Jump to content

Чужди трансфери - трансферен прозорец 2023/24

Simply Red

Recommended Posts

33 minutes ago, blunt said:

Не и ако футболистът си е намерил клуб. Могат да се споразумеят двете страни да бъде освободен от контракта без неустойки

Ясно, ама според теб кой ще вземе Кейта или Окса на по 120к/седмица? Аз ако съм Кейта и опцията ми е да ида в Рен и да взимам 30-40к, много ясно, че ще си кютам в ЛФК на тройна заплата. Същото за Окса. Демек - няма причина да има взаимно съгласие. Разбирам да бяха някакви работохолици и да искаха да играят нон стоп, па те и двамата са... 

Ще се намери за свободен трансфер. Виж какви идиотски трансфери са правили английските отбори от долната половина на таблицата, че и продължават да правят. Отчаяни малки отбори как  обират повръщаното от грандовете. А и в крайна сметка, за 90 млн паунда си ги взел, да позволиш да им падне толкова стойността, значи и мениджъра, или тия по трансферите си носят вина, не е само във футболистите тя. 

Както виждаме, Атлетико също обича да обира някакви ненужни от Тотнъм -  Трипиър, Дохърти. И, доколкото може да вярваме на медиите - за Окса и Кейта имаше интерес от други отбори, че и пари даваха. Споменах УХ и тн.

Ние около 2010та взехем Ал Бънди от белгийското като свободен агент и му дадохме 120к на седмица. Това бяха Хикс и Джилет още. Тогава най-големите звезди взимаха около 150к в английското, Ал Бънди и той, хаха. Пък за хоумгроун левент като Окса няма да се намери някой отбор.

Този сезон балъците са Нотингам. Август щяха да вземат всеки, който им предложим.

26 minutes ago, blunt said:

Ние около 2010та взехем Ал Бънди от белгийското като свободен агент и му дадохме 120к на седмица. Това бяха Хикс и Джилет още. Тогава най-големите звезди взимаха около 150к в английското, Ал Бънди и той, хаха. Пък за хоумгроун левент като Окса няма да се намери някой отбор.

Кой е тоя Бънди? 🤔

Сега четох из нета за някакъв Милан Йовонович дето сме взели 2009 със заплата 120000 L !!! Тоя изобщо не го помня, играл ли е изобщо при нас тоя? 😳

Just now, pehotineca said:

Йованович май?

той ще да е! но, поне е взет със свободен трансфер, което не прави малоумни тея 120 000 още в 2009 !!! 😜

6 minutes ago, Taipan said:

той ще да е! но, поне е взет със свободен трансфер, което не прави малоумни тея 120 000 още в 2009 !!! 😜

Ние имаме история с малоумни трансфери. Добре че бяха Торес, Суарес и Коу да спасят положението

Те дори и да махнат 1/3 пак ще са с по 2-ма на позиция, което пак е доста добре. Интересно ми е само дали като вече събраха маса млади играчи дали няма рЕзко да спре кранчето и да се кара с години напред с тия играчи? Мисля си, че точно това ще се случи.

Освен ако не направят много пари от продажбите. За да "прекарат" ФФП сега осчетоводяват трансферите за години напред, което пък означава, че всяка следваща година ще започват със стабилен минус.

Челси имат проблем кои нови играчи да регистрират за участие в ШЛ.

Уефа разрешава най-много трима новодошли. а те  имат повече и то важни.

Челси след толкова много харч и пак не виждам голове в тоя състав LOL. Евентуално Феликс. Той за 50 мин за тях показа повече класа от Хаверц, Маунт, Стърлинг за целия сезон.

Мудрик ме кефи, ама ще видим.

Нито вратар, достатъчно добър - Менди няма да го бъде при Потър с неумението му да играе с крака.

Ще трябва да харчат доста още.

Обамеянг е фейл, Броя контузен. Фофана с реконструиран глезен, Канте жив ли е? Зиех и Пулишич - хах. 

Бе поне имат някакви играчи, няма да довършат сезона с трохи както ние

П.П. Който иска да изкара някой лев може да играе в бетано Челси да са пред нас в класирането 5.0 коефициент. Този коефициент е направо обиден, тия са неадекватни. Очаквам да са с поне 6-7 точки пред нас.

2 hours ago, AllYouNeedIsKlopp said:

Каква точно е тая митична широчина на Челси ?! Половината са някакви неизвестни берачи на памук! В същото време Хаверц, Зиеш, Пуличиш и дебелогъзата газела Стърлинг играят кажи-речи нищо. 

Тва дали ние сме 9-ти, а те 7-ми или обратно, не мисля, че има огромно значение. Даже ако може поне ако ще се осираме, да не попаднем в Лигата на Конференциите, че това ще си е по-лошият вариант, от това да си 15-ти, например.

6 hours ago, tsbalabanov said:

Тва дали ние сме 9-ти, а те 7-ми или обратно, не мисля, че има огромно значение. Даже ако може поне ако ще се осираме, да не попаднем в Лигата на Конференциите, че това ще си е по-лошият вариант, от това да си 15-ти, например.

Що бе, тоя “Трофей” го нямаме😁

• 2 months later...

Манчестър Сити ще се раздели с Аймерик Лапорт през лятото. Бранителят загуби титулярното си място и “гражданите” ще го продадат след края на сезона. Според “Дейли Мейл” клубът вече очаква оферти за испанския национал. 

На тоя не му знам физическото състояние с оглед на честите контузии, ама преди им беше най-добрия.

5 hours ago, oZZy said:

На тоя не му знам физическото състояние с оглед на честите контузии, ама преди им беше най-добрия.

Гуардиола такива не ги бави много, разкарва ги веднага и си взема нови.Не е като нас да кандилка разни Оксове и Наби ладове с години.

• 2 weeks later...

https://gong.bg/football-sviat/anglia/multimedia/video/brajtyn-uredi-nov-napadatel-732547

Отборът на Брайтън се споразумя с тима на Уотфорд за трансфера на 21-годишния бразилски нападател на Жоао Педро, предава спортният журналист Фабрицио Романо в профила си в Туитър.

Сделката е на стойност за 34 милиона евро завършена с отварянето на летния трансферен прозорец. “Чайките” ще платят 30 милиона паунда или 34 милиона евро за 21-годишния бразилец, което е рекордна трансферна сума в историята на клуба.

Играещ както в центъра на атаката, така и на левия фланг в офанзивен план, Жоао Педро се присъедини към Уотфорд през зимата на 2020 г. През сезон 2022/23 бразилецът вкара единадесет гола и направи четири асистенции в 35 мача от Чемпиъншип.

П.С. Да ни го обиграят, като част от сделката за Мили и след 2-3 сезона е наш поне на двойна цена.

Лапорт е конфликтен. Бил е капитан на всички младежки състави на Франция, но за  мъжете Дешан просто го отсвири и не го извика за Мундиал 2018-а.

• S.Gerrard changed the title to Чужди трансфери - трансферен прозорец 2023/24