Jump to content

Световно първенство 2022

baivan
 Share

Recommended Posts

За мен има две сакрални дати във футбола едната е 1982 когато НАЙ-ДОБРИЯ Бразилски отбор беше елиминиран от група италиански рендета и 2022 когато жалка трупа водена от хипер надценено хипофизно джудже наречено меси за пореден път УБИ КРАСИВИЯ ФУТБОЛ!!!!!!!!! Тези които харесван урукхай ди мария и джуджето месю да се радват! Футболът е Мъртъв! Дузпа за Аржентина ????? Само полска отрепка може да я види!

Не харесвам Франция, не ми импонира арогантността на Ембапе, но когато трябва да бъда срещу Меси, всеки друг е мой любим отбор. 

Тези се виждаха шампиони и играеха добре в интерес на истината, но ми напомнят на Ливърпул, когато уж всичко изглежда решено, ами не Е! 

Не изключвам възможността неприятният гном да избухне и да слушаме дитирамби със столетия, но се надявам да го направи Ембапе. Това не значи, че искам този лигльо в Ливърпул. 

Франция има психологическото предимство!

Ди Мария, а не Меси до момента беше над всички на терена, логично с изкарването му се сринаха.

Тоя Отаменди е страшен глупак, с Холандия го спасиха другите, да видим сега.

1 minute ago, oZZy said:

Сега е моментът на Меси да се покаже...ако е толкова голям за колкото всички го изкарват да реши мача...перфектен мач, перфектен момент...

Вече е твърде стар да решава мачове след 100-та минута! Време е за младите...😉

Just now, Plovdiv_1926 said:

Ди Мария млад ли е?

Скалини и Отаменди пак таковаха таковата на всичко за секунди.

Точно де! Къде е Ди Мария в 100-та минута? Окъпан, избръснат, изгладен и гледа мача с чайче от пейката...😉

4 minutes ago, lassana said:

Хипофизния дхудак мецй много ще риве!!!!!!!!!!! Ааз ще се радвам много!!! К-----------р за гнусни гном Мецюыыыыыы

Тази злоба няма нищо със спорта. Тук влизат и малки деца и всеки има право да е фен на когото си поиска - Меси, Мбапе, Роналдо, Дяков, Михтарски, Чилибонов.

Мене по принцип, ме боли х.я кой ще бие днеска. Аржентина и джуджето са ми по противни, обаче. Никога не съм подкрепял отбор(изключвам тея на които съм фен) бутан от съдиите.