Jump to content

Пред банята - за всичко, свързано с футбола

Stivi_G

Recommended Posts

След половин час петима наши започват в контроли.

Дербито е между трима наши - Дайчо + Гъпко срещу Робокоп

https://www.flashscore.bg/match/nohpWuMl/#/match-summary/lineups

а по един играят Слаболай срещу бившия ни Кабак

https://www.flashscore.bg/match/xxxWK3zG/#/match-summary/lineups

а Брадвата е наточена срещу румънци

https://www.flashscore.bg/match/Sb0gbGTl/#/match-summary/lineups

От 17,00 по Нова спорт започва мача между Нашите Легенди, начело със Свен Горан Ериксон и легендите на Аякс! Да изгледаме това шоу!😉

31 minutes ago, Taipan said:

От 17,00 по Нова спорт започва мача между Нашите Легенди, начело със Свен Горан Ериксон и легендите на Аякс! Да изгледаме това шоу!😉

Мерси за информацията баце, тва го бях пропуснал...

Легендите ни и те като сегашния отбор, към 70 % владеене, по 25-30 удара, от които 10-12 точни и едва 1 гол...🤣Обаче Торес си е звяр и сега! Спокойно може да си поиграва по 20-30 минути стойностен футбол и на тези години!

Оппа Сисето изравни 2-2 😜

1 minute ago, tsbalabanov said:

Набл Ел Жар каква легенда на клуба е точно? Толкова ли нямаме легенди, че опряхме до тоя?

Ами "легенди" като Кара, като се ослушват, ще ни трябват и такива, като Ел Жар 😉

1 minute ago, Taipan said:

Ами "легенди" като Кара, като се ослушват, ще ни трябват и такива, като Ел Жар 😉

Аз тоя го бях забравил, ама сега като го чух, се сещам какви клетви ядеше Рафата като го пусне. 😄 Ех, спомени. 

2 hours ago, tsbalabanov said:

Аз тоя го бях забравил, ама сега като го чух, се сещам какви клетви ядеше Рафата като го пусне. 😄 Ех, спомени. 

И аз така , видях му името и ме побиха тръпки. 

Играем срещу Боро, на 1 точка сме зад Юнайтед, 80 мин 0 на 0, и Рафата пуска Ел Зар....😱😱😱

Аз се радвам за това, което направи клуба за Свен Горан Ериксон и възможността , която му даде да води отбора в поне един мач.И това беше най-важното наред с благотворителните инициативи.Заради такива неща се гордея, че съм фен на този отбор.

Тия изчисления за стойността на играчите сигурно са ги правили същите хора, които преди няколко години поставиха Рашфорд като вторият най-скъп играч, остъпващ само на Мбапе. 😄😄😄

https://gong.bg/football-sviat/drugi/osydiha-shefyt-na-kitajskiia-futbol-do-zhivot-zaradi-11-mln.-dolara-784147

Бившият президент на китайската футболна асоциация Чен Ксюан беше осъден на доживотен затвор за приемане на подкупи на стойност 11 милиона щатски долара. Това съобщиха местните държавни медии във вторник, след като редица спортни служители бяха вкарани в затвора заради корупция в голямата азиатска страна.

Сега под управлението на президента Си Дзинпин се случва мащабна репресия срещу подкупени служители в различни структури в страната. Около 10 висши ръководители на китайската футболна асоциация, включително треньорът на националния им отбор – Ли Тие, бяха уволнени през последните години.

През това време бившият шеф на тамошния съюз – Чен Ксюан, се е възползвал от позициите си, за да приеме незаконни пари от други хора на стойност 81,03 милиона юана (бел.ред – 11 милиона щатски долара).

Подкупите са били „особени огромни“ и действията са накърнили и навредили сериозно на конкуренцията на футбола в Китай, пише управляваният от Комунистическата партия вестник People’s Daily. Именно заради това местният съд го осъди на доживотен затвор.

П.С. А из нашите ширини, на стария контитент и т.н. "КОГА???". 

Иначе тоя е минал по тънката лайсна, там обикновено "печелят" разстрел, като си плащат куршума или бесилка на стадиона.

Харви с две асистенции за младежите на Англия, а гол на Конър Брадли донесе победата на Северна Ирландия над Шотландия. За съжаление Анди Робърсън е напуснал принудително. Собослай пък вкара при 2:0 на Унгария над Косово. 

Конате, Нунес и Гравенберх не бяха на 100 процента преди паузата, но вече трябва да са по-добре. Очакваме скоро Къртис, Диого и Трент да се възстановят в този ред. 

Очаква ни финалният спринт и поне още два трофея.