fishek Posted July 19 Report Share Posted July 19 Юнайтед официално обяви Йоро - говори се за някви си 62 милки с 8 бонуси, всичко е ОЙРО. А пък другото говно от град МанчестЕр - Ман Сити привлече Савиньо от Жирона, за едни къси 31 милки в лири. Нека мрънкането, че конкурентите са започнали да се подсилват, а ние се ослушваме, започнат сега ! kir0w, tsbalabanov and Novkov 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightfate Posted July 19 Report Share Posted July 19 И не само Йоро мангала е почти ма края на сделката с Угарте човек на позиция от която имаме крещяща нужда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Simply Red Posted July 19 Author Popular Post Report Share Posted July 19 В Юнайтед е интересен процесът и ракурсът, по който поеха. Те тръгнаха по нов път на пазара с квартета Ратклиф - Берада - Уилкокс и Дан Ашуърт. Очаквам прогрес при тях, който ще дойде въпреки Тен Хааг. Усеща се лека-полека, че започват да взимат малко по-адекватни решения вътре в клуба. Чисто структурно също избистриха екипа. Сякаш времената на привличане на утвърдени звезди над 28-29г. с умопомрачителни заплати са в миналото за тях. Йоро и Зиркзее са играчи под 23г. със сериозен потенциал и възможност за развитие. Цената за нидерландеца е разумна, с оглед реалностите на пазара и предвид съотношение позиция - възраст - цена - качество. Още повече, че в началото ще му дадат време и се очаква , че ще влиза по-често от пейката, за сметка на Хойлунд, поне докато набере скорост За Йоро се говори доста от 1-2 години, Реал Мадрид опипваше почвата около него, знаем, че имат добри връзки на френския пазар и се канеха да го вземат другото лято със свободен трансфер. Юнайтед избързаха, защото имат спешна нужда от млад и бърз централен защитник, който на всичко отгоре има и немалко мачове за възрастта си. Варан напусна, Вили Камбуала също ги напусна в посока Виляреал, Линдельоф е над 30г. и не изглежда никак надежден, Лисандро Мартинез е постоянно контузен, Магуайър отдавна е без коментар, Еванс е пожарен вариант, така че определено се нуждаеха от подобен профил футболист. Юнайтед имат проблеми с новите финансови правила във Висшата лига и трябва да бъдат изключително внимателни на пазара. Иронията е, че пари имат, но не могат да ги използват пълноценно. Сега си позволиха този харч, заради продажбата на Грийнууд в Марсилия за около 30 млн евро и споменатият Камбуала във Виляреал, плюс разтоварване от голямата заплата на Варан и Марсиал. Но ако искат да вземат още някой качествен играч, то ще трябва да продават. Именно затова се шуми около продажба на Мактоминей, Уан Бисака и Санчо. Предполагам, че ще вземат максимум още един футболист. Челси продължава с инвестицията в млади футболисти с дългосрочни договори над 6-7 години. Този проект на Боули там ми е много съмнителен като успех. Играчите, които привличат също ми се струват доста спорни за сумите, за които ги взимат. Положителното при тях е, че имат много добри млади футболисти вътре в състава + такива връщащи се от наем и могат да реализират добри изходящи сделки, което им дава възможност да си позволят след това да харчат. Справка - продажбата на Маатсен в Астън Вила за около 40 млн, Омари Хътчисън за около 20 млн паунда в Ипсуич, Люис Хол за 30 млн паунда в Нюкасъл, Армандо Броя е на тезгяха, под 20-25 млн няма да слезе цената му, Чалоба и Касадей също са в трансферната листа, сега се канят да разкарат отдавна ненужните Лукаку, Кепа и Маланг Сар. При Арсенал ситуацията е такава, че Артета се е съсредоточил в купуването на максимум 2-3ма футболисти, но от топ класа, както се случи с Райс. Акцентът там е намирането на централен нападател, добавям и резервен вратар, че не вярвам Рамсдейл да остане още един сезон на пейката, плюс някаква алтернатива на Сака, който е без никаква конкуренция от дясната страна. Още един централен полузащитник също е вариант. На други позиции не вярвам да купуват футболисти. Там също имат възможност да продадат ненужни, да да балансират бюджета и да нямат проблеми с финансовите отчети - Рамсдейл, Тиърни, Нкетия, Смит-Роу, Рийс Нелсън + вероятно един измежду Партей или Жоржиньо са футболисти, които ще напуснат и ще се спечелят пари от тях. Сити отново забелязвам, че си осигуряват много сериозна широчина на състава. С привличането на Савио от Жирона, който между другото изигра много впечатляващ сезон в Ла Лига, то опциите им в нападение са безкрайни. На крилата са с Доку, Савио, Грийлиш, Фоден, дори Бернардо, Оскар Боб и Алварес при определени обстоятелства също. В центъра са с Родри, Де Бройне, Ковачич, Матеус Нунес, че дори и новият им аржентински халф от Ривър - Пероне. Калвин Филипс тотално го отписвам. В защита също имат по двама равностойни футболисти. Гуардиола не виждам защо ще прави още промени, подозирам, че ако няма някакви шокиращи и изненадващи изходящи трансфери, то максимум още един футболист очаквам да вземат. При нас, като си направя анализ на съставите на другите топ клубове, ситуацията ми се вижда най-притеснителна. По няколко причини. Едно, че сме с твърде много неизвестни откъм мениджър, тепърва внедряване на нови изисквания, избистряне на игрови стил и поопознаване взаимно на играчи и треньори. От друга страна, ситуацията с договорите на някои играчи ми се вижда тревожна. Бъдещето на Трент е обвито в мистерия, започнаха спекулации за изходящ трансфер на един от емблематичните ни местни футболисти. Ядрото на отбора и трима от четиримата ни топ, топ играчи са доста над 30-те години. Визирам Ван Дайк, Алисон и Салах. Бих включил тук и Робо, който по-млад и здрав няма да става. Амбицията им да се хвърлят отново и отново, година след година със същите стръв и желание също за мен лично са под въпрос, при футболистите също има изцеждане и чисто ментална обремененост и умора, точно както се случи с Клоп. Още повече, че Салах и Ван Дайк също влизат в последната година от договора си и не съм убеден с каква настройка ще влязат в поредния сезон на месомелачката. В същото време, не виждам белези, че ни чака някакво мащабно лято със сериозно подсилване. Знам , че има време, наясно съм, че Слот е от месец в отбора и още дори не се е запознал с всички футболисти лично, камо ли да преценява качествата им, предвид своите изисквания, но все ми се струва, че някои позиции са крещящи и отговорността на определени футболисту е крайно време да бъде споделена измежду още няколко. Твърде много се осланяме на Салах, Ван Дайк, Трент и Робо, възрастта на трима от тях болезнено набъбва, другият пък изглежда с мъгляво бъдеще в момента и има някакво напрежение сякаш там. През миналия сезон немалка част от играчите, които трябваше да свалят малко от напрежението върху изброените и да го поемат на своите плещи, не се справиха напълно - визирам - колеблив Конате, ужасен втори полусезон на Собослай, критикуван и пропускащ двуцифрен брой положения Дарвин, недотам ефективен Диаз, лутащ се на няколко позиции Гакпо. Все още тия 3-4 изброени по-горе фигури са с колосално значение и въздействие върху отбора. В същото време не виждам да имаме възможност да продадем някой за сериозна сума, както е в другите клубове, с което хем да си набавим допълнително средства, хем да нямаме проблеми с финансовите правила във Висшата лига. Опция за взимане на прилична сума е единствено Карвальо, но Слот ще иска да го пробва, със сигурност. Вероятно и Келехър би могъл да ни донесе едни поне 20 млн паунда. От Нат Филипс, Ван ден Берг, Рийс Уилямс и евентуално Цимикас, не вярвам да вземем нещо кой знае какво. Както усещам, май поне до зимата ще се кара с клоповите изпарения, което не ми допада като идея. Разбирам го, с оглед новия треньор и нуждата от проучване на потенциала, с който разполага, но просто имам гадното усещане, че тоя сезон ще е преходен и не особено успешен. Отборът има крещяща нужда от свежа кръв, която да задвижи с нова динамика локомотива и ако не се вземат поне двама сериозни футболисти сега, то опциите пред Слот ще са много лимитирани и го чака ужасно тежък сезон. Единствената ми надежда е свързана с работата на Майкъл Едуардс, който нищо чудно да държи отговорите на повечето въпроси и да изкара някой коз тихомълком от ръкава си в негов стил. Както е доказал неведнъж, че може да прави. mitko1636, svivcv, Taipan and 17 others 20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightfate Posted July 19 Report Share Posted July 19 39 minutes ago, Simply Red said: В Юнайтед е интересен процесът и ракурсът, по който поеха. Те тръгнаха по нов път на пазара с квартета Ратклиф - Берада - Уилкокс и Дан Ашуърт. Очаквам прогрес при тях, който ще дойде въпреки Тен Хааг. Усеща се лека-полека, че започват да взимат малко по-адекватни решения вътре в клуба. Чисто структурно също избистриха екипа. Сякаш времената на привличане на утвърдени звезди над 28-29г. с умопомрачителни заплати са в миналото за тях. Йоро и Зиркзее са играчи под 23г. със сериозен потенциал и възможност за развитие. Цената за нидерландеца е разумна, с оглед реалностите на пазара и предвид съотношение позиция - възраст - цена - качество. Още повече, че в началото ще му дадат време и се очаква , че ще влиза по-често от пейката, за сметка на Хойлунд, поне докато набере скорост За Йоро се говори доста от 1-2 години, Реал Мадрид опипваше почвата около него, знаем, че имат добри връзки на френския пазар и се канеха да го вземат другото лято със свободен трансфер. Юнайтед избързаха, защото имат спешна нужда от млад и бърз централен защитник, който на всичко отгоре има и немалко мачове за възрастта си. Варан напусна, Вили Камбуала също ги напусна в посока Виляреал, Линдельоф е над 30г. и не изглежда никак надежден, Лисандро Мартинез е постоянно контузен, Магуайър отдавна е без коментар, Еванс е пожарен вариант, така че определено се нуждаеха от подобен профил футболист. Юнайтед имат проблеми с новите финансови правила във Висшата лига и трябва да бъдат изключително внимателни на пазара. Иронията е, че пари имат, но не могат да ги използват пълноценно. Сега си позволиха този харч, заради продажбата на Грийнууд в Марсилия за около 30 млн евро и споменатият Камбуала във Виляреал, плюс разтоварване от голямата заплата на Варан и Марсиал. Но ако искат да вземат още някой качествен играч, то ще трябва да продават. Именно затова се шуми около продажба на Мактоминей, Уан Бисака и Санчо. Предполагам, че ще вземат максимум още един футболист. Челси продължава с инвестицията в млади футболисти с дългосрочни договори над 6-7 години. Този проект на Боули там ми е много съмнителен като успех. Играчите, които привличат също ми се струват доста спорни за сумите, за които ги взимат. Положителното при тях е, че имат много добри млади футболисти вътре в състава + такива връщащи се от наем и могат да реализират добри изходящи сделки, което им дава възможност да си позволят след това да харчат. Справка - продажбата на Маатсен в Астън Вила за около 40 млн, Омари Хътчисън за около 20 млн паунда в Ипсуич, Люис Хол за 30 млн паунда в Нюкасъл, Армандо Броя е на тезгяха, под 20-25 млн няма да слезе цената му, Чалоба и Касадей също са в трансферната листа, сега се канят да разкарат отдавна ненужните Лукаку, Кепа и Маланг Сар. При Арсенал ситуацията е такава, че Артета се е съсредоточил в купуването на максимум 2-3ма футболисти, но от топ класа, както се случи с Райс. Акцентът там е намирането на централен нападател, добавям и резервен вратар, че не вярвам Рамсдейл да остане още един сезон на пейката, плюс някаква алтернатива на Сака, който е без никаква конкуренция от дясната страна. Още един централен полузащитник също е вариант. На други позиции не вярвам да купуват футболисти. Там също имат възможност да продадат ненужни, да да балансират бюджета и да нямат проблеми с финансовите отчети - Рамсдейл, Тиърни, Нкетия, Смит-Роу, Рийс Нелсън + вероятно един измежду Партей или Жоржиньо са футболисти, които ще напуснат и ще се спечелят пари от тях. Сити отново забелязвам, че си осигуряват много сериозна широчина на състава. С привличането на Савио от Жирона, който между другото изигра много впечатляващ сезон в Ла Лига, то опциите им в нападение са безкрайни. На крилата са с Доку, Савио, Грийлиш, Фоден, дори Бернардо, Оскар Боб и Алварес при определени обстоятелства също. В центъра са с Родри, Де Бройне, Ковачич, Матеус Нунес, че дори и новият им аржентински халф от Ривър - Пероне. Калвин Филипс тотално го отписвам. В защита също имат по двама равностойни футболисти. Гуардиола не виждам защо ще прави още промени, подозирам, че ако няма някакви шокиращи и изненадващи изходящи трансфери, то максимум още един футболист очаквам да вземат. При нас, като си направя анализ на съставите на другите топ клубове, ситуацията ми се вижда най-притеснителна. По няколко причини. Едно, че сме с твърде много неизвестни откъм мениджър, тепърва внедряване на нови изисквания, избистряне на игрови стил и поопознаване взаимно на играчи и треньори. От друга страна, ситуацията с договорите на някои играчи ми се вижда тревожна. Бъдещето на Трент е обвито в мистерия, започнаха спекулации за изходящ трансфер на един от емблематичните ни местни футболисти. Ядрото на отбора и трима от четиримата ни топ, топ играчи са доста над 30-те години. Визирам Ван Дайк, Алисон и Салах. Бих включил тук и Робо, който по-млад и здрав няма да става. Амбицията им да се хвърлят отново и отново, година след година със същите стръв и желание също за мен лично са под въпрос, при футболистите също има изцеждане и чисто ментална обремененост и умора, точно както се случи с Клоп. Още повече, че Салах и Ван Дайк също влизат в последната година от договора си и не съм убеден с каква настройка ще влязат в поредния сезон на месомелачката. В същото време, не виждам белези, че ни чака някакво мащабно лято със сериозно подсилване. Знам , че има време, наясно съм, че Слот е от месец в отбора и още дори не се е запознал с всички футболисти лично, камо ли да преценява качествата им, предвид своите изисквания, но все ми се струва, че някои позиции са крещящи и отговорността на определени футболисту е крайно време да бъде споделена измежду още няколко. Твърде много се осланяме на Салах, Ван Дайк, Трент и Робо, възрастта на трима от тях болезнено набъбва, другият пък изглежда с мъгляво бъдеще в момента и има някакво напрежение сякаш там. През миналия сезон немалка част от играчите, които трябваше да свалят малко от напрежението върху изброените и да го поемат на своите плещи, не се справиха напълно - визирам - колеблив Конате, ужасен втори полусезон на Собослай, критикуван и пропускащ двуцифрен брой положения Дарвин, недотам ефективен Диаз, лутащ се на няколко позиции Гакпо. Все още тия 3-4 изброени по-горе фигури са с колосално значение и въздействие върху отбора. В същото време не виждам да имаме възможност да продадем някой за сериозна сума, както е в другите клубове, с което хем да си набавим допълнително средства, хем да нямаме проблеми с финансовите правила във Висшата лига. Опция за взимане на прилична сума е единствено Карвальо, но Слот ще иска да го пробва, със сигурност. Вероятно и Келехър би могъл да ни донесе едни поне 20 млн паунда. От Нат Филипс, Ван ден Берг, Рийс Уилямс и евентуално Цимикас, не вярвам да вземем нещо кой знае какво. Както усещам, май поне до зимата ще се кара с клоповите изпарения, което не ми допада като идея. Разбирам го, с оглед новия треньор и нуждата от проучване на потенциала, с който разполага, но просто имам гадното усещане, че тоя сезон ще е преходен и не особено успешен. Отборът има крещяща нужда от свежа кръв, която да задвижи с нова динамика локомотива и ако не се вземат поне двама сериозни футболисти сега, то опциите пред Слот ще са много лимитирани и го чака ужасно тежък сезон. Единствената ми надежда е свързана с работата на Майкъл Едуардс, който нищо чудно да държи отговорите на повечето въпроси и да изкара някой коз тихомълком от ръкава си в негов стил. Както е доказал неведнъж, че може да прави. Напъшно споделям мнението ти колега.И аз съм супер притеснен относно сезона и с оглед това че не се ли вземат дефанзивен и ЦЗ нови не ни виждам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted July 19 Report Share Posted July 19 2 hours ago, Simply Red said: ... Ратклиф е фен на Саутгейт, така че няма как да не е идиот. "Въпреки Тен Хааг".. Може да е трагичен на пазара, ама им спечели за 2 сезона 2 купи и има едно второ място. Класира ги два пъти за ШЛ. Може би не е толкова слаб, колкото го изкарваш. Миналият сезон имаха контузии на ключови за стила му играчи като Мартинез. Окей, тоя Йоро е добре, имат нужда от млад защитник, защото имат възрастни такива. Ама да добавиш Зиркзе към неопитните Хойлунд, Гарначо и тн, не е нещо за хвалене. Трябва им по-готов играч в атака. Гарначо ще е титуляр , може и Диало даже да е отдясно. По средата Зиркзе/Хойлунд. Това не е за хвалене, сори. Ако Арсе не вземат халф, трябва да палят свещи Партей да е здрав, защото ако трябва Доклан Райс да им започва атаките, тоя път даже ще отпаднат от отбори като Порто в ШЛ. Не успяха да заменят Джака. Не могат да си позволят да играят в сериозни мачове, особено в Европа, само с Доклан дървото да изнася топката. Не случайно пускаха чичо Жоржи, който е като бог пред Райс в изнасянето. Трябва им и нападател, ще видим кого ще вземат. Засега не са за хвалене и те. Ъпгрейд на вратар титулярен също не би бил излишен при тях. Пак са с калъфките, ако не направят нещо по въпроса с халф и нападател. Но пък ще са отново стабилни, имат широк състав, по-широк от този на Сити. И стилът на Артета работи. Челси взеха за треньор уж някой, който ще отключи най-скъпата им покупка - Енцо. Аржентинецът пък се замеси в скандал, в който половината черни в отбора им го намразиха и не е изключено и наказание от ФА да получи. Не е розово там. Ще видим и те кого ще купят. Сити са си Сити, умно попълнение е Савиньо ( тоя трансфер беше ясен предвид играта му миналия сезон, кой държи Жирона, както и формата на Доку и Грийлиш също). Малко са къси в центъра, където няма кой да замести Родри, но си остават най-силни. Ковачич върви надолу и феновете на Сити оплюха трансфера му след миналия сезон. Нищо впечатляващо от другите отбори засега, освен Сити, които нямат много нужда от нови попълнения. То е и много рано, август ще се случат много трансфери. Впрочем, пишат, че на Тоуни цената му е паднала под 50 млн паунда, заради липсата на интерес към него вече. Общо взето и Арсенал, и Челси отговориха на блъфа на Брентфорд, когато Брентфорд му искаха 80+ млн хаха. AllYouNeedIsKlopp and nikiniki 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikiniki Posted July 20 Report Share Posted July 20 Калафиори в Арсенал 40+5 м евро. ️ EXCL: Arsenal and Bologna have reached an agreement for Riccardo Calafiori, after breakthrough revealed earlier! Understand fee is €40m plus €5m add-ons and sell-on clause. Final step needed: Basel and Bologna to agree 50% sell-on payment terms, then… here we go Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik05 Posted July 20 Report Share Posted July 20 Преди няколко дни мина информация, че Челси взели 5-ти нов този сезон. Горките и те като нас са пасивни на пазара, предишни години по това време вече бяха купили 15-16 нови. Всеки път се питам къде отиват всички нови в Челси, за поддръжка на терена ли ги взимат. kir0w, tuzara, Shinobi and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted July 20 Report Share Posted July 20 6 minutes ago, maik05 said: Преди няколко дни мина информация, че Челси взели 5-ти нов този сезон. Горките и те като нас са пасивни на пазара, предишни години по това време вече бяха купили 15-16 нови. Всеки път се питам къде отиват всички нови в Челси, за поддръжка на терена ли ги взимат. За изпиране може би? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted July 20 Report Share Posted July 20 Смеем се на Челси, но откакто си напаснаха състава имат повече точки от нас! https://www.flashscore.bg/soccer/england/premier-league-2023-2024/standings/#/I3O5jpB2/form/overall/15 Ще видим този сезон при италианския треньор как ще са. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svivcv Posted July 20 Report Share Posted July 20 2 hours ago, baivan said: Смеем се на Челси, но откакто си напаснаха състава имат повече точки от нас! https://www.flashscore.bg/soccer/england/premier-league-2023-2024/standings/#/I3O5jpB2/form/overall/15 Ще видим този сезон при италианския треньор как ще са. Моят кумец вика: "Смей се на богат, здрав и силен, та да те стига!" Да почнем да се смеем на Реал и Сити ли, що ли?! nikiniki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taipan Posted July 21 Report Share Posted July 21 И една добра "новина": Де Бройне се разбрал с Ал Итихад! https://dsport.bg/de-broine-se-razbral-s-al-itihad~170655.html#parent=section Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacheff Posted July 22 Report Share Posted July 22 On 21.07.2024 г. at 16:46, Taipan said: И една добра "новина": Де Бройне се разбрал с Ал Итихад! https://dsport.bg/de-broine-se-razbral-s-al-itihad~170655.html#parent=section Тия ще го заменят пак с някой топ, няма да остане вакуум там. Помня едно време тук се пишеше как като си тръгнели Компани, Фернандиньо и Давид Силва нямало да могат да ги заменят. Ама после дойдоха Родри, Рубен Диаз и се наложиха Де Бройне и Бернардо и станаха още по-силни. AllYouNeedIsKlopp, yasenltd and baivan 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikiniki Posted July 22 Report Share Posted July 22 50 minutes ago, Dacheff said: Тия ще го заменят пак с някой топ, няма да остане вакуум там. Кубо от сосиедад е свободен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liv_fc Posted July 23 Report Share Posted July 23 Вила взимат Онана от Евертън за 50млн паунда като заместник на напусналия Дъглъс Луис. https://x.com/FabrizioRomano/status/1815395079445471516?t=45821k-qOMypS4nQd5J6mA&s=19 nikiniki and yasenltd 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liv_fc Posted July 29 Report Share Posted July 29 Арсенал обяви Калафиори за 45млн евро AllYouNeedIsKlopp 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted July 30 Report Share Posted July 30 On 22.07.2024 г. at 19:55, Dacheff said: Тия ще го заменят пак с някой топ, няма да остане вакуум там. Помня едно време тук се пишеше как като си тръгнели Компани, Фернандиньо и Давид Силва нямало да могат да ги заменят. Ама после дойдоха Родри, Рубен Диаз и се наложиха Де Бройне и Бернардо и станаха още по-силни. Ами последните години си бяха доста зависими от КДБ. Виж първата половина от сезона, като не игра, колко точки загубиха. И още с първия си мач им обърна Нюкясъл, където сигурно пак щяха да се разминат с победата. Ако го нямаше цял сезон Бог знае дали щяха да са шампион. Но си прав, че умеят да взимат дорби заместници на ключовите си играчи. Ние главно разменяме качество за количество. За това треперим, като чуем, че ключов играч ще си тръгне. Да не забравим, че парите са си друг много важен фактор при тези трансфери. Ние сме като пред щанд с промоции в Лидъл. Трябва да е на оферта, за да го вземем. Ама то е така, защото човекът имал проблеми с контузии, за това и цената е такава, но няма значение. Важното е да евтин. alex59 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikiniki Posted July 31 Report Share Posted July 31 Новия на Юнайтед Йоро, защитника със съмнения за тежка контузия.Ако изгори ще е супер за този сезон. yasenltd and kir0w 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted July 31 Report Share Posted July 31 В такъв случай - добре, че Йоро не отиде в Реал! yasenltd and nikiniki 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik05 Posted July 31 Report Share Posted July 31 Днес прочетох някъде, че Челси са взели 8-ми нов за сезона, доближават до санитарния минимум от 10+ нови играчи на сезон. Човека бил вратар и вече имали 8 вратари. Браво, на тях, ако някой разбира от схеми, нека обясни тия с колко вратари ще играят.... Stivi_G, yasenltd, alex59 and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikiniki Posted July 31 Report Share Posted July 31 1 minute ago, maik05 said: Днес прочетох някъде, че Челси са взели 8-ми нов за сезона, доближават до санитарния минимум от 10+ нови играчи на сезон. Човека бил вратар и вече имали 8 вратари. Браво, на тях, ако някой разбира от схеми, нека обясни тия с колко вратари ще играят.... 7 вратаря са ама все тая.Единия от играчите им разправяше, че се преобличал в коридора ,защото в съблекалнята има 30 шкафчета а били 35 човека. yasenltd, Dacheff, Merseysidee and 6 others 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zigfridson Posted July 31 Report Share Posted July 31 Някакви тежки пирамиди има при Тед. Докарай приятел и получаваш бонус. Stivi_G and nikiniki 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted July 31 Report Share Posted July 31 5 hours ago, nikiniki said: 7 вратаря са ама все тая.Единия от играчите им разправяше, че се преобличал в коридора ,защото в съблекалнята има 30 шкафчета а били 35 човека. Аз пък чух, че някои от тях ще заместват продавачката във фен магазина им. Била в отпуска жената. nikiniki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liv_fc Posted August 1 Report Share Posted August 1 22 hours ago, nikiniki said: Новия на Юнайтед Йоро, защитника със съмнения за тежка контузия.Ако изгори ще е супер за този сезон. Йоро е аут за 3 месеца, а Хойлунд за 6 седмици nikiniki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacheff Posted August 1 Report Share Posted August 1 On 30.07.2024 г. at 13:00, Stivi_G said: Ами последните години си бяха доста зависими от КДБ. Виж първата половина от сезона, като не игра, колко точки загубиха. И още с първия си мач им обърна Нюкясъл, където сигурно пак щяха да се разминат с победата. Ако го нямаше цял сезон Бог знае дали щяха да са шампион. Ама това е при контузия. Аз имам предвид ако го продадат, че ще купят нов и то качествен. Няма да остане вакуум там, особено докато Гуардиола е начело. Taipan, Stivi_G and elly 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pehotineca Posted August 3 Report Share Posted August 3 Челси ще взима 8ми вратар. Taipan, nikiniki, tsbalabanov and 2 others 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts