Jump to content

Летен трансферен прозорец сезон 2021/2022


Препоръчан пост

Предполагам, че ще се разделим (под наем по скоро) с няколко играча до края на ТП. Моите очаквания са, че ще купим някой играч - млад и неизвестен обещаващ талант, разбира се. Не си представям как ще играем на всички фронтове с този състав още повече, че има и КАН + евентуалните контузии на основни играчи. За мен доста разочароващ ТП, трябваше да надградим състава и да вземем поне 2-3 качествени попълнения.

Link to comment
Сподели другаде

1 hour ago, makedonski said:

Слухове, че Фирмата, ще липсва поне 3 месеца, ако сега не се вземе нещо отпред, ония американски цървули са за разстрел......

Сега ще кажат, че не е имало време да реагират в последния ден. 😄

Иначе ако контузията на Боби съвпадне с КАФ, виждам как излизаме с параолимпийския състав в тия 1-2-3 мача, дето няма да ги има Салах и Мане. 

Link to comment
Сподели другаде

1 hour ago, tsbalabanov said:

Иначе ако контузията на Боби съвпадне с КАФ, виждам как излизаме с параолимпийския състав в тия 1-2-3 мача, дето няма да ги има Салах и Мане. 

Домакинство на Брентфорд и гостуване на Кристъл Палас.

Link to comment
Сподели другаде

Пропускат само 2 мача, но няма никаква гаранция, че след КАФ, един от двамата Мане или Салах няма да се завърне с някаква контузия. Тук нашите не знам какво очакват и на какво се надяват, боб ли са хвърляли не знам..... Айде, за халфовата линия, ако има някаква контузия, ще закърпим положението, но отпред с кого и с какво?             С Елиът....., а може би с Окса, чакай с Ориги, аз не знам дали той попада и сред резервите......А,може би с някой блед юноша....Това от нашите е несериозно.......

Link to comment
Сподели другаде

Жота спада И към крилата. Така или иначе, четирима (доказани) за три поста отпред е малко. Отпред е единственото място, където сме къси - с един футболист. Десен бек  също щеше да е добре да бъде взет, но пък има излишък на другите постове, които да заместват там.

Но с толкова много халфове е очаквано те да запълват дупки. Много некадърно управление на състава да се остане с толкова много халфове. Не знам чия е вината точно.

Link to comment
Сподели другаде

Жота спада ама ако спадне това значи Окса или Минамино на мястото на Фирмата....и става зле...при все че ние играем много с крила да нямаме едно резервно е трагедия...даже и младеж няма....в краен случай ще мъчим Харви там или Къртис...ама пак хора които не са си на позициите...

Link to comment
Сподели другаде

Джак Кейн под наем в Нюпорт Каунти до края на сезона. Специално ги търсих в коя дивизия са - Лига 2. Щом няма интерес от отбори от Чемпиъншип поне явно няма да го бъде и него.

Link to comment
Сподели другаде

Е.....последни часове и свършва онова,което ние така и не започнахме -трансферите!!!

Разгеле...

По-бързо да минават оставащите часове и да заключвате темата,че три месеца на очакване от страна на голяма част от нас ни костваше доста нерви. 

За да не остана неразбран,нека поясня,че аз титулярната единайсеторка си я харесвам и обичам!Но и аз,като повечето от вас искам да имаме солидна подкрепа от резервната скамейка.

Имаме претенции да изиграем 50-60 мача през сезона(ако искаме да стигнем далеч в четирите надпревари)но с нашия стил на игра........това е нелепо....

Всички искахме успехите от последните години да се превърнат в постоянна величина а не просто един фойерверк,но....

Лъч светлина е,че Клоп все още е при нас и ни държи на повърхността на водата,но ще бъде ужасно трудно да се преборим с конкуренцията за голям трофей!!!

Link to comment
Сподели другаде

Линда таралеж да роди на Хенри. ФСГ са престъпници! Всички конкуренти се обзаведоха  а Ливърпул  купи някой си конате който ще е четвърти избор. Аферим машалла бай Хенри. Време е да продаваш отбора. Ползваш го само като банкомат!

Link to comment
Сподели другаде

Чакам да свърши проклетия джам. С тази липса на амбиция у ръководството, първите позиции в класирането ще ги гледаме както се види Копитото от Княжево. Близо е ама много стръмно.

Добре, че ни се усмихна щастието и станахме шампиони та прекъснахме мегасушата в Англия, че се не знае знае ли се вече..

Link to comment
Сподели другаде

Аз предлагам следащи теми за ТП да не се отварят, освен на другите отбори. Явно про нас да се направят сериозни покупки трябва да се продаде някой, чрез който да влезе голяма и да се финансират бъдещите покупки. Подобно на продажбата на Коутиньо. Да кажа, че съм много разочарован, от поредният "сух" ТП няма да съм честен. На 90% си го знаехме. Просто вътрешно се надявахме да успеем да привлечем 2-3 играчи, с които да имаме дълбочина в състава си и да сме конкуренто способни, борейки се за големите отличия. Явно янките следват модела на Годжи от песента му "Пари нЕма - действайте".

Sent from my SM-N986B using Tapatalk

Link to comment
Сподели другаде

  • Dacheff locked and unpinned this тема
  • Dacheff featured and unfeatured this тема
Гост
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Създай ново...