Jump to content

Чужди трансфери - трансферен прозорец

Simply Red

Recommended Posts

Хаха. Мбемо не е лош играч, ама това е нелепо.

Иначе те дават и такава заплата на провала Маунт. Там избегнахме куршум и трябва да им благодарим много за което.

Очертава се Сити да вземат Райндърс и Черки за същите пари (ако не и по-малко), които ще дадем за Вирц. Естествено, колото повече играчи купиш, повече заплати ще плащаш, та не се знае чий подход ще се окаже по-правилен. Адски нетипично лято за ФСГ засега

Видях днес една новина, която ме накара да наруша форумното си мълчание.

Халфът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш обясни решението си да остане в Манчестър Юнайтед. Последните дни 30-годишният португалец обмисляше оферта от Саудитска Арабия. Ал-Хилал беше готов да плати 80 милиона лира на "червените дяволи" и да му дава заплата от 25 милиона евро на година.
Нямаше да е трудно преминаване, защото там са Рубен Невеш и Жоао Кансело, с които сме близки приятели. Но аз исках да остана на най-високото ниво, да играя в големи турнири, защото мисля, че още съм способен. Искам да продължа да бъда щастлив и съм доволен от решението си", обясни Фернандеш как е решил да остане на "Олд Трафорд".

Бедни, бедни Бруно, защо не отиде в Ал- Хилал?

Някой беше писал за Матета в Юнайтед...

Манчестър Юнайтед получи нов удар на трансферния фронт, след като нападателят на Кристъл Палас Жан-Филип Матета е отказал евентуален трансфер на „Олд Трафорд“,

Матеуш Куня в Манчестър Юнайтед за 62.5 млн. паунда от Улвърхемптън

Manchester United agrees to sign Matheus Cunha

Челси официално привлече нападателя Лиъм Делап от Ипсуич за 30 млн. паунда

Chelsea sign Ipswich Town striker in £30m deal

Брентфорд са откупили изцяло правата на Майкъл Кайоде от Фиорентина за 14. млн паунда

Евертън са откупили също правата с постоянен трансфер на Карлос Алкараз за 12 млн. паунда от Фламенго

Същото са направили и Съндърланд с халфа Енцо Льо Фе от Рома, който играеше под наем при тях.

Сумата е 20 млн паунда.

Само да питам, без да се заяждам, ако ние взимахме Шерки и Райндерс, а Сити Виртц, пак ли така щеше да говориш?

Честен въпрос – благодаря! Коментарът ми беше насочен към различните трансферни стратегии, не толкова към самите имена. Ако ролите бяха разменени, пак бих обсъждал подхода – не просто кой кого е взел, а какво стои зад избора. Възможно е, след като новите трибуни вече са изплатени, ФСГ да изменят леко стратегията си по отношение на инвестициите в първия отбор.

6 hours ago, Dacheff said:

Нали искаше по-малък отбор и ревеше, че му натрисали играчи. Щеше да напуска ако това продължава. От зимата досега са пръснали 350 милиона паунда, завалиите. Страшен лицемер е Пепо, дано продължават да затъват.

Това, може би, означава че или знаят за някакво наказание и съответно купуват на килограм или купуват и си викат "утре ще го мислим".

Във всеки случай, няма логика, чисто от бизнес гледна точка да се набиват на очи подобни сделки, при все че имаш висящо разследване на главата.

Но, имат си адвокати, не ги мисля.

50 minutes ago, Bellamy said:

Братът на Джуд Белингам- Джоб, по стъпките на батко си - в Дортмунт

Тия освен, че изглеждат еднакво имат и баси имената. Интересно дали ще бъдат успешни и двамата. 

21a1fe02f3d82456fc3571238391cfba.jpg
На хартия изглежда като много добър бизнес за Сити. Всички сделки потвърдени рано, рано, че и нов помощник треньор дори Този нулев сезон определено не им се понрави. Изглежда сякаш вече знаят, че тежко наказание няма да има…”голяма изненада”.

1 hour ago, The King said:

Ама пазаруват малко някакви шано покемони от зимата. 

1 hour ago, pehotineca said:

Зимата взеха само покемони, да 😃

Тия сега обаче изглеждат класа, дано ме опровергаят.

Мармуш е добър