Jump to content

Ибрахима Конате

Recommended Posts

• S.Gerrard changed the title to (5) Ибрахима Конате
Първото интервю на Ибрахима Конате е налично.
“Щастлив съм да бъда тук. Първите ми впечатления са, че работя със страхотни играчи. Знам, че наследявам номер, който беше носен толкова много години от един наистина невероятен играч (Джини Вайналдум).
Всички работим заедно и сме един голям отбор. Искам с всеки нов ден и всяка нова тренировка да се подобрявам. Тук има много опитни и страхотни играчи, от които ще се уча с всяка тренировка.”

1 hour ago, Bellamy said:

Ако има бой на терена не би трябвало да го губим 🙂

FB_IMG_1626456605824.jpg

Единия ще го удари на молитва, другия ще се нацупи, третия ще се сецне и остава голямото момче отзад да го отнесе за четирима. Тия не са за мускетари...

• 4 weeks later...

Много съм доволен от това момче за времето през подготовката.  Харесва ми как борави с топката, което за нас е много важно. Истинска планина е, няма да го уплаши никой в Англия и ми изглежда бърз. 

Трябва в по-дълъг период да се види как ще се справя с позиционирането си и с линията на засадата.  Но до момента поне аз съм с много добри впечатления от него. 

• 2 months later...

Отличен мач, но при гола на Роналдо беше преодолян с лекота. Не е от най-повратливите на място и това трябва добре да се отработи при тренировки кой да го дублира евентуално.

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...
  • Simply Red changed the title to Ибрахима Конате