Jump to content

Световно първенство 2022

baivan
 Share

Recommended Posts

На мен Англия ми изглеждат като типичен отбор от средата на таблицата на ВЛ, центрирания, някое разбъркване, някоя контраатака, общо взето това е, не мисля, че ще направят нещо сериозно на този турнир, въпреки че имат много силни играчи, особено на хартия.

Тези аржентинци на каква база ги слагат като един от големите фаворити? Гледам им отбора и не впечатляват с абсолютно нищо.. посредствена халфова линия и защита ..а в атака Ди Мария и Меси отдавна не са това, което бяха.. та те преди с далеч по-силни техни отбори не станаха световни шампиони та сега ли.. 

Гледам имат отменени говоле и не знам как са играли през първото полувреме, обаче пуснах мача след като стана 2 на 1 за арибите и не видях една свясна атака на аржентинците. Постояно едни балонни центрирания, почти никакво движение на нападателите. 

Да си прочетат колегите предната страница - нито са скучни световните първенства, нито С.Арабите са бушони (нито генерално бушоните са повече от тези на Европейското първенство), а големите фаворити редовно ядат шнура. Тоя път поне не може да се оправдаят с уморителен сезон.

Аржентина изгуби напълно заслужено! Може и да не ги обичаме арабюхите,  но се раздадоха зверски и заслужено биха. А, Меси.!? И той, както и Роналдо, трябваше да спрат с футбола още преди година! Сега вече, просто се излагат и по-скоро развалят реномето си на богове, което си бяха заслужили!

Ето, че първата изненада на това световно е факт (това по повод на колегите, които вчера писаха,че няма нужда от слаби отбори и че изненади няма да има)

4 minutes ago, J.N.K. said:

Гледам имат отменени голове и не знам как са играли през първото полувреме,

След дузпата още три пъти вкараха топката в мрежата, но след очевадни засади, близо метър, маркирани от съдиите без ВАР.  Аржентинците много припряно се мъчиха да вкарат втори гол, избързваха неоправдано, макар, че водеха.  

Пада им се да загубят  🙂  

Междувременно според мен дузпата им беше доста спорна, а така мислят и други  като Рой Кийн в ББС.  

lcimg-39069090-26ef-4d96-9347-185f495ee2

Аз все още си държа на мнението от предните страници. Във всеки формат винаги има поне една изненада, но това не значи че въпросния отбор има големи шансове за нещо значимо. И Брентфорд биха Сити преди 10 дена, но какво от това? 

4 minutes ago, Stivi_G said:

Аз все още си държа на мнението от предните страници. Във всеки формат винаги има поне една изненада, но това не значи че въпросния отбор има големи шансове за нещо значимо. И Брентфорд биха Сити преди 10 дена, но какво от това? 

Е как какво, става ти интересно. Нали заради това гледаме световно. Смисъл, България не участва, не гоним някакво класиране, така че поне да е интересно. А е най-интересно когато магията на ФА къп се пренесе на световното 😄  и малките бият големите...

Както и да е, всеки се гледа различни неща от неговия си ъгъл. Не те убеждавам в нищо, просто лаф да става....

Ти сам се опровергаваш в случая. По-слаби отбори има навсякъде, винаги е имало и винаги ще има. Едва ли някой от неУтралните фенове би предпочел да гледа Манчестър Сити - Брентфорд, пред Манчестър Сити - Ливърпул? Световното си е като всяко едно първенство, с някои по-силни отбори и други по-слаби.

You'll Never Walk Alone!

1 minute ago, oZZy said:

Е как какво, става ти интересно. Нали заради това гледаме световно. Смисъл, България не участва, не гоним някакво класиране, така че поне да е интересно. А е най-интересно когато магията на ФА къп се пренесе на световното 😄  и малките бият големите...

Както и да е, всеки се гледа различни неща от неговия си ъгъл. Не те убеждавам в нищо, просто лаф да става....

Ако ББ мисли за наследник може да погледне в нашия форум :sarcastic:

21 minutes ago, oZZy said:

Да си прочетат колегите предната страница - нито са скучни световните първенства

Баш скучни не са. Но имат  повече мачове с предизвестен край

22 minutes ago, oZZy said:

Тоя път поне не може да се оправдаят с уморителен сезон.

Може да е скандално това първенство, но има голям шанс да стане най-силното игрово, именно поради този факт