Stivi_G Posted October 17, 2023 Author Report Share Posted October 17, 2023 .Sent from my SM-S918B using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted October 18, 2023 Author Report Share Posted October 18, 2023 Do You Know? In The Last Five FIFA World Cups, The "Number 10" has Won The Golden Ball in Each & Every One of them. 2006 WC : Zidane 2010 WC : Forlán 2014 WC : Messi 2018 WC : Modric 2022 WC : Messi NUMBER - FOOTBALL ROYALTY! peterhammill and baivan 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thekop Posted October 18, 2023 Report Share Posted October 18, 2023 Че то си се знае от времето на Марадона, Зико, Платини... Обаче преди 80-те Ди Стефано, Пеле, Еузебио, Мюлер, Кройф, Бекенбауер, Гаринча, Бест, Чарлтън, Кигън ... хич не са десетки. baivan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted October 18, 2023 Report Share Posted October 18, 2023 2 hours ago, thekop said: Пеле Без ПЕЛЕ ! thekop 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.G. Posted October 18, 2023 Report Share Posted October 18, 2023 https://gong.bg/football-sviat/italia/multimedia/video/fadzholi-s-raztyrsvashti-razkritiia-758937 Халфът на Ювентус Николо Фаджоли бе наказан да не играе 7 месеца заради скандала със залагания на футболни мачове. Той говори пред федералния прокурор Джузепе Кине, като направи шокиращи разкрития. "В началните ми години като футболист имах много свободно време и за да убия отегчението се захванах с търсенето на опиянението от печеленето от залози. С течение на времето това стана обсесия за мен", призна младият футболист, цитиран от вестник "Гадзета дело Спорт". "Започнах да залагам в Тирения по време на тренировъчния лагер на младежкия национален отбор до 21 години. В началото бе само за забавление, но много бързо се превърна в стрес, който се дължеше и на това, че изпаднах в заеми", каза той. "Най-трудният период преминах през март-април 2023. На мача Ювентус - Сасуоло направих техническа грешка и бях сменен. Сълзите ми на пейката не бяха заради смяната, а защото мислех за моите дългове", добави Фаджоли. През септември 2022 Фаджоли е имал 250 хиляди евро дългове. "Когато бях в Кремонезе, майки ми ме посъветва да отиде в Серт (б. а. - програма за лечение на зависимости) за лечение и няколко пъти ходих там", не крие той. "Създадох си илюзията, че мога да го контролирам и в следващия момент залагах като обезумял на всяко спортно събитие, което даваха по телевизията, включително и мачове - дори в Серия B или в Лега Про", разказва играчът. "Има залози за нарушения и жълти картони. На мен ми беше предложено да участван, но отказах, защото това е противоположно на морала ми", уточнява халфът. "Тонали (б. а. - Сандро Тонали - италиански национал и футболист на Нюкасъл) ми даде идеята да играя. Точно Тонали ми направи и регистрация през акаунт във въпросния сайт. Не знам дали той е залагал на футболни мачове, чувал съм, че има много дългове, натрупани от игра", казва той за отношенията си с другите замесени футболисти в скандала. "Първите си залагания направих на тенис, а след това и на футбол, но никога не съм залагал на мачове на Кремонезе или Ювентус. На 30 октомври 2022 заложих на Торино - Милан за равенство или победа за Милан. Загубих, защото Торино спечели с 2:1", дава пример играчът. Той отрича съотборниците му от Ювентус да са знаели за залаганията му, но признава за някои заеми, които е взимал. "На Гати (б. а. - Федерико Гати е защитник на Ювентус) му поисках 40 хиляди евро, но му казах, че искам да купя часовник, а моите сметки са блокирани от майка ми. Драгушин (б. а. - сега футболист на Дженоа)ми зае 40 хиляди евро през октомври 2022. "Имам около 110 хиляди евро дълг, около 1,5 милиона евро с нелегалната платформа, около 1,3 милиона към друга нелегална платформа, към 17 хиляди към легална агенция в провинция Порденоне и около 31 хиляди нелегална. Така увеличавайки дълговете ми и получавайки заплахи, че ще ми счупят краката, мислех, че играя само за да си връщам задълженията", казва още Николо Фаджоли. J.N.K. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted October 18, 2023 Author Report Share Posted October 18, 2023 Как го зачетоха този гол въобще? Quote It's been exactly 14 years since Darren Bent's freak goal - but what happened next to the 16-year-old who threw the beach ball is horrible Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted October 21, 2023 Report Share Posted October 21, 2023 00 Може би най-великият английски национален играч, уважаван и от от съперниците си. Поклон. Почти не останаха живи световни шампиони от 1966. Не можа да понесе падението на Ман-гал. With the death of Sir Bobby Charlton, the last gentleman of our national sport has departed... peterhammill and J.N.K. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted October 23, 2023 Author Report Share Posted October 23, 2023 Football Manager 2024 simulates the Premier League for 100 years По-интересното е, че дават България да спечели 2 пъти Световното (2054, 2082), както още едно 2ро и три 3ти места. Да сме живи и здрави да разберем Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demons_eye Posted October 23, 2023 Report Share Posted October 23, 2023 On 18.10.2023 г. at 16:35, Stivi_G said: Как го зачетоха този гол въобще? Може ли някой да ми обясни, защо постоянно се качват линкове, снимки, които не се отварят. При мен ли е проблемът, не знам. baivan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted October 23, 2023 Author Report Share Posted October 23, 2023 На мен ми се отваря без проблем. ReD_Gerrard 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chinaski Posted October 23, 2023 Report Share Posted October 23, 2023 22 minutes ago, demons_eye said: Може ли някой да ми обясни, защо постоянно се качват линкове, снимки, които не се отварят. При мен ли е проблемът, не знам. И на мен не ми се отваря това… с какво устройство си? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taipan Posted October 23, 2023 Report Share Posted October 23, 2023 И на мен не ми се отваря, ползвам Уиндоус 10 и браузър Firefox. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.N.K. Posted October 23, 2023 Report Share Posted October 23, 2023 Просто го отворе ръчно. Ето ви нов линк, нищо кой знае какво, просто аматьорска статия - https://www.givemesport.com/darren-bent-beach-ball-goal-the-sad-story-of-liverpool-fan-who-threw-the-object/ Taipan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chinaski Posted October 23, 2023 Report Share Posted October 23, 2023 7 minutes ago, J.N.K. said: Просто го отворе ръчно. Ето ви нов линк, нищо кой знае какво, просто аматьорска статия - https://www.givemesport.com/darren-bent-beach-ball-goal-the-sad-story-of-liverpool-fan-who-threw-the-object/ Не е въпроса в статията а защо чупи линка и не го виждат хората Godsmack 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thekop Posted October 23, 2023 Report Share Posted October 23, 2023 Аз от сума време виждам това "Може да е изображение на ..." и си мислех, че повредата е в моя телевизор. Кирил Пейчев, GERRARD08 and Plovdiv_1926 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberfan Posted October 23, 2023 Report Share Posted October 23, 2023 Аз виждам снимката, то линк към статията май си няма. You'll Never Walk Alone! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demons_eye Posted October 23, 2023 Report Share Posted October 23, 2023 1 hour ago, Chinaski said: И на мен не ми се отваря това… с какво устройство си? PC с Windows 10 и на телефона андроид, не ми се отваря. Ама това е в 90% от публикацийте. Не е нормално. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted October 23, 2023 Report Share Posted October 23, 2023 Повредата НЕ Е във вашия хардуер или софтуер, а е заложена от създателите на майната си нейде. Това е от години време. Линкове към снимки, които започват с https://scontent - и така нататък още много, много знаци, само след 2-3-4 дни ИЗВЕТРЯВАТ ! Повече ги няма. Затова приканвам колегите, особено един-двама да се въздържат от пускане на такива или след 2-3 дни да си изтриват поста. Кирил Пейчев and demons_eye 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thekop Posted October 23, 2023 Report Share Posted October 23, 2023 1 hour ago, demons_eye said: Може ли някой да ми обясни, защо постоянно се качват линкове, снимки, които не се отварят. При мен ли е проблемът, не знам. Аз като кликна на това изображение с 5 човека и ми линква https://scontent-lhr8-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/393471654_877777160379211_4038225028001903987_n.jpg?stp=dst-jpg_s960x960&_nc_cat=1&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=5ltCZJaDpM0AX-xwMau&_nc_ht=scontent-lhr8-1.xx&oh=00_AfCet1P2txRtMi_mPBgKA2ngda3czI7zNOCYnb6UBtwXdA&oe=65359548 без да го отвори. Ползвам Файърфокс с уБлокОриджин и АйДонтКеарАбаутКукис на Дебиан. demons_eye 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted October 23, 2023 Report Share Posted October 23, 2023 Повтарям се - ИЗВЕТРЯВА. или на по техничарски URL signature expired ReD_Gerrard 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted October 23, 2023 Report Share Posted October 23, 2023 И някои неща от сайта "дай ми спорт" тука простотии за едни думи шантави https://www.givemesport.com/liverpool-most-famous-songs-lyrics/ а тук уж по-сериозно - 20 Greatest Players In Liverpool History (Ranked) https://www.givemesport.com/liverpool-greatest-players/#virgil-van-dijk-2018-present Обаче грях им на душата - сложили са Алисон само с 5 год стаж и "малко" купи, а са пропуснали легендата Ray Clemence 1967–1981 Liverpool 470 мача само вътрешни и Clemence played more than 650 games and missed just six Honours Liverpool Football League First Division: 1972–73, 1975–76, 1976–77, 1978–79, 1979–80 общо ПЕТ FA Cup: 1973–74 League Cup: 1980–81 FA Charity Shield: 1974, 1976, 1977 (shared), 1979, 1980 European Cup: 1976–77, 1977–78, 1980–81 UEFA Cup: 1972–73, 1975–76 European Super Cup: 1977 Последният му мач за нас беше победния финал за КЕШ в Париж срещу Реал. https://m.allfootballapp.com/news/EPL/Ray-Clemence-will-always-be-remembered-by-Liverpool-as-one-of-their-own/2487750 alex59 and Stivi_G 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thekop Posted October 23, 2023 Report Share Posted October 23, 2023 Бай'Ване, те сложили Карагър в тоя списък непосредствено след Хансен и Ван Дайк и преди Фаулър, какво им се чудиш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.N.K. Posted October 23, 2023 Report Share Posted October 23, 2023 1 hour ago, Chinaski said: Не е въпроса в статията а защо чупи линка и не го виждат хората Ами то си го пише - URL-a не е активен, т.е. или е изтрит или променен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReD_Gerrard Posted October 24, 2023 Report Share Posted October 24, 2023 Това са временни линкове, които Facebook генерира към техния CDN. Ако искате да качите снимка от Фейсбук, която да стои повече от три дена, трябва да я изтеглите, качите в imgur.com и да поставите линка от там. Иначе, както каза бай Иван, линкът изветрява. С линкове от други ресурси не съм забелязал да има проблем. baivan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thekop Posted October 25, 2023 Report Share Posted October 25, 2023 Quote Защитникът на Монпелие Мамаду Сако се сби със старши треньора на тима Мишел Тер-Закарян по време на тренировка J.N.K., ReD_Gerrard, Dacheff and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts