Jump to content

Чужди трансфери - трансферен прозорец 2024/25

Simply Red

Recommended Posts

36 minutes ago, pehotineca said:

Челси ще взима 8ми вратар. 

Тези перат някакви пари. Дори 4тия им вратар взима 25к седмично. За другите още няма информация за заплати. 

On 3.08.2024 г. at 20:58, Stivi_G said:

Тези перат някакви пари. Дори 4тия им вратар взима 25к седмично. За другите още няма информация за заплати. 

Абсолютно, и за радост, това малко или много влияе чисто спортно върху представянето и резултатите. Това е един сериозен конкурент по-малко за нас и за останалите те, но като цяло е добра новина, че имат такава гнида за собственик да ги дърпа надолу.

4 minutes ago, Dr.G. said:

https://gong.bg/football-sviat/francia/multimedia/video/pszh-uredi-futbolist-s-dva-macha-sreshtu-levski-zamestnikyt-mu-shte-e-syotbornik-na-despodov-803482

Тоя не го ли спрягаха и него за нас в един момент или се бъркам?

Спрягаха го в май месец някъде. Но от сериозен източник никога не е идвала новина. Цялата истерия беше, защото играе с ляв крак, а всички решиха тогава, че това е номер 1 позиция, която търсим.

Фюлкруг подписа с Шунките! Бате ще падна! Да дъртичък е (31 години), но според мен за един-два сезона е много добър централен нападател и можеше да пробвамее, ама назе ни не требе. И Самървил от Лийдс! Както ги мислих Уест Хем да са от последните този сезон рязко им се повишават шансовете. 

Ситите продават Алварез за 70 млн.(а не за 10) паунда на глупаците от Атлетико Мадрид. Челси ще взимат ощеее😀. Нападател от Атлетико Мадрид. Ако стане стават заплаха.

Само за Алварез не съм съгласен.На този пазар той толкова си струва.(Диаби от Вила замина за 60м сега) Когато са му давани шансове на Алварез е вкарвал.

6 hours ago, zigfridson said:

Фюлкруг подписа с Шунките! Бате ще падна! Да дъртичък е (31 години), но според мен за един-два сезона е много добър централен нападател и можеше да пробвамее, ама назе ни не требе. И Самървил от Лийдс! Както ги мислих Уест Хем да са от последните този сезон рязко им се повишават шансовете. 

Ситите продават Алварез за 70 млн.(а не за 10) паунда на глупаците от Атлетико Мадрид. Челси ще взимат ощеее😀. Нападател от Атлетико Мадрид. Ако стане стават заплаха.

Четох че Сити щели да го продадат за 81 милиона паунда.Което означава, че ще излязат на пазара за някаква алтернатива на Холанд.А тоя нападател дето ще го вземат Челси е някакъв пореден световнонеизвестен.

Алврез е много добър избор. Когато и да се налагало да влиза като алтернатива на Халанд, в повечето случаи се е справял добре. Ще е сериозен минус за Сити, но както знаем, те умеят да си подменят добрите играчи подобаващо. А не като нас да се гони бройката, а качеството на заден план.

Те нали взеха някакъв от Жирона, така че нищо чудно с Алварес да си оправят счетоводството. Имат толкова много класа в отбора, че е все тая дали се маха или не. 

Аз съм в шок колко пари дават Атлетико за играчи последните години. Лемар май към 70, Диего Коща за 60, Феликс за 127, Алварес сега и почти всички бяха тотални провали и пак продължават да харчат. 

Ние събираме стотинки от продажбите на Доук, Моук, Карвальо и т.н., за да си купим някво халфче, иначе йок.  

10 minutes ago, tsbalabanov said:

Те нали взеха някакъв от Жирона, така че нищо чудно с Алварес да си оправят счетоводството. Имат толкова много класа в отбора, че е все тая дали се маха или не. 

Аз съм в шок колко пари дават Атлетико за играчи последните години. Лемар май към 70, Диего Коща за 60, Феликс за 127, Алварес сега и почти всички бяха тотални провали и пак продължават да харчат. 

Ние събираме стотинки от продажбите на Доук, Моук, Карвальо и т.н., за да си купим някво халфче, иначе йок.  

Докато цените на билетите не са пипани 6 години ,инфлацията ги е изяла. Дигнаха ги с една вафла отгоре и се разпищяха. Аналите ги дигат с 10%.Замъците и те с 10.Лондонските другите с доста всички.Дори средните са така Брайтън 5%,Бретфорд 10% да не ги изброявам.Ние сме дигнали с 2% за 6 години.А това горе на другите са само за този сезон повишения.Кой друг продукт има повишение с 2% за 6?Само мин год инфлацията е 15% да не говорим за 10 год общо.

Не става така.Билетите трябва да вървят с годишната инфлация на региона.А те поевтиняват заради инфлацията за да може местния да ги вземе за 700 паунда за сезон и да продава по единично на 300 паунда за мач.Докато сме така да не се чудим що няма.

Челси постигна споразумение за подписа на белгийския GK Майк Пендерс от Генк🔵🇧🇪
Смятан за потенциален нов Тибо Куртоа, Пендерс подписва дългосрочен договор с Челси за пакет от 20 милиона евро.
Пендерс ще остане в Генк под наем до юни 2025 г.

пп. Не знам да се смея ли или да се притеснявам вече

3 hours ago, Bellamy said:
Челси постигна споразумение за подписа на белгийския GK Майк Пендерс от Генк🔵🇧🇪
Смятан за потенциален нов Тибо Куртоа, Пендерс подписва дългосрочен договор с Челси за пакет от 20 милиона евро.
Пендерс ще остане в Генк под наем до юни 2025 г.

пп. Не знам да се смея ли или да се притеснявам вече

Ще изкупят всички вратари и ще предизвикат криза на вратарския пазар. Ще останат единствен доставчик на вратари. Ще продават на баснословни цени. Ако искаш. Ако не- играеш без вратар.

13 minutes ago, svivcv said:

Ще изкупят всички вратари и ще предизвикат криза на вратарския пазар. Ще останат единствен доставчик на вратари. Ще продават на баснословни цени. Ако искаш. Ако не- играеш без вратар.

Прав си.Не се бях замислял за тсзи тактика.

И ние сме щели така да правим с опорните халфове ама Хенри казал ,че е много нечестно така и не искал 

13 minutes ago, svivcv said:

Затова и се сриват световните пазари

Тотнъм са полудели.75 м за соланке.Т.е. няма сходен в света под 75м ли хаха.

Той Алварез е толкова а е къде къде...

Гьоркеш и той толкова.Абе да са живи и здрави ,черпят ни.Със Соланке топ трансфера им ще са там където са винаги. При витрината с трофеи на Кейн.

3 hours ago, behemoth said:

Челси имат пъклен план. Ако изкупят всички вратари на света, нападателите им ще могат по-лесно да вкарват 🙂

Мммм не!

Плана няма да сработи,щото Никиту Михайлов е на разположение!

О,забравих,че на него така или иначе лесно си му вкарват.🙂