Jump to content

Чужди трансфери - трансферен прозорец

Simply Red

Recommended Posts

Знам, че ни трябва защитник, но не знам защо се радвам, че Гехи няма да дойде при нас. Сити да му плащат голямата заплата, и да го държат резерва като им се оправят титулярите. Просто не виждам там как ще се задържи особено, ако се контузи веднъж и е извън игра за 2-3 месеца.

19 minutes ago, yasenltd said:

Знам, че ни трябва защитник, но не знам защо се радвам, че Гехи няма да дойде при нас. Сити да му плащат голямата заплата, и да го държат резерва като им се оправят титулярите. Просто не виждам там как ще се задържи особено, ако се контузи веднъж и е извън игра за 2-3 месеца.

Няма никакъв шанс Гехи да е резерва дори всичките им защитници да са на линия. И Сити имаха проблеми със защитата но взимат мерки,ние спим.. лятото ще имаме 1 и половина централни защитници.

Тренер ще ме умориш от смях.Как ще е резерва,то всички са му контузени.Той за това пазари на пожар.Нашите нека чакат лятото да е без пари.Абсолютни смешници.Не е добре цялата власт да е в Едуардс и Хюз.Не знам кой беше го написал но най-добрите трансфери бяха когато бяха съвместни между Едуардс и Клоп.В случая трябва да има думата и Слот.

Някой ще кажат, че това е разликата между нас и Сити, и ще бъдат прави, но не по доводите, които ще дадат. Абсурдна заплата, абсурден срок. Честито на Гехи, това е сделката на живота му. 

Когато няма финансов феърплей, когато няма как да се конкурираш ще е така.

И Гехи, и Семеньо, трябваше да са при нас! И, щяха да са много полезни! Но, това е положението.. То и без това, за нас е по-важно, да играем спокойно.  И, най-вече бавно, за да минимизираме рисковете. 

On 19.01.2026 г. at 20:48, kumarmd said:

Когато няма финансов феърплей, когато няма как да се конкурираш ще е така.

Гехи можеше да е наш на първи юли, ако се беше отнесъл клуба професионално към привличането му. Демек навременни преговори избягване на масивните шикалкавения, които сме свикнали да правим.

Кво стана? - избрахме втория подход с шикалкавенията и Гласнер го заби на целия Ливърпул кораво четвъртит в най-сюблимния момент от тази сделка.

Тук ff или липсата му нямат никакъв ефект и влияние върху развоя на събитията. И сега гроздето ни е кисело, другите са лъжци.

Слушал съм го това към два-триесе' пъти вече.

Оня ден, някой от тубърите го беше споменал и, честно казано, има логика, въпреки камарата пари, които изсипахме. Не знам дали е слОчаенос, но скочихме за Гехи, едва когато се разбра, че Елиът отива под наем със задължителна клауза от 35 млн. Дали е вярно, дали е съвпадение, не знам, но е факт и, че след като се разбра, че Вила няма да дадат пари за Елиът, ние сме по-ниски от тревата на трансферния пазар зимата. Може тия 35 млн да са счупили ексела. 

On 19.01.2026 г. at 20:54, livernas said:

И Гехи, и Семеньо, трябваше да са при нас! И, щяха да са много полезни! Но, това е положението.. То и без това, за нас е по-важно, да играем спокойно.  И, най-вече бавно, за да минимизираме рисковете. 

С пасчета на крак настрани и назад 😄 

Villa sign striker Abraham for £18.25m

https://www.bbc.com/sport/football/articles/cvgj31r9ym8o

ПП  Ейбрахам приема намаление на заплатата си, за да се присъедини към Вила

Пича има спечелена ШЛ с Челси. ЛК с Рома,

а сега добър шанс за печелене и на ЛЕ с Вила. 

Хеттрик в УЕФА ?

Вила както се подсили с Ейбрахам, Дъглас Луиз и Лион Бейли май май ше се борим с МЮ за четвъртото място. Само дето техният сезон е 40 мача тотал, а ние сме играли 33 мача във всички турнири само до този момент. Дано вземем ШЛ и ФА 😅

Е те Вила не са глупави. Виждат, че имат шанс за титлата и същевременно взимат играчи, които ще им помогнат. По - рано през прозореца взеха крило, сега връщат друго, взеха нападател и си върнаха дефанзивен халф, който да замести контузения им такъв.

On 28.01.2026 г. at 11:36, Mar70 said:

Е те Вила не са глупави. Виждат, че имат шанс за титлата и същевременно взимат играчи, които ще им помогнат. По - рано през прозореца взеха крило, сега връщат друго, взеха нападател и си върнаха дефанзивен халф, който да замести контузения им такъв.

Абсолютно съм съгласен, Вила имат най-леката програма до края на сезона от трите отбора в борбата за титлата. Именно скамейката им куцаше и губеха точки там, сега ще видим Емери каква ще я измисли.

Като се замислим как почнаха сезона с 3 точки от 5 мача и къде са сега... а ние с 15 от 15 къде сме.

Вила играе за топ4. Ако им го предложиш в момента завършване в четворката, ще го вземат на 100 % - както е оня идиом на английски - "ще ти отхапят ръката".

Освен Адемола Лукман, който смени апенините с пиринеите, като се примести при дюшекчиите, май няма някакъв друг по гръмък трансфер през този зимен прозорец.

3 minutes ago, хектор said:

Освен Адемола Лукман, който смени апенините с пиринеите, като се примести при дюшекчиите, май няма някакъв друг по гръмък трансфер през този зимен прозорец.

Семеньо,Гехи?

• 2 weeks later...