Dacheff Posted October 1 Report Share Posted October 1 Бе точно Челси да не се хвалят много с трансферната си политика, че... Stivi_G and tsbalabanov 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikiniki Posted October 1 Report Share Posted October 1 54 minutes ago, Dacheff said: Бе точно Челси да не се хвалят много с трансферната си политика, че... Е точно с Палмър им се получи. Взеха го евтино ,а разкараха Маунт и Хавертц. Хаверц не се набива на очи заради силната игра на Арсенал, но ако той бе в Юнайтед ,щеше да е на същия хал.И двмата са яко надценени. И двамата за мен освен да въртят чушкопека ,за друго не стават. blunt, Shinobi, Stivi_G and 1 other 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsbalabanov Posted October 1 Report Share Posted October 1 На фона на цялата паплач, дето купиха, един Палмър не е достатъчен, някак, де да знам. Абсолютна случайност е тоя трансфер, без никакви анализи или мисли. Просто е излезнал в търсачката на ФМ, а Тод е имал останало ресто от другите 200 трансфера, които направи и е решил да го вземе. Dacheff, Plovdiv_1926, Stivi_G and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted October 1 Report Share Posted October 1 Но пък продават добре. Как прибраха 50 млн за Маунт, който имаше само година до края на договора си и в последния сезон в Челси прекара повечето от него контузен.... Shinobi, Stivi_G, tsbalabanov and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikiniki Posted October 1 Report Share Posted October 1 Продават добре, а балами каот манчо и Арсенал има .Това са двата отбора с най-слаба политика от към траснферни цени купуване/продаване. Дори нямам предвид силата на играчите ,а value for money. tsbalabanov 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted October 1 Author Report Share Posted October 1 Е този пример си беше за Мейсън и Палмър, понеже и двамата са англичани и играят на що годе еднакви позиции. Ясно, че Челси с толкова трансфери все ще попаднат на нещо добро. То и със завързани очи можеш да уцелиш поне веднъж мишена за дарц, ако пробваш 100+ пъти. Dacheff and Shinobi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikiniki Posted October 1 Report Share Posted October 1 Дори спрелият часовник е верен два пъти в денонощието tsbalabanov, alex59, Taipan and 3 others 2 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.G. Posted October 2 Report Share Posted October 2 Открийте 10-те разлики: Това е Матеус Салдана от Ференцварош. В случай, че търсите новия Боби Фирмино. Stivi_G, blunt, demons_eye and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinobi Posted October 2 Report Share Posted October 2 Взимаме го Dr.G., baivan and nikiniki 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted October 2 Report Share Posted October 2 4 hours ago, Shinobi said: Взимаме го Пича е на 25 год, висок 185 см, играл в Япония, Китай, Баку, Белград и явно става все по-добър от сезон на сезон. Варди от Лестър изгря на подобна възраст. https://en.wikipedia.org/wiki/Matheus_Saldanha Утре се очаква да играе срещу Тотнъм. Shinobi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikiniki Posted October 2 Report Share Posted October 2 Аз бих го взел за да е резерва в мачовете с арсенал , за да го гледат и да ги стресира с приликите с Фирминчето Dacheff, alex59, Dr.G. and 5 others 1 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bellamy Posted October 2 Report Share Posted October 2 9 hours ago, Dr.G. said: Открийте 10-те разлики: Това е Матеус Салдана от Ференцварош. В случай, че търсите новия Боби Фирмино. Преди да прочета описанието долу, си викам - мале Фирмата къв грозен е станал в тази арабия Stivi_G, Shinobi, Dr.G. and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted October 3 Author Report Share Posted October 3 https://www.facebook.com/share/r/LKpJVukgDzS1ntYV/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bellamy Posted October 4 Report Share Posted October 4 Един от най противните ми отбори, но все пак, историята си заслужава. 🗣"Вечерта на 22-ри май 2010 вървях по улиците на Милано и имах някакво странно усещане. Гледах 17-18-годишни младежи да празнуват. А аз чаках това повече от 40 години... Почти ми прилоша. Вървях сам. Стигнах до Дуомото и видях как хората полудяват. След това се насочих към вкъщи, към Порта Романа. Усещах, че забравям нещо. В 6 сутринта скочих от леглото. Бях забравил обещанието, което дадох на майка ми, починала преди няколко години. Беше ме помолила: "Ако ми се случи нещо и Интер спечели Шампионска лига, донеси ми нещо за спомен". Майка ми беше повече от ултрас. Последният мач, който гледаше на Сан Сиро, беше между Интер и Борусия Мюнхенгладбах от Купата на Уефа. Беше с мен. В един момент я видях да шамари един германец. "Обиди ме", оправда се тя. А аз: "Ти дори не знаеш неговия език...". От този ден, когато играеше Интер, винаги я държах вкъщи. На стадиона страдаше много. Със спомена за това в 08:00ч. отидох при нея. По улицата имаше всякакви останки от празненствата. Момчетата ходеха с шалове на Интер около врата си. Едно нещо обаче ме порази. Пред мен се изправи едно момче, което се клатушкаше. Беше със знаме и шал и видимо беше в еуфория. Приближи се към мен. След като ме разпозна, започна да крещи: "Шампиони! Шампиони! Къде са другите?" "Празникът приключи", отговорих му аз и го попитах: "Видял ли си къде продават шалове, знамена и артикули на Интер? Защото обещах нещо на един човек, който вече не е сред нас". Той си свали шала: "Този е от Мадрид. Тъкмо се прибрах. Вече е твой!" С шала на врата си отидох на гробищата в Ламбрате. Купих няколко цветя и го скрих между тях. Не ми изглеждаше правилно да вляза на такова място с шал, сякаш съм на стадиона. Изпълних обещанието си, което направих към майка си. Разпънах шала около снимката ѝ. Бях притеснен. Докато се изправях, видях един мъж да забива знаме на Интер пред един гроб. Усмихна ми се. "Черно-синьото" беше навсякъде на това гробище и първоначалното притеснение се превърна в усмивка, когато видях надуваема Купа на Шампионската лига до един порцеланов ангел. За мен този ден по някакъв начин бе кулминацията на романтичния футбол". ReD_Gerrard, HardRedRock, baivan and 5 others 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikiniki Posted October 4 Report Share Posted October 4 28 minutes ago, Bellamy said: Един от най противните ми отбори, но все пак, историята си заслужава. 🗣"Вечерта на 22-ри май 2010 вървях по улиците на Милано и имах някакво странно усещане. Гледах 17-18-годишни младежи да празнуват. А аз чаках това повече от 40 години... Почти ми прилоша. Вървях сам. Стигнах до Дуомото и видях как хората полудяват. След това се насочих към вкъщи, към Порта Романа. Усещах, че забравям нещо. В 6 сутринта скочих от леглото. Бях забравил обещанието, което дадох на майка ми, починала преди няколко години. Беше ме помолила: "Ако ми се случи нещо и Интер спечели Шампионска лига, донеси ми нещо за спомен". Майка ми беше повече от ултрас. Последният мач, който гледаше на Сан Сиро, беше между Интер и Борусия Мюнхенгладбах от Купата на Уефа. Беше с мен. В един момент я видях да шамари един германец. "Обиди ме", оправда се тя. А аз: "Ти дори не знаеш неговия език...". От този ден, когато играеше Интер, винаги я държах вкъщи. На стадиона страдаше много. Със спомена за това в 08:00ч. отидох при нея. По улицата имаше всякакви останки от празненствата. Момчетата ходеха с шалове на Интер около врата си. Едно нещо обаче ме порази. Пред мен се изправи едно момче, което се клатушкаше. Беше със знаме и шал и видимо беше в еуфория. Приближи се към мен. След като ме разпозна, започна да крещи: "Шампиони! Шампиони! Къде са другите?" "Празникът приключи", отговорих му аз и го попитах: "Видял ли си къде продават шалове, знамена и артикули на Интер? Защото обещах нещо на един човек, който вече не е сред нас". Той си свали шала: "Този е от Мадрид. Тъкмо се прибрах. Вече е твой!" С шала на врата си отидох на гробищата в Ламбрате. Купих няколко цветя и го скрих между тях. Не ми изглеждаше правилно да вляза на такова място с шал, сякаш съм на стадиона. Изпълних обещанието си, което направих към майка си. Разпънах шала около снимката ѝ. Бях притеснен. Докато се изправях, видях един мъж да забива знаме на Интер пред един гроб. Усмихна ми се. "Черно-синьото" беше навсякъде на това гробище и първоначалното притеснение се превърна в усмивка, когато видях надуваема Купа на Шампионската лига до един порцеланов ангел. За мен този ден по някакъв начин бе кулминацията на романтичния футбол". Бих ти сложил 5 палчета, но не позволява сайта.Много хубава история ,напомняща ни,че футболът е толкова повече от една проста игра на гоненка на топка. baivan, HardRedRock, flyhorse0906 and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.G. Posted October 6 Report Share Posted October 6 Детайли от Монако. По случай 100-годишнината на клуба, имената на някои исторически играчи са показани на задните номера, към които е включен и Бербатов. Steve_G, nikiniki and Bellamy 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted October 7 Report Share Posted October 7 Починал е един от най-великите летящи холандци. Кройф беше номер 1, а Неескенс номер 2 в класацията на играчите на славния Аякс, спечелил три поредни КЕШ и два финал на Световно, загубени за жалост. Гледал съм го и на живо в София срещу ЦСКА. Убийствен шут имаше. HardRedRock, Bellamy, paton and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bellamy Posted October 8 Report Share Posted October 8 Краят идва скоро, тигри...:( ФИФА отстрани италианския футболист Марко Курто за 10 мача заради обида към футболиста на Уулвърхемптън Хи-Чан Хван. Оказа се, че Курто е нарекъл на терена корейския футболист "Джеки Чан" – филмовата звезда от Хонконг, известен с ролите си във филми с бойни изуства, след като е чул футболистите на Уулвс да наричат съотборника си "Чани". Инцидентът се случи на 15 юли в приятелски мач между Комо и Уулвърхемптън Уондърърс, където Курто каза на един от съотборниците си да "игнорира Хван, защото той си мисли, че е Джаки Чан". „Марко Курто беше признат за отговорен за дискриминационно поведение и беше отстранен за 10 мача. Половината от тези мачове са условно наказание за период от две години и на играча е наредено да полага общественополезен труд“, каза говорителят на ФИФА. baivan, alex59, Stivi_G and 4 others 1 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted Thursday at 09:51 PM Report Share Posted Thursday at 09:51 PM Erling Haaland has just broken Norway's all-time goalscoring record. He has netted his 34th international goal. А рекорда им бил преди близо 100 год. nikiniki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zigfridson Posted Friday at 07:35 AM Report Share Posted Friday at 07:35 AM 9 hours ago, baivan said: А рекорда им бил преди близо 100 год. Нормално, силата на Норвегия е в ски бягането. Трябвало е да стане такъв, киборга. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikiniki Posted Friday at 08:02 AM Report Share Posted Friday at 08:02 AM 26 minutes ago, zigfridson said: Нормално, силата на Норвегия е в ски бягането. Трябвало е да стане такъв, киборга. С баща футболист от ВЛ , най-лесно е във футбола да влезе.Ски бягане и биатлон е голяма конкуренцията. А в Норвежкия отбор по биатлон всички са "асматици" ,трябва и това да подправя Халанд Stivi_G and baivan 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikiniki Posted Saturday at 02:44 PM Report Share Posted Saturday at 02:44 PM На играчите почва яко да им писва от мачовете ,особенно на силните играчи на големите държави и подобни турнири като лига на нациите. Мбапе иска да играе само във важните мачове за Франция https://gong.bg/football-sviat/francia/multimedia/video/mbape-iska-da-igrae-samo-vyv-vazhnite-machove-za-franciia-813062 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted Saturday at 03:22 PM Report Share Posted Saturday at 03:22 PM Мбапе тича по-малко от мен в мачове, така че може да си позволи да играе във всеки мач на Франция , да го таковам в джендър бендъра. Stivi_G, Shinobi, baivan and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted yesterday at 08:54 AM Author Report Share Posted yesterday at 08:54 AM 17 hours ago, blunt said: Мбапе тича по-малко от мен в мачове, така че може да си позволи да играе във всеки мач на Франция , да го таковам в джендър бендъра. Ами знае си цената момчето. То се потиш за здраве, той си знае стойността на всяка капка. Няма да се хаби на празно я Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikiniki Posted yesterday at 09:07 AM Report Share Posted yesterday at 09:07 AM Мбапето бил на дискотека снощи,докато Франция мач игра.Сега са му скочили пак Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts