Jump to content

Пред банята - за всичко, свързано с футбола

Stivi_G

Recommended Posts

ето за това говорих, 3-4 човека да кажат по едно две яки места, а не да се чуда в коя кръчма да се забия....е не съм и от типа хора, които ще отидат в музей...даже нз дали се пише така думата музей 🙂

Благодаря ви, ще споделя след мача какво-що!

4 hours ago, svetosus said:

Здравейте, имам обещани два билета за мача със Саутхемптън и мисля да заведа сина ми, който е на 12 години.Билетите обаче са за възрастен. Да очаквам ли проблеми при влизане?

Ей сега говорих с мой авер, който преди 2 месеца ходи на Анфийлд със сина си, който е 5 клас и билета му е бил за възрастен(не е на негово име даже), каза,че няма абсолютно никакъв проблем.

1 hour ago, Enigma_m7 said:

Да, само не се спирай излишно около стюардите, сканираш, влизаш и гледаш напред 🙂

Абсолютно, аз така се набичих преди 2 години, но сам и с малко повече водки преди мача, 2-3.01. беше гостуване на пчелите, утре искам реванш... та една цветна стюардка ми вика ":ще влизате ли мистър?", с хартиен билет на една женка се промъкнах... биха ни 3-1, но мачдейчето си го направих.

П.П. Дейв гледам е писал в другата тема за тия, близо до реката им е стадионът и имаше един много як пъб, точно под един мост, некъв капитан ли, пират ли беше...

53 minutes ago, Bellamy said:

Един път ще решиш да дръпнеш и ще се изложиш, тц тц, новобранка...

То после беше интересното, с некви наши се надуших под прикритие у влакчето на връщане, единият тип и той беше там за празниците, подарих му една запалка, оня ми вика Ела ми на гости... викам - можИ... где да дода.... Сан Франциско...😵

Без някакви лоши мисли, но всеки казва, че ходи на мачове, а уж било трудно за билети. Човека идва, не е писал сумати години тук във форума и иска инфо за пъбове. Поне сподели, дай инфо, как, откъде, по чий начин става сдобиването със пустите билети. Авери ли, познати ли ги купуват оттам? Как? Схеми ли някакви или събиране на 5 години пари за билет и екскурзия. 

Този Марио който там работи, не можем ли да се сдобием с негови контакти.🤪 Да разбере, че имаме форумче тука, та да се включи в него. Ще разкаже интересни неща.

Аз лично намерих билет от пост на един пич във фейсбук, няколко дни преди този биле / Ливърпул - Ипсуич / имаше доста евтини билети за мача с Акрингтън, нещо от типа 60-80 паунди. Но пича дето щяхме да годим заедно не ми потвърди, а пича вече беше продал 8-9 билета и нямаше налични повече, та за това се нахендрих за този с Ипсуич. 

Относно инфото за пъбовете, което си поменал в коментара си, аз не съм искал инфо за пъбове, повярвай ми, аз съм последният човек в този форум, който би искал инфо за пъбове. По-скоро идеята ми беше за нещо ново, което да е станало атракцион от 2018-19-та насам, когато за последен път съм бил на Анфийлд. 

Обещавам, че после ще напиша подробно всичко, не съм много на ти с клипчетата относно разни пътувания, иначе на драго сърце бих дал на някого да направи нещо, което да вдъхнови още много хора, които си мислят, че било скъпо или невъзможно да се посети мач на Анфийлд.

5 hours ago, baivan said:

При четири от тези седем гола тоз скобар не мръднà. При един (втория)  излезе неразчетено. 

Вярно ли е най-слаб статистически в Испания за сезона до сега? Жоро, с варненското произношение?

13 hours ago, pehotineca said:

Валенсия с нашия вратар падат с 7 на 1 , а нашия е от най-зле представящите се вратари в цялата лига..

То и Кейта беше така. Взехме го предната година, една година "игра" като хамалин в РБ, мисля, имаше 3-4 червени картона за сезона, супер слаб сезон като цяло, дойде, изигра 3-4 силни месеца в началото, контузи се и от там - история. 😄

Или го е ударил през просото, което не говори добре за умствения му капацитет и професионализъм, или е направил неочаквано силен сезон + европейско и ние сме "захапали" далаверата, или този сезон му е слаб по изключение и няма нищо общо с качествата му. Всеки да си прецени кое е, ние ще разберем следващия сезон със сигурност като дойде и замени Алисон, за когото нямам съмнения, че ще напусни. 

4 hours ago, tsbalabanov said:

То и Кейта беше така. Взехме го предната година, една година "игра" като хамалин в РБ, мисля, имаше 3-4 червени картона за сезона, супер слаб сезон като цяло, дойде, изигра 3-4 силни месеца в началото, контузи се и от там - история. 😄

Или го е ударил през просото, което не говори добре за умствения му капацитет и професионализъм, или е направил неочаквано силен сезон + европейско и ние сме "захапали" далаверата, или този сезон му е слаб по изключение и няма нищо общо с качествата му. Всеки да си прецени кое е, ние ще разберем следващия сезон със сигурност като дойде и замени Алисон, за когото нямам съмнения, че ще напусни. 

Ами Алисон като напусне за сметка на този тигър, тримата с изтичащи договори и те си тръгнат. Конате не преподпише и то май да взимаме каквото можем като трофеи сега, че дядо Рой таймс, май дебат наблизо. С това управление и трансферна политика трудно се намират оптимисти.  

Уругвай - Велика футболна нация с малко хора, но от класа.

Страстите се разгорещяват, кибритлии.  Ще се избият за една суперкупа 🙂

За победителите играл миналия през нас Себастиан Коатес

https://www.flashscore.bg/match/vPI1x5lJ/#/match-summary/match-summary

това трябва да се види задължително, шоуто почва към 11та мин от клипа

2 hours ago, svetosus said:

Е то ние и на Алисон зашихме 5 гола в мача с Рома, но той не бил неадекватен като грузинеца.

Абсолютно. 
Състоянието на Валенсия е пълен колапс на всяко едно ниво- управленски най-вече. В това им състояние и Валтер Дзенга да застане, ще е същото. Валенсия просто доиграват сезона, даже оставам настрана, че мислите на нашия човек са 2000 км на север.

Е не немога....първоначално мислех че е шега във фейсбука, но май е истинско

Дейвид Куут бил гей, това била причината за странното му поведение..

Speaking to the Sun in an interview published on Monday night, he said: "I'm gay and I have struggled with feeling proud of being 'me' over a long period of time.

"I have received deeply unpleasant abuse during my career as a ref and to add my sexuality to that would have been really difficult."

Като работих в Англия така се шегувахме с колеги, че ако направиш нещо лошо и искат да те уволнят, просто се разплачи при HR асистентката, и кажи че си гей..

41 minutes ago, Stojkica said:

Тук някой от колегите, май беше @oZZy, още на момента се досети, че това изтичане на такива клипчета в такъв момент е гейско отмъщение. 2 месеца по-късно всичко си идва на мястото.

Дано отмъстят и на Майкъл Оливър и Анди Мадли.🤣