Stivi_G Posted July 21, 2023 Report Share Posted July 21, 2023 6 hours ago, J.N.K. said: Вила обаче какви трансфери правят - Тилеманс, Пау Торес и Муса Диаби. Чиста класа! J.N.K. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Posted July 21, 2023 Report Share Posted July 21, 2023 Хари Макгуайър тренира с Ливърпул... https://www.facebook.com/100064836695258/posts/pfbid02WXAbFFvtzEn8iXhJMuFDPL29DZgZMqfCtdHs79VsMPZFzYb5bP7T7U7zzfXdC5HFl/?sfnsn=scwspmo Steve_G, J.N.K. and fishek 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted July 21, 2023 Report Share Posted July 21, 2023 По-скоро ми прилича на Рууни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted July 21, 2023 Report Share Posted July 21, 2023 Kylian Mbappe has been put up for sale by Paris Saint-Germain. Mbappe has not been included in the squad to Japan and South Korea, which departs on Saturday. https://www.skysports.com/football/news/33694/12925256/kylian-mbappe-put-up-for-sale-and-dropped-from-paris-saint-germain-tour-amid-contract-standoff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poolbg Posted July 21, 2023 Report Share Posted July 21, 2023 17 hours ago, J.N.K. said: Вила обаче какви трансфери правят - Тилеманс, Пау Торес и Муса Диаби. Не съм впечатлен, само Диаби ми харесва от тия, Тилеманс е яко мързелив играч, не знам Емери как ще го изтърпи за щастие слуховете за него от наша страна се оказаха фейк a Пау Торес ми е 50/50, нещо не ми е годен за ВЛ. А и Мингс-Конса са си страхотен тандем, 7 поредни сухи мрежи имаха миналия сезон у дома....тоя най-много да им разбие синхрона Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted July 22, 2023 Report Share Posted July 22, 2023 9 hours ago, baivan said: Kylian Mbappe has been put up for sale by Paris Saint-Germain. ... ПСЖ се опитват да форсират трансфера на Мбапе в Реал? Флорентино искаше май да си го вземе догодина като свободен. Ако трябва да го взимат това лято, ще им се наложи да продават играчи. Според мен, Чуамени би билот тия, които се продават, въпреки че Реал ще останат без опорен халф. Особено, ако някой предложи близка до сумата, за която го взеха. За Валверде си се говори, че го продават при голяма оферта, ама в момента така или иначе друго ни трябва. Ще има доста трансферни врътки в края на август, интересно дали ще участваме в някоя от тия по-драматичните. Според мен, не. По-скоро ще си натискаме за такива, дето не зависят от толкова много странични фактори - например Дукуре, Лавия и тн. Прекалено рисково би било иначе. oZZy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.N.K. Posted July 22, 2023 Report Share Posted July 22, 2023 10 hours ago, poolbg said: Не съм впечатлен, само Диаби ми харесва от тия, Тилеманс е яко мързелив играч, не знам Емери как ще го изтърпи за щастие слуховете за него от наша страна се оказаха фейк a Пау Торес ми е 50/50, нещо не ми е годен за ВЛ. А и Мингс-Конса са си страхотен тандем, 7 поредни сухи мрежи имаха миналия сезон у дома....тоя най-много да им разбие синхрона Мингс-конса нямаше изобщо да са двойка ако бразилчето не бе скъсал връзки още септември. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poolbg Posted July 22, 2023 Report Share Posted July 22, 2023 3 hours ago, J.N.K. said: Мингс-конса нямаше изобщо да са двойка ако бразилчето не бе скъсал връзки още септември. Така е да, интересно ми е сега кои ще са титуляри след като имат 4 сравнително добри цз. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberfan Posted July 22, 2023 Report Share Posted July 22, 2023 blunt, fishek, svetosus and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thekop Posted July 23, 2023 Report Share Posted July 23, 2023 В сцената от филма се подхилкват здраво. И се хилят, защото някой от тях се бил изрязал (разбирай пръднал) вън от сценария и намирисвало Не знам колко е автентично следващото видео, но Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted July 23, 2023 Report Share Posted July 23, 2023 Al Hilal have submitted to Kylian Mbappé the same amazing bid made in the last months to try to convince Leo Messi to join Saudi club: €400M/year until 2026. The french striker’d like to stay in Europe. He has an agreement in principle with Real Madrid as a free agent from 2024. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted July 23, 2023 Report Share Posted July 23, 2023 Хаха. А относно Бърнли, догодина направо може да вземат от Челси един истински Бекстрийт бой oZZy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted July 23, 2023 Report Share Posted July 23, 2023 Мисля, че Мбапе ще е достоен заместник на Кейн. J.N.K. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted July 23, 2023 Report Share Posted July 23, 2023 Идва в Левски София! dvd1964, Dr.G. and Stivi_G 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senzor Posted July 23, 2023 Report Share Posted July 23, 2023 Уилфред Заха премина в Галатасарай като свободен агент. Ще взима същата заплата, около 150к на седмица. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pehotineca Posted July 23, 2023 Report Share Posted July 23, 2023 29 minutes ago, Senzor said: Уилфред Заха премина в Галатасарай като свободен агент. Ще взима същата заплата, около 150к на седмица. Странен трансфер честно GERRARD08, oZZy and Stivi_G 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senzor Posted July 24, 2023 Report Share Posted July 24, 2023 7 hours ago, pehotineca said: Странен трансфер честно Ми ще играе в Шампионска лига поне, в Кристъл Палас нищо не направи за 10 години ли колко беше там. А и не е лош отбора, събраха Икарди, Лукас Торейра, Никола Заниоло, Дрис Мертенс и догодина пак ще са фаворити за титлата. Stivi_G and Plovdiv_1926 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simply Red Posted July 24, 2023 Author Report Share Posted July 24, 2023 Раул Хименес преминава от Уулвс във Фулъм срещу 5.5 млн паунда. Очаква се в близките часове Александър Митрович да напусне в посока Саудитска Арабия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paton Posted July 24, 2023 Report Share Posted July 24, 2023 Al Hilal have tabled a €300m bid for Kylian Mbappé [@FabrizioRomano] + 700млн. заплати и бонуси за Мбапе с договор за 1 година. Арабеските са чисто луди. nikiniki, kumarmd, Stivi_G and 3 others 2 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlts Posted July 25, 2023 Report Share Posted July 25, 2023 ОМ взе Исмаила Сар за 13 млн. евро. Преди 1-2 години като се завъртя като име за Ливърпул, веднага се сложи цена от 30 млн. паунда. Бахти изкривения пазар. Stivi_G 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted July 25, 2023 Report Share Posted July 25, 2023 Тогава тъкмо беше изпаднал от ПЛ с Уотфорд. Сега след тоя слаб сезон на Уотфорд в ЧШ, нормално да е по-евтин. Не беше достатъчно добър за голям отбор тоя , така или иначе. Но, съвсем нормално да продаваш на англ отбори по-скъпо. Арсенал току що дадоха 105 млн за "midfield Maguire" , хахахх. Dacheff, nikiniki, Stivi_G and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
turista92 Posted July 26, 2023 Report Share Posted July 26, 2023 Ние пък щото сме цъфнали и вързали затова взехме уругвайското Керъл за 100 милиона и ще лепнем още 50 за незнаен юнак с половин сезон, докато Сити взеха Халанд за 60 милиона и Ковачич за 30... Senzor, demons_eye, Leon1912 and 5 others 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacheff Posted July 26, 2023 Report Share Posted July 26, 2023 Тук още ли има хора, които вярват, че Хааланд е струвал 60 млн? ReD_Gerrard, Stivi_G, radkox and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberfan Posted July 26, 2023 Report Share Posted July 26, 2023 Туристи, господин началник. S.G., Senzor, zlts and 5 others 1 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacheff Posted July 27, 2023 Report Share Posted July 27, 2023 14 hours ago, cyberfan said: Туристи, господин началник. Туристи, сър. cyberfan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts