двама, за вас не знам.....

Очевидно на Мане това му е бил най-силния мач за сезона.Което пък само подчертава защо не ни е нужен

18 hours ago, alex59 said:

Да, благодаря! Но засега ще дават само мачовете от 21.30 ч., без тези от 19.00, което не е най- добрият вариант. Каквото- това.

Другата седмица ще предават Португалия - Белгия и Англия-Германия от 19-00.

Проявявам този интерес най- вече към мачовете на Франция заради Тюрам и Коне, Холандия заради Гравенберх и Мики ван де Вен и Испания заради Габри Вейга. Нашите Елиът и Къртис си ги знаем, но също бих следил дали ще играят добре. Пък и да гледаш футбол от 19.00 е по- приятно, отколкото в късните часове.

9 hours ago, flyhorse0906 said:

Очевидно на Мане това му е бил най-силния мач за сезона.Което пък само подчертава защо не ни е нужен

Сериозно ли мислиш, че играч като Гакпо може да ни е по-полезен от Мане ??

Мане беше контузен 5 месеца, не знам как очакваш да е бил във форма веднага след завръщането си 😄 😄

1 hour ago, poolbg said:

Мане беше контузен 5 месеца, не знам как очакваш да е бил във форма веднага след завръщането си 😄 😄

Ами той и преди контузията не беше в кой знае каква форма.И стига с тия носталгии.Дай да държим в отбора Фирмино, Мане и Салах докато умрат от старост, колелото се върти, играчи остаряват и трябва да идват по-млади.

Гледам сега Румъния - Испания U21 и ми прави впечатление капитана на Испанците - № 9. Аз от времето на Пепи Михтарски не съм виждал футболист да прави такива пропуски...🤣 Иначе испанчетата мачкат яко мамалигите и 2-0 е най-малкото! По заслужено щеше да е 4 или 5 - 0!😉

57 minutes ago, Taipan said:

Аз от времето на Пепи Михтарски не съм виждал футболист да прави такива пропуски..

Има колеги дето не са гледали тоя мач и после питат защо се дава все Левски за пример като неудачници 😄

20 hours ago, poolbg said:

Колегата ти отговори вече. Аз само ще допълня, че да сравняваш един приятелски мач за националите с редовен сезон си е напълно несъвместимо. Едва ли има колега тук, който да не харесва Мане, но трябва да се продължи напред. 

12 hours ago, oZZy said:

Има колеги дето не са гледали тоя мач и после питат защо се дава все Левски за пример като неудачници 😄

Грандиозни пропуски този сезон имаше дори и Халанд. Така, че това си е част от играта. 

2 hours ago, Stivi_G said:

Грандиозни пропуски този сезон имаше дори и Халанд. Така, че това си е част от играта. 

Колега, не си прав! Явно не си гледал какво правеше Пепи Михтареца навремето, щом пишеш това...😉

On 21.06.2023 г. at 10:21, alex59 said:

Проявявам този интерес най- вече към мачовете на Франция заради Тюрам и Коне, Холандия заради Гравенберх и Мики ван де Вен и Испания заради Габри Вейга. Нашите Елиът и Къртис си ги знаем, но също бих следил дали ще играят добре. Пък и да гледаш футбол от 19.00 е по- приятно, отколкото в късните часове.

Сега видях, че мачовете май ги предават на сайта на УЕФА - UEFA.tv

Пробвай там.

Чехия - Англия   Не ги гледам, само чета, че играят двама наши -

вратарчето на чехите Витеслав Ярош и Курти за Англия, а Харви е на пейката.

засега резултата е 0:1 за Курти.

52 minutes ago, baivan said:

Чехия - Англия   Не ги гледам, само чета, че играят двама наши -

вратарчето на чехите Витеслав Ярош и Курти за Англия, а Харви е на пейката.

засега резултата е 0:1 за Курти.

0-2 свърши, Хари влесе за 5 мин. накрая.

Ха, то нямало ВАР. Е може ли такова нещо, все пак е Европейско. Тая ситуация беше скандална, не само може би топката влезна във вратата с пълния си обем, ами и защитникът с май с ръка я изби.

1 hour ago, paton said:

Гледам ги сега 2те ни трансферни цели Коне и Тюрам. И двата ги давам за капитана Кокре от Лион.

Днес не бяха нищо особено и 2-те момчета. За пръв път ги гледам, но не ме грабнаха...🤔

23 hours ago, Stivi_G said:

да сравняваш един приятелски мач за националите с редовен сезон си е напълно несъвместимо. Едва ли има колега тук, който да не харесва Мане

Мачът им изобщо не изглежда като "приятелски" !

Бразилците начело с "гълъба' всячески се опитват да спечелят, ама нъцки 🙂

Ето 9 мин от мача

45 minutes ago, Dacheff said:

Какви са тия крака, бе...

И аз тва питам... този добитък е на 16 г. сега и догодина щял да отива към балета, вече е купен де, статията от миналата година... дано е фотошоп тва, че не знам - неква злобна кръстоска между Роберто Карлош и Хълк по времето му още в "Зенит"-а

3 hours ago, Dr.G. said:

И аз тва питам... този добитък е на 16 г. сега и догодина щял да отива към балета, вече е купен де, статията от миналата година... дано е фотошоп тва, че не знам - неква злобна кръстоска между Роберто Карлош и Хълк по времето му още в "Зенит"-а

Зеедорф, Орие и Адама Траоре са тия, които се сещам с огромни и развити черни баджаци. No homo.