Jump to content

Чужди трансфери - трансферен прозорец 2024/25


Препоръчан пост

On 26.08.2021 г. at 18:24, Dacheff said:

А те Сити просто си се чудят къде да си харчат парите явно. Макар че Роналдо ме плаши доста повече от Меси, щото се е доказал като адаптивен, а си е голаджия. Да, не е създател като Меси, ама на тях им трябва чист голаджия. 

На Пепо му трябва голаджия, но такъв който да помага на отбора. Още като дойде едно от първите му неща беше да промени играта на Агуеро и да го накара да пресира, да се движи повече, не му стигаше само да бележи. Докато гела последните сезони си е чист консуматор, чака на тепсия и дузпичка да вкара, а пък да го накара да изпълнява допълнителни функции ще има сблъсък на егота и ще хвърчат искри като с босненеца преди години. Реално ако се беше осъществил този трансфер щеше да е със същата му цел като тази в Юве - ако може да им помогне за ШЛ, в Англия иначе за какво им е - вместо с 5 да бият Нория със 7:0. Самият им подход и условието, че ще го вземат, само ако не плащат трансферна сума показва колко са и били убедени, че ще има някакъв принос в Европа - то се и видя в Юве, че бяха по-близко да я вземат с Мората отколкото с него. Отделно че и явно им е бил предложен от агента му отколкото да са проявили някакъв интерес. Пепи определено остана неприятно изненадан от това, че Кейн не спомогна за осъществяването на трансфера и не изви до последно ръцете на евреина. Догодина ще има як сблъсък за Холанд, стига ПСЖ да не решат да кешират Мбапе и да го отмъкнат тия дни.

 

Link to comment
Сподели другаде

Мбапе е следващият, който отива нанякъде, да. Самият той е пожелал да напусне, но няма много отбори, които да могат да го вземат - Барса не, за Реал също се съмнявам, Юнайтед вече не, Челси взеха Лукаку. Освен Мбапе да иде накрая в Сити. 

Link to comment
Сподели другаде

36 minutes ago, Dacheff said:

Мбапе е следващият, който отива нанякъде, да. Самият той е пожелал да напусне, но няма много отбори, които да могат да го вземат - Барса не, за Реал също се съмнявам, Юнайтед вече не, Челси взеха Лукаку. Освен Мбапе да иде накрая в Сити. 

Е нали навсякъде тръбят, че Реал ще го представят официално в понеделник на церемония като на Меси в Париж?

Link to comment
Сподели другаде

Като гледни купета пред месарски магазин сме. А имаме парите, авторитета и нуждата за подсилване. Но нещо което ни приляга. А не някакви незнайни герои, които ги чувам за първи път като прочета, че кмае интерес към тях. Колегата го каза. Не може Евртън, Тотнъм, че дори и Арсенал ( аз бих добавил и УХ) да могат да извадят пари, а ние все да нямаме. И Клоп да се чуди каква глупост да измисли пред медиите, за да замаже положението като това с "експлозивността на Окса".


Sent from my SM-N986B using Tapatalk

Link to comment
Сподели другаде

36 minutes ago, cyberfan said:

DONE DEAL: West Ham have signed Kurt Zouma for around €30M on a contract until June 2025.

 

240842914_2655757811391945_7030274259426

Чукотка обаче здраво продават и може са дори на + в края на джама, ще избият и Саламко, и кеш ще им остане, а може и просто да разчистват за тоя Кунде от Севиля. Доста сериозен отбор, че даже и два, си сглобиха.

Link to comment
Сподели другаде

Това е , защото избягват да купуват английски 🌲. Да ги питаме колко лесно беше да продадат Дринкуотър и Баркли. Зума им беше важен играч миналата година( Челси нон стоп махат някой такъв) но пък ще го заменят с Кунде най-вероятно

 

Link to comment
Сподели другаде

Челси имат и може би най-силната Академия на Острова в последните години и от там излизат играчи, които са предимно за продан, но имат и ключови играчи от там вече.

Нашата пасивност и оплакване, че нямаме пари е все едно Уорън Бъфет да си стои вкъщи и да се тюхка, че няма пари да излети в космоса, щото Безос е по-богат.

Link to comment
Сподели другаде

33 minutes ago, Taipan said:

То щото Канте е един великан...ама им е един от най-добрите / преди сезон беше определино най-добрия им /.

Говорим за централен защитник колега...

Link to comment
Сподели другаде

Добре бе, Саул под наем - и това ли ни беше непосилно на нас? Е*и му мамата... Огромно разочарование за пореден път. Затваряйте ги тия теми, че само се нервираме.

Link to comment
Сподели другаде

  • Simply Red changed the title to Чужди трансфери - трансферен прозорец 2024/25
  • S.Gerrard changed the title to Чужди трансфери - трансферен прозорец 2023/24
  • Dacheff featured and unfeatured this тема

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...