Jump to content

Висша Лига 2021/22


Препоръчан пост

Ще звучи като привърженик на Възраждане. След като съм учил 6 години стереометрия, смея да твърдя, че и с невъоръжено око, това не е засада. Иначе се гледа ръката след ръкава - тази част, с която може да отбележиш. 

Link to comment
Сподели другаде

Ще си позволя да напиша и още нещо. Този стоп кадър сега го загледах. Той е грешен, защото ми изглежда, че е от момента, в който топката се отделя от крака, а напротив, според правилата трябва да е, когато контактува за пръв миг с нея при паса. 

Link to comment
Сподели другаде

Точно щях да пиша, че няма как това да е засада и според мен.  манго си е манго, агонията си е агония, ама това си беше редовен гол.
Сходно беше положението и на Жота срещу Арсенал, където голът беше редовен.

Иначе за сметките. Изрървахме прекалено много шансове и сега сме само в сферата на "ако-тата". Разбира се, че на теория могат да направят още няколко грешки (включвам и директният мач), но все още държат комфортна преднина. И ние можехме да сме в по-добра позиция, ако си бяхме взели мачовете с Брайтън, Брентфорд, Челси и Тотнъм. Където водехме в резултата и не бяхме далеч от победата. Ако добавим и резила срещу Лестър = 11 загубени точки. АКО ги бяхме взели сега щяхме да сме само на 1 точка от Сити, но и с 2 мача по-малко. Определено инициативата щеше да е в нас. Но сега трябва да сме почти 100% докрая и те да направят поне 2 допълнителни грешки + загуба от нас, за да можем да сме шампион. С тази къса скамейка и при все, че те първа имаме подновяване на ШЛ, ФА и финал за Карабао, не виждам как това ще стане. Надявам се, да се изненадаме приятно, но е малко вероятно. Виж за ШЛ според мен имаме по-голям шанс от титлата.

Sent from my SM-N986B using Tapatalk

Link to comment
Сподели другаде

Повечето от нас, отдавна сме осъзнали,че титлата вече е по-скоро мираж! Ясно е, че ще се борим, но шансовете са минимални.. Трябва да се натиска за купите, за едната вече сме на финала. Естествено и в ШЛ ,да стигнем колкото се може по-напред. 

Link to comment
Сподели другаде

Не е засада на Юнайтед голът. 

Иначе Сити хикснаха, ама аз лично не се надъхвам много, защото после разочарованието ще е по-голямо. Нека си вземем мачовете и после ще го мислим. Те ще бъркат, ама ние може да бъркаме и повече. А и 2 мача по-малко никога не са били сигурни 6 точки. 

20220122_230049.jpg

Link to comment
Сподели другаде

И това е вярно, но да си спомним и по какъв скандален начин Сити си взе мачовете с Арсенал и Уулвс...ето ти и там още едни 4 подарени точки.

Link to comment
Сподели другаде

Запали се стадион в Англия

https://gong.bg/football-sviat/anglia/multimedia/video/zapali-se-stadion-v-angliia-video-667532?fbclid=IwAR0uKEikVLKRfQbmO4EM9mIjaAT3RaHebGwG_u4MTcZRCAS8JitrtCVr7Qw

 

На Вълците стадиона - Молиню, се е запалил нощес! 🤔

Link to comment
Сподели другаде

Има важни квалификации за Световно от зона Азия и двете  Америки 🙂  ,

в които може да играят Минамино и бразилците ни, ако ги повикат.

https://www.livesport.com/bg/soccer/world/world-cup/fixtures/

 

 

Link to comment
Сподели другаде

Искаш да кажеш при изтеглена малко по-назад защита може би.
Да! Ясно е, че това не е от най-добрите тактики за нас. И при все, че вече водим в резултата, подлагаме се на огромен риск и даваме повече шансове на съперника да се върне в мача, както стана днес.

Sent from my SM-N986B using Tapatalk

Link to comment
Сподели другаде

24 minutes ago, Bellamy said:

Уотфорд уволнили Раниери

 

Това означава, че Уотфорд търсят своя 15-ти мениджър, откакто семейство Поцо пое управлението през 2012 г.

А Арсенал още държат Артета  🙂 

 

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...