Jump to content

Висша Лига 2021/22


Препоръчан пост

Дотук с илюзията за топ четири на Уест Хям. На фона, на сериозното надигане на Тотнъм и Арсенал, ми изглежда направо невъзможна задача за чуковете. А да не забравяме и мангалите, които според мен са фаворити за четвъртото място!

Link to comment
Сподели другаде

Ман Сиси са ясни. Не виждам как биха могли да регресират. В режим "мачкане" са. По-притеснително е възхода на кокошките и топчетата. Е и леко обнадеждаващо разбира се, че могат да препънат Челси или Сиси.

Link to comment
Сподели другаде

Току-що отложиха мача Арсенал - "Вълци"

Артилерията ще се опита да стреля направо срещу Сити - празничен салют

на 01.01 от 14:30 БГ време,

а младите мангали ще играят 2.5 дни преди това  с Брентфорд на 29.12 от 22:15 БГ време.

 

Ако ситняците се захласнат с дълго празнуване на Нова година, току виж изгубили 2 т.

 

 

Link to comment
Сподели другаде

За хиляден път се убеждавам,че не можем да се надяваме на помощ от другите.

Нашия път е друг.Труден,болезнен, осеян с безброй изпитания,абе "Ливърпул уей"

Ама за това пък на края е тоооолкова приятно!

Затягайте коланите момчета,едва по средата на пътуването сме.Никакво отпускане,газ до ламарината(Жота и Мо са в убийствена форма ,дано другите се качат на тяхната вълна)!

Link to comment
Сподели другаде

Гледам сега манафите и ги сравнявам с нашия отговор след като получихме гол. И се чудя как някой си мисли, че само Оле е бил проблемът. Сигурно ще бият защото редовно им връзва, а Нюкасъл са слабаци, но за момента цяло полувреме Нюкасъл надиграват манафа.

Link to comment
Сподели другаде

Такава пародия на гегенпресинг не бях гледал. И то цяло полувреме :sarcastic:

Не могат да дишат повечето, само Хари магарко и Роналдо не са се изпотили. Е, магарко само малко.

Link to comment
Сподели другаде

Кефи ме фена на Юнайтед как се дъха за физкултурника Рангник как щял да промени отбора - те в последните мачове изглеждат по-зле от Солскяер, а прехваленият Ралф го чухме, че бил велик треньор и не знам си какво като го наеха юнайтед и заработи медийната им пропаганда да го хайпват. Никой не го беше чувал преди това.

Link to comment
Сподели другаде

От това което видях - безумно слабият Нюкасъл тотално надигра МЮ и отново играч на мача е Де Хея, ако не беше той, тея сигурно щяха да са сред изпадащите. Ще го видим Рагник, но до момента определено не впечатлява, аз особена разлика с Оле не виждам, дано така си и продължи.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Сподели другаде

Според мен Рагник изобщо не е взет за треньор в йонайтед. Целта там, според мен, е да приложи модела на развитие на Ред Бул в Манчестър и да се изгради стратегия за бъдещето, защото се изляха стотици милиони в селекция, а няма никакъв резултат. От тая гледна точка разбирам назначаването на германеца. Очевидно е, че той е временен вариант до лятото и след това ще отстъпи място на някой друг, било Почетино или Тен Хаг, а той самият ще мине в друга роля.

За мен, обаче, не е много ясно как ще се приложи моделът Ред Бул в Манчестър при условие, че за толкова години от там има само двама наистина супер класни играчи минали от там - Мане и Халанд. Всичко друго е спорно за момента, макар да имаме двама от там освен Мане, а също така и няколко продадени от Ред Бул за по 50 мельона и кусур.

Link to comment
Сподели другаде

Ама фенската маса на Юнайтед е друга - няма кой да те чака да се развиваш години наред като в Ред Бул. Тук се иска успех на момента - почва се от феновете, та до пундитите. Да не говорим, че така за тия години ще се отвори огромна дупка с Челси и Сити (и нас, ама визирам харчещите), която после ще е зор да се затвори. 

Link to comment
Сподели другаде

1 hour ago, baivan said:

Артета ПАК е с ковид, за втори път. Няма да е на скамейката срещу Сити.

 

макар, че с него и без него все тая.  Не е ясно дали ще е готов за мача с нас на  6.01.

 

Ебаси мамата.. тези вече са се НАДУПИЛИ преди да е почнал мача. 🤣

Link to comment
Сподели другаде

Брайтън тотално надиграха Челси и добре че успяха да изравнят в края, щеше да бъде супер незаслужено да не вземат поне точка от тоя мач, макар че заслужаваха и три. Голът на Лукаку въобще не трябваше да бъде зачетен, но бритиш хомосекшуалите отново показаха странни стандарти. Рийс Джеймс им се контузи по време на мача и вероятно ще отпадне за мача с нас, Кристенсен и той беше сменен принудително, Чилуел е аут до края на сезона, въобще ако има удобен момент да играем с тях, това е сега.

Link to comment
Сподели другаде

Ами дългата резервна скамейка си казва думата. При 50 вкарани голове и от тях и нас, се вижда, че най-резултатни за тях са Силва и Стърлинг с по 7 гола, а при нас Салах 15 и Жота 10. С други думи при тях има по-равномерно разпределение на головете, докато ние чакаме главно на Салах и Жота да ни спасяват. Вчера нито един от двамата не се разписа и загубихме мача.

Sent from my SM-N986B using Tapatalk



Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...