Jump to content

Висша Лига 2021/22


Препоръчан пост

Поредните вмирисани камилари с пари, които ще досъсипят всичко в този спорт.Треньорите на Нюкасъл трябва много да внимават да не свършат като Хашоги в бидони.

Link to comment
Сподели другаде

Бе то ФФП да работеше, да сложат и един salary cap, пък който ще да ги купува, ама нъцки. Челси, Сити, Юнайтед, сега Нюкасъл, вече станаха много тия отбори, деба. Ще обираме отломките на ТП и ще се надяваме за ръка в ШЛ. 

Link to comment
Сподели другаде

Окса реално би трябвало да е една от първите трансферни цели на Нюкасъл. С такива играчи се прави транзицията от борба за оцеляване до комфортно оставане около 12-то място. След което вече гледат 6-7мо място с 5-6 нови трансфера и после добавяне на класа борба за топ4 - ще отнеме 4-5 сезона. Постепенно ще е, няма как иначе, основата им е ужасна на Нюкасъл като състав.

Link to comment
Сподели другаде

В  Съндърланд след новината

FBHNWPfXsAgrS2M?format=jpg&name=small

 

Следващият им мач е срещу Тотнъм и ако Стив Брус ги води, това ще му е мач номер 1000 в кариерата, но той днес е казал, че май ще си остане с 999. Все пак искал шанс да се докаже. Аз бих му дал.

 

И пиянството на някои техни фенове днес:

Richest club in the world !  How does that sound ? 
Man U who ?   Real Madrid who ?

 

Link to comment
Сподели другаде

12 hours ago, Bellamy said:

Ако има един отбор, който трябва да назова, който заслужава да има подобдни собственици(най-вече заради феновете им) то е Нюкасъл.

Едни от най-върлите на острова. Много са изстрадали горките. А клуба им е легендарен за Англия.

Да не остана неразбран. Ненавиждам това, някакви саудити, катари, петролни босове да се месят във футбола

Мдаа, за разлика от Сити, техният мениджър няма да им се моли да отидат на стадиона. За толкова лузърски клуб откъм трофеи, публиката им наистина заслужава уважение. Пълен стадион на всеки мач, а Сити горе-долу само на дербитата им се случва това.

Link to comment
Сподели другаде

Ще е интересно ако изпаднат тоя сезон. И нов треньор да дойде, може да се получи обратен ефект и да задълбаят още повече. Иначе кандидатите за Супер Лигата стават с един повече.

Link to comment
Сподели другаде

Ще отнеме време (ако се случи) да стигнат нивото на МС. Поне 4-5 сезона. И наистина ПЛ ще си е топ още много време, защото перманентно имаш поне 3-4 силни отбора, които да се борят за титлата. Добре, че ние взехме тази титла и ШЛ, че не се знае кога пак ще имаме тази възможност. При нашето пестеливо харчене и засилват се конкуренция, ще става по-трудно.

Sent from my SM-N986B using Tapatalk

Link to comment
Сподели другаде

1 hour ago, Plovdiv_1926 said:

Чак пък лузърски, 4 титли, 6 купи и един международен трофей хич не са малко.

Не са, факт. Но повечето фенове дето ходят на мачовете им, дори не са били родени, когато тези трофеи да печелени. 

Link to comment
Сподели другаде

16 minutes ago, AllorNothing said:

Не са, факт. Но повечето фенове дето ходят на мачовете им, дори не са били родени, когато тези трофеи да печелени. 

Тва е така, ама да не се забравя, че Нюкасъл и Лийдс са единствени отбори в градовете си и са дълбоко впити в местната култура по тези места. Едва ли на някого там му пука толкова колко титли имат.

А Сити имат повече фенове в самия Манчестър, което е похвално на фона на това с кого го делят, така че също не са удачен пример, че не могат да си напълнят 55-хилядния стадион основно с местни. Доста отбори от Англия без Юнайтед, Ливърпул и Арсенал биха се запънали да го правят същото. Лийдс и Нюкасъл са изключение понеже са единствени в немалките си градове. Уест Хям и Тотнъм също се нареждат в този списък, защото са най-популярните отбори в Лондон сред местните, въпреки че далеч не са най-успешните особено първите.

Link to comment
Сподели другаде

Нюкасъл никога в цялата си история не са падали  по-долу от втора дивизия, сега ЧШ,

докато Сити през 1998 изпаднаха чак в ТРЕТА  дивизия  и там завършиха на трето място 🙂

и едва след баражи се покачиха в Чем шип.

Link to comment
Сподели другаде

Аз пожелавам на Нюкясъл да не вземат нито един трофей и да живуркат в средата на класирането. Няма как да симптаизирам на отбор, чиито собственици поръчаха убийството и разчленяването на журналист.

Link to comment
Сподели другаде

Quote

Нюкасъл може да похарчи 200 милиона паунда за трансфери и да не наруши правилата за финансовия феърплей, това показват изчисленията. Това е така, защото Майк Ашли напусна клуба в силна финансова позиция благодарение на строгите си операции през последните години.

Скромно начало, но все пак е нещо😀

Link to comment
Сподели другаде

Сбогом скъпи приятели! Къде да подам молбата за отписване от форума. Тръгвам по широкия онлайн свят да диря фен клуба на Нюкясъл. От днес съм фен на Ню Саудикасъл завинаги(демек докато дават по 200 милки поне на прозорец). Желая ви късмет в борбата за оцеляване, а аз няма да се задоволя с нищо по малко от требъли и звезди като Меси, Роналдо и Неймарчо... Айде, останете си със здраве! От бивш привърженик на бивш велик клуб и настиящ съпортър на най-великия настоящ и бъдещ клуб. Амин! 🐪

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...