Popular Post s0Ldi3r Posted June 26, 2020 Popular Post Report Share Posted June 26, 2020 И аз съм от по-младото поколение фенове , дори не съм бил роден при последната ти титла.И аз като много други фенове бях запленен от магията Ливърпул , не от отбора който печели титла след титла , просто от харизмата и магията на този отбор. Когато бях подрастващ тиинейджър все си задавъх въпроса , ще доживея ли да видя любимия ми отбор на върха , защото в крайна сметка преди хер Клоп имаше доста мрачни времена на Анфийлд. Надявам се това е началото на един хегемон , но дори и да не е , този отбор винаги ще тече във вените ми! Честито на всички , now they gonna believe us !!! The Anfield 1892, Dr.G., Leon1912 and 14 others 17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Scarface Posted June 26, 2020 Popular Post Report Share Posted June 26, 2020 Друго си е да се събудиш като шампион (след само 4 часа сън при това).Та така, добро утро ШАМПИОНИ. :) Morientes, SuarezYNWA, mihail69 and 19 others 22 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sashomonarh Posted June 26, 2020 Report Share Posted June 26, 2020 Благодаря ви момчета,благодаря ти,Юрген! Пиша и си плача тихичко,още не мога да повярвам - но е истина за бога! baivan, Steve_G, David and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post vencifcl Posted June 26, 2020 Popular Post Report Share Posted June 26, 2020 docaTa, David, Leon1912 and 11 others 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post liverpool_ynwa Posted June 26, 2020 Popular Post Report Share Posted June 26, 2020 Честито на всички! Толкова страдание и падения през годините! Толкова пъти докосване на тая пуста титла! Толкова красиви моменти, и един скромен, земен, учтив, възпитан, уважителен, откачен германец! Колеги споменаха за ретроспекция.... Моята история е започнала 1972 година, когато дядо ми прибирайки се от командировка от "Съюза", както му викат старите хора носи някакво контрабандно списание на баща ми преди започването на сезона, в който Ливърпул печели титлата в предпоследната година от режима на Бил Шанкли. От тогава името Ливърпул се носи в моето семейство и ще продължи да се носи и занапред. Баща ми никога не ме насърчаваше да харесвам Ливърпул, но тази работа я свърши Стийв Макманамън през 1995/6, после с брилянтно представяне на Европейското и след това един велик бивш нападател на Ливърпул продължи тази страст, за да може Капитан Фантастик - Стивън Джордж Джерард да я пренесе през тези съзнателни 18-19 години, изпълнени с въпросните емоции и неспирни подигравки и всеки полу-грамотен чобанин, който само е чувал, че е модерно да се подиграваш на Ливърпул! Дерзайте, колеги, дерзайте и се наслаждавайте. Мандалото падна, нашият ред дойде, сега ще видим колко точно силно е чувството за хумор, на иначе толкова високо извисените публични личности от разни други клубчета! Сега най-вероятно всичките доайени на честта и чистата като момина сълза съвест, ще се изредят да обясняват какви безотговорни "убийци" са феновете на Ливърпул и как е възможно да се събират заедно да празнуват! Нека празненствата продължат! И нека традицията в моето и вашите семейства продължи! - https://photos.google.com/share/AF1QipMzowdtZKaFIrqMNvc6uwwcY0yN5ypbQHQLK0_HdtSzRZJ4cEiVQ4zD82dZfmGnTg/photo/AF1QipNvAOfl5ZvtzyQoMhH7-pOcUuuw8lQklDmvLx_4?key=Zk10OTNkQms4TE1BYlEzdTJGQVpueEI0ZmY5d2l3 Dacheff, liverpoolfan, tuzara and 26 others 29 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Shinobi Posted June 26, 2020 Popular Post Report Share Posted June 26, 2020 Честито, човеци! Пирувайте! Ликувайте! Слънцето изгря бавно, но сигурно и небето е така златисто в момента! Постигнатото в последните 5 години категорично анулира всичките ми страдания свързани с клуба за последните 15... Прераждане :) Нека отличим и размера на успеха под ръководството на Юрген Клоп - да отнесеш този Сити, тази Барселона, този Байерн, Атлетико М. - днешния ден, момент - просто "официализират" и подпечатват огромните и прекрасни усилия на всички в клуба да надскочат човешките си лимитации и да се подвизават като богове измежду простосмъртни, захвърляйки всяка повърхностна логика настрани. С много пот, кръв, цифки, горчивини, дисциплина, кураж, вяра в собствените способности и неотлъчно посвещаване ежедневно в каузата човек / група човеци могат да постигат неща неприсъщи за вида ни. Просто ВЕЛИКО! Честитя още веднъж на всички диванета тук - its D Day - сега ни е паднало. Да се насладим максимално! Благодаряаа baivan, Bellamy, fishek and 18 others 21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post tsbalabanov Posted June 26, 2020 Popular Post Report Share Posted June 26, 2020 Аз снощи плаках, признавам си. Падна ми не камък, ами цяла планина от сърцето като станахме шампиони. И макар, че ще вдигнем титлата на празен стадион, хората реално ще бъдат духом там, кой пред монитора, кой пред телевизора, кой на балкона, кой пред стадиона, няма значение. Всички ще се радват, както от много време не са. Аз миналата година преди реванша с Барса си мислех, че просто тоя отбор няма да спечели нищо и толкова потенциал ще отиде на вятъра. А това е потенциал, който аз лично никога не съм виждал в този отбор. Винаги в отбора е имало не повече от 2-3-ма изключителни футболисти, около които се е движело всичко и макар те да бяха наистина световна класа, все пак около тях се въртяха разни подметки. Затова и в онзи момент, два-три дена преди реванша с Барса просто проклинах съдбата. Една година по-късно вече сме шампиони на Европа. Света и Англия. Доживях го. Искам да спомена и едни наши съфорумци, които не са между нас вече. Дано да могат да видят отбора, където и да са. Тази титла не е само за нас, а и за всички онези, които по някакъв начин някога са били свързани с този клуб. Taipan, lassana, sashomonarh and 30 others 33 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makedonski Posted June 26, 2020 Report Share Posted June 26, 2020 Честита титла и от мен! Много измъчена за всички нас, от тази скапана пандемия. Но, нищо не ни спря....Апетита идва с яденето. Искам още такива моменти, да се насладя.... Уникално чувство. НИЕ СМЕ ЛИВЪРПУЛ! Steve_G, docaTa, Leon1912 and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post dvd1964 Posted June 26, 2020 Popular Post Report Share Posted June 26, 2020 Трима приятели сме - съседски деца. Заедно гледахме финала в Рим /първия/. От онази вечер сме и част от Ливърпул общността. Началото беше хубаво и дълго време беше хубаво. Шампиони, КЕШ, Купа на лигата, чат-пат FA cup. Шампиони, КЕШ, Купа на лигата, чат-пат FA cup. Шампиони, КЕШ, Купа на лигата, чат-пат FA cup. После мрак и бури. Мрак и бури. Мрак и бури. Чат-пат купа. Вярно, държахме главите вдигнати, но си беше тегаво дълго време. 30 години и 58 дни. Снощи пак гледахме заедно мача. Казахме си - сега пак е хубаво. И дано дълго време да е хубаво. Danke, Herr Klopp. Stojkica, stefan, Chinaski and 31 others 34 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post peterhammill Posted June 26, 2020 Popular Post Report Share Posted June 26, 2020 Честита титла, пичове!Чудех се дали да не използвам обръщението "копелета', обаче рискувам някой, особено от по- младите да се почувства обиден. Уточнявам- преди трийсетина години в София се чуваше често обръщението към приятели " Кво стаа, копеле?!".Преди 30 години Ливърпул спечели, вече предпоследната си титла. Две години преди това, през сезон 87-88 Ливърпъл бяха сглобили една от най- невероятните машини, които лично аз съм виждал във футбола! Истински валяк! Или " Английския циклон", както беше написано в една стара статия от онези времена! Тогава никога не съм си и представял дори, че клуба ще изпадне в "миманса" за такъв период от време.Честито! Заслужавате го, особено тези от вас, които са чакали през всичките тези дълги години!Имате "право", след тези дълги години на чакане, на една дълга доминация в Англия, стига да я подкрепяте чат- пат и с по някоя купа в Европа:)!Наздраве! mihail69, svivcv, Freack and 34 others 37 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tryssardi Posted June 26, 2020 Report Share Posted June 26, 2020 Време беше.!Честито. Ковит19 да ми яде шнура! peterhammill, Steve_G, Bellamy and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neversurrender Posted June 26, 2020 Report Share Posted June 26, 2020 Ето за какво има да играем до края. Рекорди, които съм сигурен, че в голяма част няма да могат да бъдат подобрени още 100 години.Живеем в историята на Ливърпул, имахме огромната мест и привилегия да станем свидетели на един изключителен сезон за вечността! Рекордите, които Ливърпул все още може да подобри26 юни 2020 | 11:31 433 Ливърпул спечели титлата на Англия по безапелационен начин, като мърсисайдци си осигуриха трофея най-рано в историята на Висшата лига по отношение на броя изиграни срещи. Голямата цел е постигната, но селекцията на Юрген Клоп има за какво още да играе до края на сезона. Ливърпул вече отпадна от турнира за ФА Къп и Шампионската лига, така че единственият стимул за отбора ще бъде да подобри още няколко рекорда до края на кампанията. Ето кои са постиженията, които Ливърпул може да прати в историята: - Най-много победи в рамките на един сезон В момента "червените" са с 28 успеха от 31 кръга. Рекордът за най-много победи се държи от Манчестър Сити - 32. "Гражданите" постигат това два пъти - през сезон 2017/18 и 2018/19. - Най-много точки за един сезон - 100 И този рекорд принадлежи на Манчестър Сити (2017/18). В момента Ливърпул има 86 точки и седем оставащи срещи до края на кампанията. - Най-много домакински победи - 18 Три клуба държат това постижение - Челси (2005/06), Манчестър Юнайтед (2010/11) и Манчестър Сити (2011/12. 2018/19). Към този момент мърсисайдци са с 16. - Най-голяма разлика пред втория - 19 точки Поредният рекорд, който се държи от Манчестър Сити. През 2017/18 "гражданите" завършват с толкова пред Манчестър Юнайтед. В момента авансът на Ливърпул пред Сити е 23 точки. Дори да загубят следващата сряда от големия си съперник в последните години, разликата ще стане 20 точки, така че мърсисайдци имат всички шансове да подобрят и този рекорд. alex59 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vencifcl Posted June 26, 2020 Report Share Posted June 26, 2020 Лигата на джентълменитеhttps://www.facebook...16545455141007/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post lassana Posted June 26, 2020 Popular Post Report Share Posted June 26, 2020 Чакането свърши! Дълги, гадни 30 години. Доживях отново да видя Титлата. Шампиони 19. Тая титла е и за Стивън Джерард, който през мрачните дни държеше главите ни високо вдигнати. Leon1912, maik05, neversurrender and 13 others 16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0Ldi3r Posted June 26, 2020 Report Share Posted June 26, 2020 Нека не подценяваме и рекорда от 7 оставащи мача , рекорд поставен срещу центурионите на Шити , е това ако не е история , не знам кое е Shinobi, Dacheff, KoP and 4 others 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dacheff Posted June 26, 2020 Popular Post Report Share Posted June 26, 2020 Вижте го ве, вижте го THE GOAT как денси, ебати великана си, Юргене! koko_87_lfc, А. Гюзелев, cyberfan and 17 others 20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Toshko_Afrikanski Posted June 26, 2020 Popular Post Report Share Posted June 26, 2020 Сега се сещам с какви думи пристигна Клоп на Анфийлд. Каза нещо от сорта: Целта ми е простичка - да превърна съмняващите се във вярващи. Толкова семпло, а същевременно толова гениално! И аз се надявам честно казано тук в нашето малко общество в този форум голяма част от хората да се превърнат от съмняващи се във вярващи. Да не започваме винаги с негативните неща и да даваме шанс имайки търпение за това. Знам, че не е сега момента, но за целия състав на Клоп, който в рамките на година и няколко дни спечели ВЛ, ШЛ, Световното клубно и Супер Купата, всеки беше яростно критикуван през годините в това число и тримата отпред. Може би изключения са ВВД и Алисон, макар че още помня коментарите за играта с крака на последния. Няма да споменавам имена и няма да навлизам в подробности, просто наистина се надявам тази титла да даде едно спокойствие и във вас самите и да сте една идея по-ларж, ако мога така да се изразя. Честита титла! Да, категорично заслужената не е толкова емоционална като финал в Истанбул, финал с Алавес, сблъсъци с Челси в ШЛ, отстраняванията на Барса и Борусия Д, дори не и мач с Норич 5:4 с гол на Лалана, но пък чувството е сладко и изглежда ще е много по-продължително от дадените примери. :) Бъдете позитивни, обичайте отбора и подкрепяйте всеки един свързан с него! :) liverpoolfc_fan1, Stivi_G, baivan and 14 others 17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svet Posted June 26, 2020 Report Share Posted June 26, 2020 Айде да печелим още две титли и мога да умра спокоен. :) koko_87_lfc, Leon1912 and baivan 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojkica Posted June 26, 2020 Report Share Posted June 26, 2020 Айде да печелим още две титли и мога да умра спокоен. :) I am not like. Рано ти е. fishek, baivan and Shinobi 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svet Posted June 26, 2020 Report Share Posted June 26, 2020 I am not like. Рано ти е.Добре. И Стиви да стане шампион като мениджър. Тогава вече ще съм видял всичко, от което имам нужда. Bellamy, lassana and Leon1912 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikiniki Posted June 26, 2020 Report Share Posted June 26, 2020 След малко почва пресконференцията на Клоп на канала тук. Champions Press Conference | Jürgen Klopp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oZZy Posted June 26, 2020 Report Share Posted June 26, 2020 Това със статуята беше много култово, все пак Клопо има планове да поживее още 30-40 години.... :sarcastic: Drenski 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoP Posted June 26, 2020 Report Share Posted June 26, 2020 Честита толкова дълго чакана и изстрадана титла!!! :champion: Живи и здрави всички в клуба, поклон пред невероятното постижение! Време е да празнуваме!!! :60: lassana and svivcv 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Belyov Posted June 26, 2020 Popular Post Report Share Posted June 26, 2020 сега осъзнавам какво е когато по възрастните са имали Пейсли и Шенкли. ама ние сега си имаме Клоп Честито. David, Кева, Shinobi and 12 others 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Enigma_m7 Posted June 26, 2020 Popular Post Report Share Posted June 26, 2020 Честито на всички. Пожелавам ви да успеете максимално да се нарадвате на радостта си, ако ли пък не, сигурен съм, че ни чакат още много страхотни моменти с този отбор.Гигантът се завърна. Проклятието официално е счупено, така че очакваме много златно небе в бъдеще. btw първия ни мач като шампиони е срещу гражданите, това означава ли, че мача ще започне с guard of honour от тяхна страна?т.е малкото стърлинг да стои в редичка и да пляска на Ливърбърда? lassana, RedTop1892, stefan and 7 others 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts