Jump to content

Чужди трансфери - трансферен прозорец 2024/25

Simply Red

Recommended Posts

9 minutes ago, tsbalabanov said:

Е, те действително може да не са толкова силни.

Не виждам как няма да направят 90+ точки. Просто няма кой да им се опълчи. Имах надежди за Нюкасъл. Ще видим и Брайтън, но да не спамим в темата.

1 hour ago, zigfridson said:

И ние докато се чудим и това момче замина. А междувременно Сити ще си вземат и Матеуш Нунеш от вълците. Пък си викайте, че ще имат контузени и няма да са толкова силни този сезон. Продължавай да се чудиш Клопе! 

Кво се чудим, като той беше алтернативата на алтернативата на Собослай.

Взехме двама атакуващи халфа това лято, реве се, че не е взет 3-ти 😄. Другаде е проблемът това лято.

Не бих гледал Сити кого взима в центъра спрямо нас. Гуардиола изисква от халфовете си много по-различни неща, отколкото Клоп.

И Лапорт замина за СА. Не знам, как това ще се отрази на Сити, но опредлено ние не сме в състояние да ги подложим на изпитание. С поне още 2 качествени попълнения бихме имали тези шансове, но не и към днешна дата. 

1 hour ago, J.N.K. said:

Екстра са си даже. Тоя най-вдясно не го знам какъв е, но го гледах да играе срещу Брайтън е беше стабиляга.

https://www.transfermarkt.com/edson-alvarez/profil/spieler/401356

Аз ще следя как ще се справи Кудус, интересен играч е.

1 hour ago, AllYouNeedIsKlopp said:

Тотнъм изхарчиха парите от Бейл дори по-добре, а какво стана...

24026438-7942215-image-a-8_1580294147341

Времето ще покаже дали ще се справят тези при шунките, не че държа да са им успешни. Нашите да гледат как се прави, реинвестираш, а не кешираш и да ми се правиш на много щедър с некви ПР оферти.

9 hours ago, Dr.G. said:

https://www.transfermarkt.com/edson-alvarez/profil/spieler/401356

Аз ще следя как ще се справи Кудус, интересен играч е.

Аз го запомних със гола на Анфийлд.Още тогава се виждаше,че е играч с огромен потенциал.

16 minutes ago, thekop said:

Коул Палмър утре щял да минава прегледи в Челси. 45 милиона паунда уж.

Едит: Челси вече били събрали хора да защитават Термопилите 🙂

Е па тоя Пепун нямаше ли да го налага в първия отбор, що го продава?Може пък да не е толкова добър, ама пък и трансферната сума е потресаваща за някакъв келеш.Явно такива са трансферните реалности в момента.

8 minutes ago, J.N.K. said:

Тоя Фати като какъв играе? Знам че е атакуващ, ама нещо Брайтън много такива събраха.

Най-вече ляво крило, но може и дясно и като нападател. Като за Брайтън е супер, той май си е тотално лекенце като характер. Не е изключено и да се работи по изходящ трансфер на Митома.

Georginio Wijnaldum is closing in on a move to Steven Gerrard’s Al Ettifaq in Saudi Arabia.

Advanced talks are going on now over a permanent transfer from Paris Saint-Germain.

He will reunite with his former Liverpool midfield partner Jordan Henderson.

Wijnaldum spent last season on loan at Roma.

Тоя Фати не знам дали не е приключил вече с футбола. Някъде чух, че е пропуснал над 160 мача заради контузии... то не знам дали толкова има изиграни, баси, колкото пропуснати. 

А тия Челси взимат Коул Палмър от Сити за 45 млн. 😄 Интересно къде ще ги пускат всичките крилца и кълки, дето ги накупиха с по 10-годишни договори. Сигурно е готино да прибираш 200к заплата и да се събличаш в коридора и чистачките да ти гледат карантиите. 

• Simply Red changed the title to Чужди трансфери - трансферен прозорец 2024/25
  • Simply Red locked and unlocked this topic