Jump to content

Чужди трансфери - трансферен прозорец

Simply Red

Recommended Posts

Знам, че ни трябва защитник, но не знам защо се радвам, че Гехи няма да дойде при нас. Сити да му плащат голямата заплата, и да го държат резерва като им се оправят титулярите. Просто не виждам там как ще се задържи особено, ако се контузи веднъж и е извън игра за 2-3 месеца.

19 minutes ago, yasenltd said:

Знам, че ни трябва защитник, но не знам защо се радвам, че Гехи няма да дойде при нас. Сити да му плащат голямата заплата, и да го държат резерва като им се оправят титулярите. Просто не виждам там как ще се задържи особено, ако се контузи веднъж и е извън игра за 2-3 месеца.

Няма никакъв шанс Гехи да е резерва дори всичките им защитници да са на линия. И Сити имаха проблеми със защитата но взимат мерки,ние спим.. лятото ще имаме 1 и половина централни защитници.

Тренер ще ме умориш от смях.Как ще е резерва,то всички са му контузени.Той за това пазари на пожар.Нашите нека чакат лятото да е без пари.Абсолютни смешници.Не е добре цялата власт да е в Едуардс и Хюз.Не знам кой беше го написал но най-добрите трансфери бяха когато бяха съвместни между Едуардс и Клоп.В случая трябва да има думата и Слот.

Някой ще кажат, че това е разликата между нас и Сити, и ще бъдат прави, но не по доводите, които ще дадат. Абсурдна заплата, абсурден срок. Честито на Гехи, това е сделката на живота му. 

Когато няма финансов феърплей, когато няма как да се конкурираш ще е така.

И Гехи, и Семеньо, трябваше да са при нас! И, щяха да са много полезни! Но, това е положението.. То и без това, за нас е по-важно, да играем спокойно.  И, най-вече бавно, за да минимизираме рисковете. 

On 19.01.2026 г. at 20:48, kumarmd said:

Когато няма финансов феърплей, когато няма как да се конкурираш ще е така.

Гехи можеше да е наш на първи юли, ако се беше отнесъл клуба професионално към привличането му. Демек навременни преговори избягване на масивните шикалкавения, които сме свикнали да правим.

Кво стана? - избрахме втория подход с шикалкавенията и Гласнер го заби на целия Ливърпул кораво четвъртит в най-сюблимния момент от тази сделка.

Тук ff или липсата му нямат никакъв ефект и влияние върху развоя на събитията. И сега гроздето ни е кисело, другите са лъжци.

Слушал съм го това към два-триесе' пъти вече.

Оня ден, някой от тубърите го беше споменал и, честно казано, има логика, въпреки камарата пари, които изсипахме. Не знам дали е слОчаенос, но скочихме за Гехи, едва когато се разбра, че Елиът отива под наем със задължителна клауза от 35 млн. Дали е вярно, дали е съвпадение, не знам, но е факт и, че след като се разбра, че Вила няма да дадат пари за Елиът, ние сме по-ниски от тревата на трансферния пазар зимата. Може тия 35 млн да са счупили ексела. 

On 19.01.2026 г. at 20:54, livernas said:

И Гехи, и Семеньо, трябваше да са при нас! И, щяха да са много полезни! Но, това е положението.. То и без това, за нас е по-важно, да играем спокойно.  И, най-вече бавно, за да минимизираме рисковете. 

С пасчета на крак настрани и назад 😄 

Villa sign striker Abraham for £18.25m

https://www.bbc.com/sport/football/articles/cvgj31r9ym8o

ПП  Ейбрахам приема намаление на заплатата си, за да се присъедини към Вила

Пича има спечелена ШЛ с Челси. ЛК с Рома,

а сега добър шанс за печелене и на ЛЕ с Вила. 

Хеттрик в УЕФА ?

Вила както се подсили с Ейбрахам, Дъглас Луиз и Лион Бейли май май ше се борим с МЮ за четвъртото място. Само дето техният сезон е 40 мача тотал, а ние сме играли 33 мача във всички турнири само до този момент. Дано вземем ШЛ и ФА 😅

Е те Вила не са глупави. Виждат, че имат шанс за титлата и същевременно взимат играчи, които ще им помогнат. По - рано през прозореца взеха крило, сега връщат друго, взеха нападател и си върнаха дефанзивен халф, който да замести контузения им такъв.

On 28.01.2026 г. at 11:36, Mar70 said:

Е те Вила не са глупави. Виждат, че имат шанс за титлата и същевременно взимат играчи, които ще им помогнат. По - рано през прозореца взеха крило, сега връщат друго, взеха нападател и си върнаха дефанзивен халф, който да замести контузения им такъв.

Абсолютно съм съгласен, Вила имат най-леката програма до края на сезона от трите отбора в борбата за титлата. Именно скамейката им куцаше и губеха точки там, сега ще видим Емери каква ще я измисли.

Като се замислим как почнаха сезона с 3 точки от 5 мача и къде са сега... а ние с 15 от 15 къде сме.

Вила играе за топ4. Ако им го предложиш в момента завършване в четворката, ще го вземат на 100 % - както е оня идиом на английски - "ще ти отхапят ръката".

Освен Адемола Лукман, който смени апенините с пиринеите, като се примести при дюшекчиите, май няма някакъв друг по гръмък трансфер през този зимен прозорец.

3 minutes ago, хектор said:

Освен Адемола Лукман, който смени апенините с пиринеите, като се примести при дюшекчиите, май няма някакъв друг по гръмък трансфер през този зимен прозорец.

Семеньо,Гехи?

• 2 weeks later...

Тимо Вернер преминал в Сан Хосе Ърткуейкс. На 29г.

Като се сетя, че някои тука реваха, че не го взехме. Челси тогава го направиха един от най-скъпоплатените си играчи (мисля на второ място със 175к/седмично, само след Хъдсън Одой тогава, на който му напомпаха заплатата само и само, за не се махне без пари) , защото тъкмо бяха махнали няколко от най-големите си звезди. Браво на комитето, че не клекнаха на изискванията на тоя левак.
Не знам и с какъв акъл Клоп го искаше тогава.

Впрочем, не знам дали няма да му дойде високо нивото на МЛС на Вернер. Ама пък Карлос Вела там беше огромна звезда преди години, така че има шанс Тимо да е на нивото на средното в първенството.