Stivi_G Posted April 28, 2024 Report Share Posted April 28, 2024 Alonso timeSent from my SM-S918B using Tapatalk alex59, baivan and Сиймор 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сиймор Posted April 28, 2024 Report Share Posted April 28, 2024 4 hours ago, Steve_G said: Някакъв опит за тънък психологически анализ на семейството ми ли е това? Доста плиткоумен Психологически анализ на семейството? Явно е заразно. Прихванал си същият вирус от Тайпана. Нищо не ти се разбира. Спомена нещо за балет и се зачудих защо при условие, че темата е за футбол. Предположих, че е заради балерините, но извинявай, ако съм сгрешил! Би ли обяснил за какъв балет говориш? Но не се задълбавай много в темата, че не обичам дълбокото. Нали съм плиткоумен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Plovdiv_1926 Posted April 29, 2024 Popular Post Report Share Posted April 29, 2024 10 hours ago, Сиймор said: Психологически анализ на семейството? Явно е заразно. Прихванал си същият вирус от Тайпана. Нищо не ти се разбира. Спомена нещо за балет и се зачудих защо при условие, че темата е за футбол. Предположих, че е заради балерините, но извинявай, ако съм сгрешил! Би ли обяснил за какъв балет говориш? Но не се задълбавай много в темата, че не обичам дълбокото. Нали съм плиткоумен... Човек трябва да знае кога да спре, щом и за мен почваш да прекаляваш без особено да ми пука за отборчето на Франко, то се надявам малко да се замислиш, че никой тук не иска да слуша дирирамби за балетисти и крале, след като постоянно по няколко човека те репликират на тази тема. Вярвам, че си имат достатъчно фенове да имат форум, а и едва ли там ще търпят да им се обяснява Ливърпул и кой играли и Рамос защо изкарал рамото на Салах. nikiniki, Dacheff, baivan and 8 others 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.G. Posted May 27, 2024 Report Share Posted May 27, 2024 Тия клетници "фенерите" по-зле и от нас... не стига, че с 99 точки не са шампиони, а и за последните 10 години шест пъти завършват втори. https://www.gol.bg/a/91-footballsviat/396026-galatasaray-stana-shampion-na-turtsiya-s-rekordnite-102-tochki Оторът на Галатасарай спечели титлата в турското футболно първенство в, изпреварвайки градския съперник Фенербахче с рекорден сбор от 102 точки. Галатасарай се нуждаеше само от 1 точка в последния си мач от 38-ия кръг срещу Коняспор и спечели с 3:1 като гост. Коняспор завърши на 16-а позиция в първенството с 41 точки. Аржентинският нападател Мауро Икарди отбеляза два гола в 29-ата и 51-ата минута, за да увеличи актива си в турската Суперлига на 25 попадения. Беркан Кутле бе точен за 3:0 в полза на гостите от Истанбул в 53-ата минута, а в 78-ата датчанинът Лука Прип реализира за Коняспор, оформяйки крайното 3:1. Тимът на Фенербахче се наложи с 6:0 при домакинството си на последния в класирането Истанбулспор и завърши втори с 99 точки, на три зад шампиона Галатасарай и на 33 пред третия Трабзонспор. Отборът от Истанбул вече шест пъти остава вицешампион в лигата след последната си титла през 2014 година. Фенербахче забави празненствата за титлата на Галатасарай с една седмица, когато спечели с 1:0 миналата неделя, а това бяха единствените точки, които шампионите загубиха като домакини през целия сезон. Галатасарай ще влезе в Шампионската лига в квалификационния плейофен кръг през август, като трябва да победи един противник, за да участва в груповата фаза, а Фенербахчесе включва във втория квалификационен кръг, започващ през юли. nikiniki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thekop Posted May 28, 2024 Report Share Posted May 28, 2024 Гледай в Германия! Играят плейоф за оставане/влизане в Бундеслигата 16-ят в Бундеслигата и 3-ят във Втора Лига. Първия мач Бохум-Фортуна Дюселдорф 0:3 . Втория мач Фортуна-Бохум 0:3 и след дузи Бохум си остават в Бундеслигата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted May 28, 2024 Report Share Posted May 28, 2024 Такова осиране като това на Фортуна Дюселдорф не съм виждал от Кристанбул насам . baivan and Stivi_G 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts