m1teb Posted February 1 Report Share Posted February 1 Да примера с Хъл е много добър. Тогава с Робо в състава те изпадат и допускат 80 гола само във ВЛ. makedonski 1 Link to post Share on other sites
oZZy Posted February 1 Report Share Posted February 1 Абе то идеята не е ли този Кабак (или който вземем) да почне да ни върши работа от сега?То ако го вземаме за бъдещето и ще го чакаме да влезе в час като Минамино да го вземаме лятото тогава.Аз очаквам да стъпи и да е като Ван Дайк, от първия мач да е добър. lassana, tsbalabanov and Hendo 3 Link to post Share on other sites
Chinaski Posted February 1 Report Share Posted February 1 От тримата съм най резервиран за тоя Кабак...не знам защо... Riise, Freack and Hendo 3 Link to post Share on other sites
kibo1992 Posted February 1 Report Share Posted February 1 Имам приятел фен на Байерн от много години, той твърди, че Кабак е много стабилен защитник и също ми каза спокойно Клоп знае кого да вземе. makedonski, tuzara, neversurrender and 1 other 4 Link to post Share on other sites
ONYX Posted February 1 Report Share Posted February 1 NEWS: Ozan Kabak of Schalke to Liverpool would be a loan with an option - not obligation - to buy permanently. Mustafi to Schalke still needs to happen first before the deal is finalised. (Paul Joyce) neversurrender 1 Link to post Share on other sites
cyberfan Posted February 1 Report Share Posted February 1 So who actually IS Ozan Kabak?He is a right-footed, 20-year-old Turkey international centre-back who has occasionally also played in defensive midfield.Kabak previously played for Stuttgart where he won the Rookie of the Season award in the Bundesliga for the 2018-19 season.Stuttgart's sporting director Thomas Hitzlsperger previously said: "It's incredible how worldly-wise he is for his age."It's astonishing. I see him every day and am amazed at how mature he is."Kabak, who has played 14 times for bottom-of-the-table Schalke this season, says his idol is Liverpool defender Virgil van Dijk. petar totuhov 1 Link to post Share on other sites
demons_eye Posted February 1 Report Share Posted February 1 Клоп най-вероятно е мислил лятото да го пазарят Кабак, но обстоятелствата са такива, че трябваше сега да се изюрка сделката. baivan 1 Link to post Share on other sites
zigfridson Posted February 1 Report Share Posted February 1 Ето ви клипче за Бен Дейвис. По-интересния играч е от турчина. Link to post Share on other sites
Stivi_G Posted February 1 Report Share Posted February 1 Ако вземем 2ма наведнъж, ще можем да видим нормална халфова линия, но и сраваме много уязвими. Все пак ще им трябва време да се адаптират, а може това въобще да не стане или поне не при двамата. За мен този ход е много закъснял. Реално си изерпахме лимита на грешки и сме на "една загуба" от това да отпаднем от борбата за титлата. Ако поне един нов беше дошъл в началото на Януари щеше да има поне 4-5 мача + тренировките, с които да влезе в ритъм. Така или иначе загубихме доста точки тогава и по-зле едва ли щеше да бъде. Даже можехме да спечелим повече. Матип + Нов щеше да прати Фабиньо в халфовата лини където с Хендерсън и Тиаго/Джини щяхме да сме по-добре и в защитен план, а и в нападение. А в нашият вариант, как ли ще изгеждаме на 7ми Февруари срещу важния мач със Сити, даже и Клоп не знае все още. Pepe Reina, Shinobi and Dacheff 3 Link to post Share on other sites
Dacheff Posted February 1 Report Share Posted February 1 Само споменавам, че тоя Бен Дейвис е на 25 години и досега е бил само в Престън и е отдаван под наем на Йорк, Транмиър, Саутпорт, Нюпорт и Флийтууд. Това му е кариерата. На 25 години. Ако беше на 20 ок, ама до 25 това да ти е пикът... Не знам, дано е що-годе читав, че да може да закърпим положението докато се оправят другите. За тоя Кабак също съм скептичен, макар че явно е някакво име. Plovdiv_1926 1 Link to post Share on other sites
zigfridson Posted February 1 Report Share Posted February 1 Само споменавам, че тоя Бен Дейвис е на 25 години и досега е бил само в Престън и е отдаван под наем на Йорк, Транмиър, Саутпорт, Нюпорт и Флийтууд. Това му е кариерата. На 25 години. Ако беше на 20 ок, ама до 25 това да ти е пикът... Не знам, дано е що-годе читав, че да може да закърпим положението докато се оправят другите. За тоя Кабак също съм скептичен, макар че явно е някакво име. Еми не са всички Месита и Роналдовци. Има и обикновени хора на тоя свят. Нема угодия братче. Link to post Share on other sites
neversurrender Posted February 1 Report Share Posted February 1 Може да е като Лука Тони, късно да му забелязват таланта за футбола ;). Карлос Бака на 20 години не беше ли кондуктор преди да стане футболист :D SFA 1 Link to post Share on other sites
oZZy Posted February 1 Report Share Posted February 1 Ето ви клипче за Бен Дейвис. По-интересния играч е от турчина.Малеййй... Ben Davies ● Welcome to Liverpool ● 2021 Defensive Skills & Passes Ей това е модерната интернет пропаганда. Първи клип за него в тубата и вече 300к гледания. Тоя и да не го вземем цената му се вдигна с няколко милиона поне. baivan and IVasMan 2 Link to post Share on other sites
Dimitar Posted February 1 Report Share Posted February 1 Най добрият пример за късно изгряла звезда Варди. neversurrender, demons_eye, Stivi_G and 1 other 4 Link to post Share on other sites
Popular Post AllorNothing Posted February 1 Author Popular Post Report Share Posted February 1 Ми пичове... спазарен Кабак за наем + възможност да го купим лятото / но не задължително /... мисля, че няма какво да недоволстваме. За мен това е супер сделка. Ако се окаже находка, плащаме си го и сме си много на оферта.Ако не го харесаме, не го плащаме и готово. Реално тази зима кой качествен защитник можеше да се привлече? Едно че сигурно нямаме парите да го кешираме директно, и второ, че никой не иска да губи водещ играч по това време на годината. Може да се случи само при оферти тип "Коутиньо", където ще е пресъпление да откажеш.Ние обаче е абсурдно да се мисли, че можем да направим такава оферта в момента. Бен Дейвис също не виждам с какво пречи вземането му. Осигуряваш си някаква опция за много тънки пари, ако сполучиш... ебаси бомбата, ако не... със сигурност ще го продадеш на по-висока цена след това, защото няма да е с изтичащ договор и че ще е играл в Ливърпул.Според мен много добър бизнес, ще са тези две сделки. Ако се потвърдят и на терена... шапки долу. Senzor, joffer, Svet and 15 others 18 Link to post Share on other sites
Popular Post tsbalabanov Posted February 1 Popular Post Report Share Posted February 1 Ок, хубаво, двама е по-добре от един, но на мен все още ми убягва защо изчакахме да си провалим сезона и да изпуснем, кажи-речи, титлата, че да вземем защитници? Кабак да не би да е струвал 50 млн в края на декември или пък Дейвис е бил 20? Супер нелогични действия. Нямам абсолютно никакво обяснение. oZZy, TheSpionKopLFC, Shinobi and 11 others 14 Link to post Share on other sites
AllorNothing Posted February 1 Author Report Share Posted February 1 Ок, хубаво, двама е по-добре от един, но на мен все още ми убягва защо изчакахме да си провалим сезона и да изпуснем, кажи-речи, титлата, че да вземем защитници? Кабак да не би да е струвал 50 млн в края на декември или пък Дейвис е бил 20? Супер нелогични действия. Нямам абсолютно никакво обяснение. И все пак края на Декември и след това Януари, не беше защитата причина за това, което се случи. С Кабак, Без Кабак, вкарахме 1 гол за не знам си колко мача. И да го бяхме взели началото на Януари, много малко вероятно нещо да се беше променило.Вече дали ако лятото беше взет, щеше да има промяна в случилото се, това вече е друг въпрос. Stivi_G, zigfridson and baivan 3 Link to post Share on other sites
tsbalabanov Posted February 1 Report Share Posted February 1 То по тая логика и сега няма смисъл от привличането му. Рядко ни вкарват повече от един гол и без това, няма смисъл. AllYouNeedIsKlopp 1 Link to post Share on other sites
dvd1964 Posted February 1 Report Share Posted February 1 Кабак премина от Галатасарай в Щутгарт през януари 2019 и 5 месеца по късно изпаднаха във втора Бундеслига. Приятел живее в Мюнхен, фен е на Байерн и твърдеше, че тогава Байерн са го искали, но Кабак е избрал Шалке, за да играе редовно. Освен факта, че отборът му пак е пред изпадане /случва се/ има проблеми с дисциплината и се забърква в скандали. Миналата година наплю противник и беше наказан за един месец. Link to post Share on other sites
AllorNothing Posted February 1 Author Report Share Posted February 1 То по тая логика и сега няма смисъл от привличането му. Рядко ни вкарват повече от един гол и без това, няма смисъл. Не беше причината спада в продължение на 4 седмици, липсата на Кабак или някой друг привлечен защитник в този период. Това е логиката.Занапред не можеш да знаеш какво ще е, ако не се привлече някой. Едното е гадаене, другото е заключение на база видяното. Link to post Share on other sites
baivan Posted February 1 Report Share Posted February 1 Клоп освен другата има инфо за Кабак и от приятеля си Дейвид Вагнер, който беше треньор на Шалке до есента.Надпреварваме се с времето ... А Дейвид си е добре дошъл, здрав юнак, който ще се ползва като резервната гума на кола - само ако се спука основна. нормалният, Кирил Пейчев and grenadirs 3 Link to post Share on other sites
Shinobi Posted February 1 Report Share Posted February 1 на мен все още ми убягва защо изчакахме да си провалим сезона и да изпуснем, кажи-речи, титлата, че да вземем защитници? И ти знаеш, и аз знам, че всички знаем "защо" Някои ще отрекат, други го приемат, трети се ядосват като теб и мен. tsbalabanov 1 Link to post Share on other sites
blunt Posted February 1 Report Share Posted February 1 Очевидно е, че трансферът на Кабак е зависел от премианването на Мустафи в Шалке, нямало е как по-рано. За Бен Дейвис Втори не знам дали Престън го заменят с някого. Клоп освен другата има инфо за Кабак и от приятеля си Дейвид Вагнер, който беше треньор на Шалке до есента... Е на тоя Вагнер мнението е по-добре да няма значение. Благодарение на него Футболът видя 2 от най-куцо играещите отбори в историята на елитните първенства - Хъл и Шалке. Link to post Share on other sites
baivan Posted February 1 Report Share Posted February 1 За Бен Дейвис Втори не знам дали Престън го заменят с някого. Още снощи писаха, че ние им даваме под наем 19 год ни нов защитник с дългото име . Link to post Share on other sites
Freack Posted February 1 Report Share Posted February 1 Много съм скептичен за Кабак, правят го кривоглед горкия в бундеслигата, но да кажем че е заради цялостното отборно представяне на Шалке. Дано под ръководството на Клоп да покаже друго лице, че иначе ще се молим за двойка защитници като Хендо и Филипс. Riise 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts