Jump to content

Чужди трансфери - трансферен прозорец 2024/25


Препоръчан пост

15 minutes ago, kibo1992 said:

Поне са с Олето… Ако бяха с някой треньор можеше да стане страшно.

Той треньора се сменя, видя се какво стана в Челси след смяната на Лампард с Тухел, вероятно същото ще стане и с Юнайтед в най-скоро време...

Link to comment
Сподели другаде

8 minutes ago, LiverpoolYNWA said:

Хмм, подсилиха се, но ще видим ще му издържат ли краката на 37 във Висшата лига и липсата на ротации на Олето.

По-скоро се надявам, че норвежеца няма да успее да намери подходяща схема на игра, с която да може да използва и Роналдо, и другия потенциал на отбора им достатъчно пълноценно. Португалеца е сред най-добрите атлети в спорта към днешна дата, особено пък в неговата възрастова група, имайки предвид и нивото, на което играе и формата, която поддържа, май само Джокович и Ибрахимович са в неговата категория...

Link to comment
Сподели другаде

Oфициално е вече, много бързо се задействаха баси, но така се прави. 

Сега няма какво да вием локуми и да изчисляваме кой с кой щял да се кара да бият дузпи, кой ще разваля атмосферата в съблекалнята. Удар си е за мангалите тоя трансфер, щото като направиш сравнение Между Марси 95 и Рашфорд и Роналдо....даже и на 36 е не знам колко класи над тях. Пък и те не махат никой ключов на негово място, а само добавят. 

Не знам ние разбираме ли, че се намираме в най-богатата, силната и конкурентната лига и че ако стоиш на едно място, никой няма да те чака, а ще те задминат като знак стоп в Перник. 

И само да се спомене, че преди пандемията мисля, че бяхме стингали до 5-то. ПЕТО място в света по приходи. Бяхме пред Сити и гонехме манго. 

Link to comment
Сподели другаде

Ако и в тоя сезон пак хванем калъфките както в предния,ще трябва Клоп и ФСГ да се приготвят да ядат много лайна, особено ако сме пак след Манчо в класирането. Сега оправданията с контузии няма да минат. Това дето го правят нашите се казва да сереш на метеното. За мен това е подигравка с феновете.

 

Иначе аз не мисля, че Манчо ще станат по-силни с Роналдо, ама с Варан и Санчо ще станат.

Link to comment
Сподели другаде

Жал ми е за Клоп. Като гледам на другите мениджъри какви играчи им купуват и как ги подкрепя ръководството на отборите им... Абе на паляк като Олето му купиха Санчо, Варан и Роналдо за едно лято бе, а Клоп се обяснява как "експлозивността на Окса не може да се купи на трансферния пазар" (истински цитат, не си го измислям).

Тия Юнайтед са длъжни сега ако не шампион, то да са в битката до последния кръг. Добре, че тоя космонавт Оле им е тренер, че иначе Пепиньо щеше да препоти жилетката. Ама те в някой момент и треньора ще сменят и тогава... 

П.П. А да, имат Хари Главата, това ни дава шансове. 

П.П.2 Ако вземем та някак станем шампиони тоя сезон, Хенри трябва да пусне Линда на абонамент при Клоп да задоволява всичките му желания. Макар че на Хенри не му дреме особено дали сме шампиони, стига екселската таблица да излезе в зелено (засега сме 6.8 млн паунда на плюс от това трансферно лято). 

Link to comment
Сподели другаде

Титулярите са ни най-добрата 11 ка във ВЛ според мен. Но дотам. Ако се развият добре нещата шансове имаме, но ако не се развият както трябва ще ядем хурката. 

Link to comment
Сподели другаде

8 hours ago, Dacheff said:

 

П.П.2 Ако вземем та някак станем шампиони тоя сезон, Хенри трябва да пусне Линда на абонамент при Клоп да задоволява всичките му желания. Макар че на Хенри не му дреме особено дали сме шампиони, стига екселската таблица да излезе в зелено (засега сме 6.8 млн паунда на плюс от това трансферно лято). 

Да, то е ясно на Хенри за какво му дреме най-много, но... като американци баш па те трябва да знаят, че за да продължава да се пълни касата, в който ѝ да е бизнес, то трябва постоянно да се инвестира и да се развива този бизнес. 

Това го прави абсолютно всяка голяма компания в света, за да може да се задържи на върха. Дори най-разпознаваемата марка изобщо в историята на човечеството - Кока-Кола, постоянно и те хвърлят пари за реклама, пускат промоции с награди, мислят нови опаковки, нови продукти и т.н. Дори те не могат да си позволят постоянно да не се развиват, нищо че са най-купуваната марка всеки ден по света. За да си на върха, трябва постоянно развитие и инвестиции. Няма значение Ливръпул ли си, Епъл ли си, Самсунг ли си. 

А в нашата ситуация спрямо другите отбори, финансите ни и догонването на останалите като приходи, пряко зависи от продадените фланелки. А бум на продаването на фланелки се прави по два начаина. С купуването на нови футболисти и с постигането на успехи.  Ние за последната година нямаме нито едно от двете, та ще ми е много интересно каква ще е ситуацията с продажбите тази година. Тия 2 неща не носят само купуване на повече екипи, а водят и до по-голяма попурярност, което води до по-добри спонсорски договори и евентуално повече успехи на терена, което води също до повече приходи. 

Всичко си е навързано и мен ме дразни най-много това, че се опитваме да изкараме как ТОЧНО НИЕ нямаме парите. Няма как да си сред първите 5-6-7 отбора в света по приходи за изминалите години, да си имал сезони с по 100 милиона печалба и да ми излизаш с тия номера. Значи ние нямаме, ама Тотнъм къде имат евреин за собственик, не са в ШЛ и имат 1 милиард да изплащат за стадиона си - имат. Арсенал къде не са помирисвали ШЛ от времето на фараоните и те имат, Лестър имат, Евертън в изминалите години и те нетно ни биеха всяко лято като пръснати пари, ама ние нямаме. Нелепо е и това ме дразни. Това, което ме дразни повече от липсата на трансфери, е обясняването че нямаме парата за тая работа.  Това ти го обясняват хора, които работят за един от най-популярните клубове в света, от най-успешните за последните години и клуб участващ в най-богатата лига в света. Айде стига. 

И за мен иначе като титулярна 11-ка ние продължаваме да стоим най-солидно, ако вискчи са ни здрави. Бетон сме даже там, но тая 11-ка започва да старее, опции от пейката, които да се използват са малко. Е как да се бориш на всички фронтове така. Не всяка година се повтарят сезоните 18/19 и 19/20 където имахме късмет да нямаме почти никакви сериозни контузии, а и отбора беше по-млад в ония времена. 

Link to comment
Сподели другаде

  • Simply Red changed the title to Чужди трансфери - трансферен прозорец 2024/25
  • S.Gerrard changed the title to Чужди трансфери - трансферен прозорец 2023/24
  • Dacheff featured and unfeatured this тема

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...