Jump to content

Чужди трансфери - трансферен прозорец

Simply Red

Recommended Posts

Kylian Mbappe has been put up for sale by Paris Saint-Germain.

Mbappe has not been included in the squad to Japan and South Korea, which departs on Saturday.

https://www.skysports.com/football/news/33694/12925256/kylian-mbappe-put-up-for-sale-and-dropped-from-paris-saint-germain-tour-amid-contract-standoff

17 hours ago, J.N.K. said:

Вила обаче какви трансфери правят - Тилеманс, Пау Торес и Муса Диаби.

Не съм впечатлен, само Диаби ми харесва от тия, Тилеманс е яко мързелив играч, не знам Емери как ще го изтърпи 😄  за щастие слуховете за него от наша страна се оказаха фейк 

a Пау Торес ми е 50/50, нещо не ми е годен за ВЛ. А и Мингс-Конса са си страхотен тандем, 7 поредни сухи мрежи имаха миналия сезон у дома....тоя най-много да им разбие синхрона

9 hours ago, baivan said:

Kylian Mbappe has been put up for sale by Paris Saint-Germain.

...

ПСЖ се опитват да форсират трансфера на Мбапе в Реал?
Флорентино искаше май да си го вземе догодина като свободен. Ако трябва да го взимат това лято, ще им се наложи да продават играчи.
Според мен, Чуамени би билот тия, които се продават, въпреки че Реал ще останат без опорен халф. Особено, ако някой предложи близка до сумата, за която го взеха. За Валверде си се говори, че го продават при голяма оферта, ама в момента така или иначе друго ни трябва.

Ще има доста трансферни врътки в края на август, интересно дали ще участваме в някоя от тия по-драматичните. Според мен, не. По-скоро ще си натискаме за такива, дето не зависят от толкова много странични фактори - например Дукуре, Лавия и тн. Прекалено рисково би било иначе.

10 hours ago, poolbg said:

Не съм впечатлен, само Диаби ми харесва от тия, Тилеманс е яко мързелив играч, не знам Емери как ще го изтърпи 😄  за щастие слуховете за него от наша страна се оказаха фейк 

a Пау Торес ми е 50/50, нещо не ми е годен за ВЛ. А и Мингс-Конса са си страхотен тандем, 7 поредни сухи мрежи имаха миналия сезон у дома....тоя най-много да им разбие синхрона

Мингс-конса нямаше изобщо да са двойка ако бразилчето не бе скъсал връзки още септември.

3 hours ago, J.N.K. said:

Мингс-конса нямаше изобщо да са двойка ако бразилчето не бе скъсал връзки още септември.

Така е да, интересно ми е сега кои ще са титуляри след като имат 4 сравнително добри цз.

В сцената от филма се подхилкват здраво.

И се хилят, защото някой от тях се бил изрязал (разбирай пръднал) вън от сценария и намирисвало :sarcastic:

Не знам колко е автентично следващото видео, но

Al Hilal have submitted to Kylian Mbappé the same amazing bid made in the last months to try to convince Leo Messi to join Saudi club:

€400M/year until 2026.

The french striker’d like to stay in Europe. He has an agreement in principle with Real Madrid as a free agent from 2024.

7 hours ago, pehotineca said:

Странен трансфер честно

Ми ще играе в Шампионска лига поне, в Кристъл Палас нищо не направи за 10 години ли колко беше там.

А и не е лош отбора, събраха Икарди, Лукас Торейра, Никола Заниоло, Дрис Мертенс и догодина пак ще са фаворити за титлата.

Раул Хименес преминава от Уулвс във Фулъм срещу 5.5 млн паунда. Очаква се в близките часове Александър Митрович да напусне в посока Саудитска Арабия.

Image

ОМ взе Исмаила Сар за 13 млн. евро. Преди 1-2 години като се завъртя като име за Ливърпул, веднага се сложи цена от 30 млн. паунда. Бахти изкривения пазар.

Тогава тъкмо беше изпаднал от ПЛ с Уотфорд. Сега след тоя слаб сезон на Уотфорд в ЧШ, нормално да е по-евтин. Не беше достатъчно добър за голям отбор тоя , така или иначе.

Но, съвсем нормално да продаваш на англ отбори по-скъпо. Арсенал току що дадоха 105 млн за "midfield Maguire" , хахахх.

• S.Gerrard changed the title to Чужди трансфери - трансферен прозорец 2023/24

Ние пък щото сме цъфнали и вързали затова взехме уругвайското Керъл за 100 милиона и ще лепнем още 50 за незнаен юнак с половин сезон, докато Сити взеха Халанд за 60 милиона и Ковачич за 30...

• Simply Red changed the title to Чужди трансфери - трансферен прозорец
  • Simply Red locked and unlocked this topic
  • Simply Red pinned this topic