Jump to content

Пред банята - за всичко, свързано с футбола

Stivi_G

Recommended Posts

3 hours ago, Dacheff said:

Аз пък си мислех, че имат някакъв феноменален бек отдясно и Трент няма да хване ръка :sarcastic:

Нали не вярваш искрено в идеята, че Трент има гарантирано титулярно място в Реал, в случай че покаже такова бездушие и слабащина в няколкото поредни мача срещу Юнайтед за нас.. да кажем в мачове срещу Барселона и АтМ?

Трент е консистентен титуляр в най-конкурентното от топ 5 първенствата в Европа.

Освен ако не се разплуе като Азар или не го натегнат контузии като Бейл, ще се справи с 5-те им сериозни мача на сезон.

3 minutes ago, ReD_Gerrard said:

Трент е консистентен титуляр в най-конкурентното от топ 5 първенствата в Европа.

Освен ако не се разплуе като Азар или не го натегнат контузии като Бейл, ще се справи с 5-те им сериозни мача на сезон.

Това твърдение ще го оставим да се маринова тук и ще го погледнем след година време да видим как изглежда.

2 hours ago, Shinobi said:

Нали не вярваш искрено в идеята, че Трент има гарантирано титулярно място в Реал, в случай че покаже такова бездушие и слабащина в няколкото поредни мача срещу Юнайтед за нас.. да кажем в мачове срещу Барселона и АтМ?

Естествено, че няма. Ама виж - от момента, в който се махне от Ливърпул, вече много не ми дреме дали ще е титуляр при тия или не. Да се оправят там. Докато е при нас, му стискам палци да игра силно.

Карвахал най-вероятно свърши курса след такава тежка контузия. Малко се връщат на ниво след подобна контузия на 33 годишна възраст. 

Трент има и късмет, че Анчелоти най-вероятно се маха - късмет, защото италианецът обича защитниците му да могат да защитават.

Очаква се Алонсо да смени Карлето. Дали това означава централна тройка в защита и уингбекове? 
Уингбек ще си каже някой - по-добре за Трент. Ама дали няма 33 годишен Луказ Вазкез да е по-добър уингбек, хаха - все пак беше крило преди. 

Та, всичко е наредено в полза на Трент да покаже на испанската публика, че е по-добър от Трипиър (който игра в Атлетико по едно време).

3 hours ago, Dacheff said:

Естествено, че няма. Ама виж - от момента, в който се махне от Ливърпул, вече много не ми дреме дали ще е титуляр при тия или не. Да се оправят там. Докато е при нас, му стискам палци да игра силно.

Това е най-мъдрото. Нека се махне, а тогава да го оплюваме. Все пак си е действащ играч на LFC и не трябва да се прекалява с нападките и иронизирането. Какъвто и да си е на световно ниво, ако щете и заради пасовете и погледа върху играта. Не искам да го защитавам за поведението или проблемите му в защита. Ама ако беше толкова зле, че все едно се отърваваме от този Реал нямаше да го искат. Защо на времето не ни взеха Морено или Досена например? Докато е наш играч ще има нашата подкрепа. Като иде в Реал или друг отбор - да се оправя. 

@blunt прав си! Ако иска да иде в Реал, явно очаква Алонсо да  ги поеме. Така ще има по-голям шанс да е Уингбек и ще може да се наблегне на положителните му качества в атака за сметка на пропуските му в защита. Понеже няма да са толкова явни, защото стила ще е доста по-близък както при Клоп. Може и от това да зависи решението му дали да подпише с нас или не. За това и да изчаква. Ако Карлето все пак остане или някой като него поеме РМ, вместо Алонсо, шанса ТАА да се провали в Реал и да е резерва е голям. 

Това е Висенте Наваро Апарисио! Той е притежател на сезонен билет, откакто е станал фен на Валенсия и е присъствал на всеки един домакински мач.
Дори когато ослепява, той продължава да ходи на “Местая”, за да подкрепя любимия отбор и да усеща атмосферата на стадиона.
След като Висенте Наваро умира, отборът на Валенсия прави негова статуя на любимото му място и по този начин той да продължи да усеща атмосферата от любимия “Местая”

Може да бъде изображение с футбол

Най-важния ми се струва - облечи се добре 😄 На много места пишат, че е по-добре да си вземеш хотел/airbnb на центъра, но според мен е по-добре да е около стадиона. Първо, защото като фен си е много по-хубаво усещане да си в тоя кръг, а реално може да се вземат на добри цени много добри места, и второ - след мача ще ти е айляче, може и бира да си изпиеш и да се прибереш, иначе ще ти е лудница по пътищата, малшанс да хванеш uber или автобус и ще е тъмно. Не, че е голям проблем това, но като е студено не е арно. Какви съвети по-точно търсиш?

Тъй като ще кацна в Манчестър в петък преди обяд, но ще спя в Ливърпул, идеята ми е някакви неща, които да мога да посетя още в петък, събота съм си го отдал само за мача, както каза, бири, пъбове и т.н. 

43 minutes ago, fowler23 said:

Здравейте, не съм писал тук от няколко години, следващата седмица ще посетя мача с Ипсуич на Анфийлд, не съм бил на мач от 7-8 години, някой някакви съвети ? 

По-важно, за което се сещам при положение, че не си ходил толкова време, трябва да знаеш, че влизането на стадиона е с електронен билет, сваляш си приложението от официалния сайт и после там ще ти се активира билета. Това май покрай историите с Ковид-а стана някъде.

Мембършип картите вече не вършат тази функция, а ако си с чужд билет, там вече с местните не знам как става врътката, за гостувания май още е с хартиен билет, но не съм 100 % сигурен.

Скоро ходих на мача с Вила на 09.11. и като цяло влизането става лесно и бързо, но те съветвам да не чакаш в последния момент, че става едно струпване, бутане, нервничат разни хора, тегава история.

https://www.liverpoolfc.com/info/anfield

Ето тук си има доволно инфо за стадиона, как да стигнеш, допуск до стадиона, съоръжения, достъпност за различни категории фенове, дори и за гостуващите такива има.

https://www.liverpool-airport-guide.co.uk/transport.html

Ето ти варианти за транспорт от и до летището, ако ще кацаш там.

https://bookings.liverpoolfc.com/stadiumtours/

Ето ти и линк, ако решиш да правиш обиколка на стадиона, ние ходихме и не беше никак зле, доста нови неща имаше, преди 2 години бях ходил пак. Само внимавай като букваш за кой ден и час, че има различни турове по обхват, главно в зависимост от мачдей-я.

С електронен билет съм, няма проблем за това, мисля че час преди мача е достатъчно рано, предвид това, че мача е в събота следобяд 🙂

1 minute ago, fowler23 said:

С електронен билет съм, няма проблем за това, мисля че час преди мача е достатъчно рано, предвид това, че мача е в събота следобяд 🙂

Ееее ти си даваш доволно аванс, аз винаги влизам, когато е започнал. Даже сега последния път един приятел ми се нацупи, защото не беше ходил и искаше по-рано... викам нема кво да изпуснеш, давай тука фасовете и напитките да вървят, че са по-важни,  да може после да се дерем като животни.

49 minutes ago, fowler23 said:

Тъй като ще кацна в Манчестър в петък преди обяд, но ще спя в Ливърпул, идеята ми е някакви неща, които да мога да посетя още в петък, събота съм си го отдал само за мача, както каза, бири, пъбове и т.н. 

Аз ходих на пристанището, има разходки с корабчета, статуята на Биитълс и тн.

Музея на Биитълс е някъде на центъра, и тура на Анфиилд е задължителен( ако не си бил) някъде 20 паунда беше преди 3 години.

Стадиона на Евертън е на близо също. 

Друго..хм..има много яки пъбове, барове и тн, но не е много лесно да се разбереш с хората ако ти се приказва, акцента е силен, аз си мислех че го разбирам защото слушам Карагър по ТВ-то, но там хората говорят още по-тегаво за разбиране, и трябва време за да свикне човек, и голяма концентрация 😀

Здравейте, имам обещани два билета за мача със Саутхемптън и мисля да заведа сина ми, който е на 12 години.Билетите обаче са за възрастен. Да очаквам ли проблеми при влизане?

6 hours ago, fowler23 said:

Здравейте, не съм писал тук от няколко години, следващата седмица ще посетя мача с Ипсуич на Анфийлд, не съм бил на мач от 7-8 години, някой някакви съвети ? 

Препоръчвам ти да видиш Royal Albert Dock и The Cavern Club.

6 hours ago, fowler23 said:

някакви неща, които да мога да посетя

image-b522c796-9731-4c0d-b54f-9534103bcf

Задължително е поне отвън да се види, ако не можеш да си уредиш вход.

Най-великата банда за всички времена, спомогнала за мен и милиони други да последват и едноименния футболен отбор от този град.