Jump to content

Чужди трансфери - трансферен прозорец 2024/25


Препоръчан пост

The 27 fringe players sold by Chelsea for £190m in just four seasons

A superb XI of players that Chelsea have sold since 2013:

Why Chelsea Are Signing Many Young Players Read -

Quote

The remedy, according to Boehly's business book, is to invest in another club in preferably a different country, using the multi-club approach like Red Bull's success with RB Leipzig and Salzburg or the Manchester City group.

Chelsea's transfer madness has a method - but Boehly's approach threatens to kill the Blues' academy

Link to comment
Сподели другаде

https://gong.bg/football-sviat/anglia/multimedia/video/astyn-vila-privleche-kolumbijski-napadatel-717117

Астън Вила привлече колумбийски нападател

Астън Вила официално обяви трансфера на нападателя Джон Дюран. Колумбиецът пристига от Чикаго Файър. 

За привличането на 19-годишния футболист от английския клуб ще платят почти 17 млн. паунда. 

Дюран изкара един сезон в МЛС, като вкара 8 гола в 27 мача. 
Link to comment
Сподели другаде

Градските пак ще са жестоко прецакани, защото:

Тотнъм организира медицински прегледи за евентуално пристигане под наем на Арнаут Данжума, като се стремят да отмъкнат крилото на Виляреал изпод носа на Евертън.

Sky Sports News съобщи в понеделник, че Данжума ще се присъедини към Евертън, който е без мениджър, във вторник. Още се очакваше този ход да се осъществи въпреки уволнението на Франк Лампард, който изигра ключова роля в сделката.

Холандският национал обаче сега пътува за Лондон, за да проведе разговори със Спърс, а клубът е насрочил медицински прегледи за вторник вечерта.

25-годишният играч беше решил да се присъедини към Евертън, въпреки че имаше по-изгодни предложения от другаде. Той беше наясно с предизвикателството пред клуба във Висшата лига сред хаоса извън игрището, но искаше да тества себе си и да поема рискове.

Сделката с Евертън трябваше да бъде директен наем до края на сезона без опция или задължение за закупуване.

Борнемут и Нотингам Форест имаха желание да привлекат Данжума, след като Виляреал му даде разрешение да говори с клубове, което предизвика допълнителен интерес.

„Точно когато си мислите, че феновете на Евертън са страдали достатъчно, се случва това .

„Данджума се очакваше във Финч Фарм, той се съгласи да се присъедини и медицинският преглед беше завършен през уикенда.

„Той потърси определени уверения от футболния клуб относно посоката, в която вървят, след като стана ясно, че Франк Лампард ще загуби работата си.

„Всичко изглеждаше готово сделката за наем от Виляреал да бъде обявена днес.

„В единадесетия час Спърс влязоха и направиха предложение да го вземат под наем. Вместо това той не е пристигнал във Финч Фарм, той е на път за Спърс за разговори.

„Това ще бъде голямо разочарование за Евертън, ако се осъществи. Те си мислеха, че са хванали техния човек. Бяха отчаяни да получат възможности за нападение.

Лампард работи усърдно, опитвайки се да го доведе в Евертън.“

 

Link to comment
Сподели другаде

On 20.01.2023 г. at 10:45, Dacheff said:

Има една Фейсбук страница, дето следя, и тя вече обявява трансферите на Челси с "днешният трансфер на Челси е...". Тия се насраха, от лятото насам са набили половин милиард за играчи. Чорба ли ще правят, не знам какво... Той Потър няма да им знае имената ебати.

Да, то имаше един мийм, Фреди Мъркюри пред огромна тълпа на стадион, озаглавена Греъм Потър се обръща към играчите на Челси ..

Link to comment
Сподели другаде

Аякс уволни Алфред Шройдер като мениджър на клуба след серия от седем мача в лигата без победа.

Решението беше взето след равенство 1-1 с Волендам, което остави Аякс пети в холандското първенство и изостава на седем точки от лидера Фейенорд.

 

 

Link to comment
Сподели другаде

0c4170aa-86fe-4469-9b8e-9714043d7f96.jpg

 

Градските го избраха току-що.

Може да ги води успешно в ЧШ догодина.   🙂 

 

Седем мениджъра за седем години в Евертън

Евертън иска новият човек да е на мястото си преди уикенда, за да има време да се подготви за гостуването следващата събота на лидера във Висшата лига Арсенал на Гудисън Парк.

Шон Дайш впечатли Евертън и мениджърът, уволнен от Бърнли, сега изглежда със сигурност ще получи задачата да спаси проблемния им сезон.

За едно десетилетие в Бърнли Дайш изведе Кларетс до две промоции от Чемпиъншип и две завършвания в горната половина на Висшата лига.

Диш също помогна на Бърнли да постигне първата си европейска квалификация от 51 години, след като ги изведе до седмо място във Висшата лига през 2017/18.

Мошири ще направи седмото си мениджърско назначение, откакто купи клуба през февруари 2016 г.

 

Link to comment
Сподели другаде

Да, нормално първата оферта от 60 мил, но която е била без добавки,  е отхвърлена, но се очаква Арсенал да отправят втора, а може и трета оферта, ще видим. 

Освен, че имат пари,  имат и желание да ги харчат сега в гонитба за титлата.

Link to comment
Сподели другаде

Newcastle United have agreed a fee with Everton for Anthony Gordon.

The two clubs have come to on an initial fee of £40m plus add-ons that could see the deal rise to £45m in total.

 

Още 40 мил в борбата за 4то място и Купата на лигата.

 

Link to comment
Сподели другаде

https://gong.bg/football-sviat/transferi/multimedia/video/chelsi-niama-spirka-dogovori-goliam-talant-na-lion-717741

Челси няма спирка: Договори голям талант на Лион

Челси продължава с трансферите през януари, след като се e договорил с Олимпик Лион за привличането на десния бек Мало Густо, твърди The Athletic. Това е доста изненадващо развитие на ситуацията, след като в четвъртък президентът на „хлапетата“ обяви, че младият французин няма да си тръгва от клуба този месец.

В крайна сметка той наистина ще остане в Лион, но само до края на сезона, след като Челси е постигнал договорка да го купи сега и да го остави под наем на „Групама Стейдиъм“ до лятото.

Британското издание съобщава, че „сините“ ще платят 30 милиона евро плюс различни бонуси за 19–годишния десен бек. Това е втора оферта за Густо от страна на лондончани, след като първата на стойност от 20 милиона евро беше отхвърлена от Лион.

🚨 Chelsea have reached an agreement in principle with Lyon to sign right-back Malo Gusto for €30m + add-ons. 19yo France U21 int’l will remain with #OlympiqueLyonnais until end of season before joining #CFC in summer @TheAthleticFC after @FabriceHawkins https://t.co/qwArE3ApNc

— David Ornstein (@David_Ornstein) January 27, 2023
Така се прави ... купуваш си сега играчи за два отбора, като чаршафите преди няколко сезона, после евентуално неква смешна глоба, която им сложиха, а сега за тези и това няма да има - па фуфа и кенефа да си вкарват новите регулации от лятото ... дреме им на "боелитата".

 

 
Link to comment
Сподели другаде

https://gong.bg/football-sviat/drugi/multimedia/video/uulvyrhemptyn-dogovori-shesti-nov-tazi-zima-717691

Уулвърхемптън договори шести нов тази зима

Уулвърхемптън ще се подсили с бразилския халф Жоао Гомеш, съобщава BBC. „Вълците“ ще платят 15 милиона паунда на Фламенго за правата на футболиста.

21-годишният играч дебютира за клуба си едва през 2020-а  година, но се превърна в редовен участник в бразилското първенство. През този сезон Жоао Гомеш има 63 мача и 2 гола за Фламенго във всички турнири.

Мениджърът на Уулвс - Жулен Лопетеги, определи Гомеш като ключово ново попълнение, като това ще бъде поредният нов футболист на „Молиню“. „Вълците“ имаха конкуренция за подписа на футболиста от страна на Лион. В крайна сметка обаче очевидно Жоао Гомеш е предпочел офертата на Уулвс и се очаква той да отлети за Англия в началото на следващата седмица, за да премине медицински прегледи.

Жоао Гомеш ще бъде шестото попълнение на Лопетеги през този трансферен прозорец, като собствениците на „вълците“ искат да подкрепят опитите на наставника да изведе тима извън зоната на изпадащите.

🇧🇷 Wolves have agreed a £15m fee for Joao Gomes!

The Brazilan would be Julen Lopetegui's sixth signing of this transfer window.#BBCFootball

— BBC Sport (@BBCSport) January 27, 2023
Ето го новото ни попълнение, но за след някой друг сезон ... сега ще ни го обиграят малко, ще му стане цената тройна поне и тогава ще проявим интерес, но пък вече ще е много скъп, а ние още ще си носим последствията от Голямата депресия.
Link to comment
Сподели другаде

24 minutes ago, Dr.G. said:

десния бек Мало Густо

 

Този го исках при нас само заради името му,  да изпитаме и ние 

Малко Густо  този сезон след слабите резултати, ама нейсе, друг път. 

 

Link to comment
Сподели другаде

Татко Карло се показва като джентълмен преди мачовете с нас  🙂 

Щом ние няма да се подсилваме и те няма, борба само с наличните:

 

Мениджърът на Реал Мадрид Карло Анчелоти потвърди, че няма да има повече бизнес през трансферния прозорец за неговия клуб.

Той каза: "Трансферният пазар е затворен за нас. Никой не си тръгва, никой не пристига. Нищо няма да се случи през януари".

 

 

 

 

Link to comment
Сподели другаде

On 28.01.2023 г. at 20:24, Steve_G said:

Chelsea bench next season

 

Встрани от шегите, като че ли има логика в това, което правят Челси. Ясно е, че преустройват състава си, нещата се градят наново, купуват футболистите сега, до лятото ще имат възможност да се аклиматизират, Потър ще има време да настройва нещата, имайки предвид, че този сезон така или иначе е отписан, по време на следващия прозорец ще е решил кой от старите няма да му трябва и ще си замине, ако има нужда нещо да се добавя на базата на играта, която са показвали в предстоящите месеци, ще го купят лятото, не е като да няма логика, може да е рисковано, но все пак няма да загубят Х сезона, чакайки лятото. Такова преустройство в Ливърпул на ФСГ вероятно би отнело поне 2 лета, като се има предвид, че при всеки несполучлив скъп трансфер, цялата ни система може да блокира, както стана с Кейта, който го влачим толкова години, защото няма как да му се избият парите, а за друг такъв скъп халф пари няма.

Link to comment
Сподели другаде

Ама нали са бусинесмени, трябва да им е ясно онова нещо, наречено ограничаване на щетите. Можеха да спестят заплатите му за последните три години и да ги дадат на някой друг, който има повече мерак за потене.

Link to comment
Сподели другаде

Челси отписаха сезона преди да е почнал.

Те имаха големи проблеми с вкарването на голове миналия сезон, а лятото си махнаха двамата единствени нападатели и взеха Стърлинг, който не се слави с завършващ удар. Взеха и Обамеянг, който трансфер беше подигравка към феновете им. 

А Потър не се знае дали ще им е треньор следващия сезон , макар че мисля , че ще му дадат шанс.

Ако продължат да харчат , поне ще има някаква логика. Защото нямат централен нападател, тия черните, дето ги взеха дали въобще ще помиришат терен, не се знае. Нямат и заместници на Канте и Жоржиньо.  Ако им намерят на тях , ще кажа , че са имали план. Засега изглежда много хаотично и рядко проработва това.

Рано е да се каже.

Впрочем, пише се , че Барселона искат Жоао Феликс лятото.

 

Link to comment
Сподели другаде

  • S.Gerrard changed the title to Чужди трансфери - трансферен прозорец 2023/24
  • Simply Red changed the title to Чужди трансфери - трансферен прозорец 2024/25

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...