Jump to content

Висша Лига 2021/22


Препоръчан пост

21 minutes ago, Chinaski said:

Кои са тия 200 мил...ако гледаш трансферни суми може и да има ама в текущи оценки едва ли...

 


според трансфермаркт сега
https://www.transfermarkt.com/liverpool-fc/startseite/verein/31?saison_id=2021

Алкантара Т. 30
Гомес Дж.    30
Жота Д.      45    
Кейта Н.     32
Келъхър К.    3
Конате И.    35
Минамино Т.  12
Окс-Чембър   18
Цимикас К     8
=========== 213 мил в евро !

 

 

Link to comment
Сподели другаде

Понеже Рафа ми е любимец и досега гледах и 3те мача на карамелите, искам да отбележа добрата им игра и приличния отбор дето е стегнал Рафата. С лекота надиграха Брайтън, даже и в предния кръг заслужаваха да спечелят и спокойно можеха сега да са на 1во място. Като нищо може да се преборят за 6цата на мястото на Лестър. Тоя Гомеш е голяма енигма. Има огромни качества, обаче явно е някакъв баси кривия характер след като и при Рафата не е титуляр. 

Link to comment
Сподели другаде

Опитвам се да си представя, ако ние снощи бяхме играли както МЮ днес, какво щеше да бъде у форума в последните 24 часа. Не мога да си го представя в детайли. Неам толко въображение.

Link to comment
Сподели другаде

Дали е Олето виновен или съставът му не става за шампион? Днес играха с Дан Джеймс, Фред и Уан Бисака, както и имат вратарски проблем. Макфред в средата е средняшко, Раши също не става за шампион.

Link to comment
Сподели другаде

На Юнайтед отборът им е странен - някои хора го виждат като средняшки, други като едва ли не най-силния във ВЛ. Май е нещо посредата. Де Хеа отдавна не е оня изрод, Хари Главата е посмешище, Шоу е добър, Бисака е ОК, Варан ще го видим във ВЛ.

Халфовата им линия е слаба в дефанзивен план - нямат добър ДМЦ (Фред и Матич вече не са ОК, Фред никога не е бил). Погба 2 мача е Зидан, после 3 мача е Спиъринг, Бруно е топ клас. Напред Марсиал е тоталка, Рашфорд е добър, но непостоянен, Грийнуд се очертава да им е добър също, Кавани вероятно няма да играе повече (заради номер 7, който трябва да даде на Роналдо), а Роналдо си е Роналдо. Ама на 36 в Премиър лийг - нека видим. Със сигурност ще е много по-добър от 90% от другите нападатели, де. Аз подозирам, че ще завърши с поне едно 12-15 гола.

Та всичко това на фона на Оле тренер, аз не бих се дъхал много ако бях техен фен. Надали ще са извън 4-ката, но и за шампион не ги виждам.

Link to comment
Сподели другаде

8 hours ago, Stojkica said:

Кристиано няма ли да играе с 28?

Точно Роналдно не вярвам да играе с 28, а не със 7. Но четох че по правилник на ВЛ щом един играч е регистриран с номер, то не може друг да го взима. В случая това е Кавани. Също така четох, че Кавани хич не е ОК с това решение и е заплашил, че нямало да играе повече ако му вземат 7-цата. Имало някаква вратичка да се прехвърли номера, но било сложно. В крайна сметка подозирам, че ще направят всичко възможно Крищяну да си получи 7-цата, което ще доведе до цупене от Кавани.

Link to comment
Сподели другаде

Единственият начин да вземе Роналдо да вземе 7 за ВЛ е Кавани да бъде продаден до вторник и заличен от картотеките на отбора за новия сезон. За ШЛ може да играе със 7, защото не е минала регистрацията.

Link to comment
Сподели другаде

17 hours ago, Stojkica said:

Единственият начин да вземе Роналдо да вземе 7 за ВЛ е Кавани да бъде продаден до вторник и заличен от картотеките на отбора за новия сезон. За ШЛ може да играе със 7, защото не е минала регистрацията.

В правилника пише, че може и ако получат специално разрешение от ВЛ, което досега никога не е давано. Току-що обявиха трансфера за завършен, но без да му обявят номера явно преговарят. Кавани също трябва да е съгласен - Лийдс за близо до привличането на Джеймс, който е с 21-ви - номерът му в националния, така че сигурно ще направят врътката.

Link to comment
Сподели другаде

За фаулове и дузпи няма да се карат, Фернандеш бая е ходатайствал за трансфера и заедно с червения нос са двамата основни виновници Роналдо да ходи в покрайнините на Манчестър, а не в центъра поне от това, което прочетох.

Link to comment
Сподели другаде

Just now, Dacheff said:

Много ясно, че Роналдо ще има проблем с номера. Все пак брандът му е CR7, не СR21. 

@S.Gerrard аз пък четох, че веднъж е давано подобно разрешение от ВЛ. 

За кой ?

Link to comment
Сподели другаде

Ако бяхме взели Кавани при нас, щяхме хем да им решим проблема с номера,

хем също и някои наши проблеми в атака.  🙂 

Навремето исках Кавани при нас заедно с Луис Суарес отпред и Диего Годин отзад.

Link to comment
Сподели другаде

Опитвам се да гледам като не фен на Ливърпул за транфера на Роналдо в Манчестър Юнайтед, еми не ми дава "мира" мисълта че синхрона е нарушен. В началото не, но по натам ще се отвори бездната. Бруно и Погба тъкмо взеха да се разбират по терена и сега това ще бъде може би разбито. Отделно двамата са играчи, които обичат да имат славата за себе си. Два пъти няма да подадат на Роналдо и ще почне едно ръкомахане като ветропоказател и едно цупене.

Както и да е. Със или без Роналдо Ман Ю няма да бъдат в битката за титлата

Link to comment
Сподели другаде

33 minutes ago, Taipan said:

Кристияно взема 7-цата от Кавани. Не знам как се го направили, но е факт! 🤔

 

Ето как:   Даниел Джеймс  го продадоха на Лийдс и така неговия номер 21 се освободи.

После с разрешението на шефовете на ПЛ  Кавани взема номер 21, а Роналдо 7.

 

 

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...