Jump to content

Пред банята - за всичко, свързано с футбола

Stivi_G

Recommended Posts

Когато Томас Гравесен играеше в Селтик, Гордън Страхън разказва, че имало един мач в Шампионската лига, в който съдията направо се побъркал заради него.
Играели срещу Бенфика, а Селтик води с 1:0 на полувремето.
Тогава четвъртият съдия дошъл и казал: „Г-н Страънн, бихте ли отишли да поговорите със съдията?“ 🫤
Страхън си мисли, че ще получи червен картон, или ще му се оплаче от резервната скамейка, или нещо сериозно.
Но съдията го поглежда и казва: „Г-н Страхън, не ми харесва мачът.“
Страхън отговаря в характерния си стил: „Всички сме имали гадни мачове, приятелю, не се притеснявай, ще се оправиш.“
А съдията казва: „Не, не е така.
Г-н Гравесен продължава да ми говори. Не мога да се концентрирам... Взимам грешни решения, защото той не спира да ми говори.“
Стракан пита какво има предвид и съдията обяснява, че дори не става въпрос за обиди.
Гравесен тича до него и не спира да му предлага да излязат вечерта.
„Оставаш ли тук тази вечер, момче? Семейството ти тук ли е? Ако искаш да излезеш тази вечер, ще те заведа на няколко места.“ 🥳🤪🤪
Страхън казва, че са помислили, че съдията си измисля.
На следващия ден са гледали повторението на мача и буквално се вижда как Гравесен сочи към него и му говори, а съдията в крайна сметка се опитва да го разкара.
Томас Гравесен - със сигурност би се вписал добре в онзи прословут отбор на Уимбълдън с Вини Джоунс, Денис Уайз и сие.

Футболът тръгна добре днес. Еклеряците се мъчиха, с човек повече, срещу гордия Спартак.
Локо води на кренвиршите.
Сега остава Тотнъм и те с червен да вземат нещо. 
И за десерт Левски и Съндърланд остават 🙂

44 minutes ago, Bellamy said:

Футболът тръгна добре днес. Еклеряците се мъчиха, с човек повече, срещу гордия Спартак.
Локо води на кренвиршите.
Сега остава Тотнъм и те с червен да вземат нещо. 
И за десерт Левски и Съндърланд остават 🙂

Офф то тази точка ви осмисля сезона на вас 😁

Ами, не.. Не тръгна добре, за Ливърпул. Мангалите биха и се откъсват напред. Играха с човек повече над 60 мин и нормално победиха. Имат само по един мач на седмица и не чак толкова трудна програма до края. Освен това, им гостуваме на Олд Трафорд и дори равен не ни устройва. А, трябва и да сме перфектни във всички други мачове. Питам се, как се случи всичко това!? До вчера, им се подигравахме на мангалите, че накрая на сезона, пак ще са в долната половина на класирането! А, реалността е, че едва ли ще успеем да ги изместим и ще завършат пред нас. Пълна срамота! Надеждата ми е, че Астън Вила няма да издържат и дано успеем тях да изместим от петото място!

13 minutes ago, Stojkica said:

Моля феновете на отбора с патрон роб-педераст да не се обаждат след продължаващото вече над 18 години мълчание.

Ако не беше мафиотското 3-буквие щяхте да сте в Б-окръжна и да играете с Караманите а НАП да използва картофената нива за паркинг хохохохохо 😄

33 minutes ago, Bellamy said:

Ако не беше мафиотското 3-буквие щяхте да сте в Б-окръжна и да играете с Караманите а НАП да използва картофената нива за паркинг хохохохохо 😄

Аз ако съм на трибуквието другия път вместо седалки дето ги чупите,ще ви сложа конуси, на тях да сядате 😃

8 hours ago, Kacharcheto said:

Утре най-вероятно ще направим Арсенал шампион.

Арсенал сами се поставиха в такава позиция. С корнери или не са най-постояния отбор в лигата. Сити изтърваха на 2, даже може би на 3 пъти да се възползват от моментума и да стопят преднината. Сега логичното се случи и Арсенал увеличиха разликата. За съжаление ние не сме фактор този сезон, за да се борим за титлата. 

17 hours ago, svivcv said:

Вера четох статия за Милан 1994. Стават шампиони с 34 отбелязани гола! Толкова има и един от изпадащите отбори. Безобразен футбол (гледах ги, че брат ми е много голям техен фен). После на Финала биха Барса.

Стана ми любопитно и проверих - Милан стават шампион с 36 отбелязани гола в 34 мача. Имат обаче 15 допуснати, ебати защитата... И да - два от изпадащите отбори имат по 35 отбелязани гола. Представям си какви са били мачовете на Милан тоя сезон - да си избодеш очите.

3 hours ago, Dacheff said:

Стана ми любопитно и проверих - Милан стават шампион с 36 отбелязани гола в 34 мача. Имат обаче 15 допуснати, ебати защитата... И да - два от изпадащите отбори имат по 35 отбелязани гола. Представям си какви са били мачовете на Милан тоя сезон - да си избодеш очите.

Представи си Барези до Малдини пред тях Десаии и ти става ясно! По една контра на мач и биеш с 1:0. Капело в пълния си блясък. Моуриньо не успява даже да се доближи!

31 minutes ago, blunt said:

2004/2005 сезон -  Моуриньо направи с Челси сезон със само 15 гола допуснати в първенството. И +57 голова разлика. 

Ама ги опнахме в ШЛ тогава!

С Рафата тогава какви мачове се случваха, че даже и в групите се падахме с Челси. С половин гол ги бихме тогава. Сега Слот/Артета е същото.

5 hours ago, Dacheff said:

Еее, тогава ('94-а) Масаро направи невероятна пролет.  И си виках "Баш сега ли се разигра,бе, като ще играеш срещу Барселона (на Стоичков)?". Е, и на финала се наигра.

Заменям на мига да съм бил роден по-рано и да съм можел да гледам съзнателно футбол от 1988(с уговорката, че съм щял да имам диемите и стриймовете  😄 :D) . Добре, все пак съм хванал от 1996-7 нататък и съм хванал доста от един диамантен период.

4 hours ago, blunt said:

2004/2005 сезон -  Моуриньо направи с Челси сезон със само 15 гола допуснати в първенството. И +57 голова разлика. 

Ама виж колко много са отбелязали! Значи са минавали поне по два-три пъти центъра. Друго си е само по веднъж! Капело е недостижим!

17 hours ago, blunt said:

Челси изобщо не бяха скучни за гледане тогава. Бяха зверове в защита, но напред си играеха стабилно, просто мачкаха всичко. Един от сезоните с най-силна доминация на отбор в историята на ВЛ. Прайм Моуриньо.

Купата на африканските нации (AfCON) през 2027 г. ще се проведе през юни и юли следващата година, обяви президентът на Конфедерацията по африкански футбол (Caf) Патрис Мотсепе.

Южноафриканецът заяви, че съобщенията, че турнирът, чийто домакин е Кения, Танзания и Уганда, ще бъде отложен или преместен, са „напълно неоснователни“.

Изразени са съмнения дали необходимата инфраструктура в трите източноафрикански страни ще бъде готова навреме за провеждане на финалите.

ПП: Значи ще си паднат 

https://bg.wikipedia.org/wiki/Накуру_(град)