Jump to content

Висша Лига 2021/22


Препоръчан пост

Очаквам Тухел да хвърчи от Челси, ако не спечелят ШЛ тази година. Колко пари дадоха за атакуващи играчи и  последните 2 сезона най-резултатните им играчи в ПЛ са Жоржиньо и Маунт - съответно 7 и 6 за миналия сезон; 6 и 7 гола за тоя.

Много неприятен съперник са в турнирите, те реално имат нелоши шансове за ШЛ отново. Но за първенството просто няма достатъчно голове при тях.

 

100 млн за Лукаку и беше резерва срещу Лил и във финала за купата с нас, индикира, че и занапред ще е най-вероятно резерва в най-важните им мачове. Ще се опитат лятото да си върнат голяма част от сумата за него, но ако не успеят, ще търсят нов треньор, който да може да го интегрира успешно.
Ако не вземат ШЛ тази година пак, Тухел ще трябва да е сериозно в борбата за титлата в Англия декември месец, иначе ще хвърчи, ако не е извърчал преди това - познаваме Абрама как действа.

Link to comment
Сподели другаде

6 minutes ago, baivan said:

Вече официално

Leeds United are set to appoint former RB Leipzig boss Jesse Marsch as their new head coach.

 

Той се представи изключително зле в Лайпциг, да видим сега как ще е .

В Залцбург беше много успешен обаче и играеха супер футбол. Помним мача ни 4-3 срещу тях. 

Дано сега е успешен, защото играят със Сити. 

Link to comment
Сподели другаде

 

 

 

Признал, бил.. И каква файда?! Мача е свирен, трите точки са взети! Битият-бит , втората част няма да я казвам! Докато , онзи хомосексуалист Майк Райли е начело на съдиите,надежда няма!

Link to comment
Сподели другаде

Съдията на VAR Крис Кавана прие решението на Пол Тиърни да не наказва Родри. Висшата лига излезе със становището: „Не са достатъчно ясни доказателствата, за да покажат категорично, че това е игра с ръка“.

😂

Link to comment
Сподели другаде

Джеси Марш е третият американски треньор във Висшата лига след Боб Брадли и Тед Ласо. Вторият стигна до полуфинал за ФА къп, ще видим Марш дали ще надмине успехите му.

Link to comment
Сподели другаде

Гледам,че днес подлогата Райли лично се извинявал на Франки Лампард,че не им дали дузпа.. от извинения кел файда. Точките няма кой да им ги вземе на арабите. Несправедливата битка за титлата продължава. 

Link to comment
Сподели другаде

54 minutes ago, Сиймор said:

То хубаво се извинил на Лампард, но кога ще се обади на Клоп? Да не се залъгваме това е удар не само срещу карамелите. Те са косвена жертва.

Всъщност ние сме космената жертва, но това не е от значение.

Link to comment
Сподели другаде

Трябва да се въведат съдии от континентална Европа. Тези англичани са пълна боза. На тези заплати и тази технология, с която разполагат, решенията им са плачевни. Време е да им се търси някаква отговорност за това. Една от причините един приятел да предпочита тениса пред футбола. Много трудно заради решение на съдията тенисист да загуби, но при футбола го виждаме често. 2-3 такива мача и могат да ти предават целия сезон. Защото дали си 1ви или 2ри в крайното класиране е от огромно значение. 

 

Link to comment
Сподели другаде

Първо трябва решението да се извади от тъмната стаичка и да остане в ръцете само на главния съдия. Така няма да могат да си измиват ръцете и ще е ясно кой носи отговорност. Обаче така ще изтърват контрола как да завърши даден мач и кой да е шампион в края на сезона. А може и като в NFL съдията да обеснява решението си, а не да се чудим какво свири. Варианти много, ама желание няма.

Link to comment
Сподели другаде

1 minute ago, Chinaski said:

Абрама изкара Челси на тезгяха

От къде е инфото? Нали правеха някакви врътки, за да не е на негово име клуба? Мислех, че е опит да си спаси собствеността от санкции. Или е опит да изъргува клуба преди да се срине цената му?

Link to comment
Сподели другаде

18 minutes ago, Raybeez93 said:

Тея май много скоро ще се върнат там ,където бяха преди 20 години.

Първо - имат вече разработен бизнес модел, само трябва някой да продължи започнатото. Второ - те в момента са точно там където бяха преди 20 години. В последните 6-7 години преди Абрама си бяха редовно около 3-4-5-то място, спечелиха и някаква европейска купа, май беше КНК. Както Тухел я е подкарал, може и извън четворката да останат тази година. Да, ще е изненадващо, но в никакъв случай невъзможно.

Link to comment
Сподели другаде

1 hour ago, Stojkica said:

Първо - имат вече разработен бизнес модел, само трябва някой да продължи започнатото.

Е т'ва е най-ключовото. Щото ако ги купи някой, дето да гледа да печели пара на първо място, ще си останат фактор, но не толкова незаобиколим като сега. Пожелавам им го.

Link to comment
Сподели другаде

Без Абрама Челси щяха да спечелят точно толкова купи и титли за последните 20 години, колкото и Тотнъм. Напълно съизмерими са. Пожелавам им някой прост еврейн тип Леви да ги поеме и да ги държи на сухо цял живот.

Link to comment
Сподели другаде

1 minute ago, The King said:

но на Тотнъм собственик е англичанин, Леви е само шефче

Този Джо (не му помня фамилията) май имаше някакъв процент (60-70) в ЕНИК груп, а Леви има останалите 30-40. Баш собственик си е, но не най-големият.

Link to comment
Сподели другаде

Този, който бил "най-близо" до закупуване на Челси, макар и с консорциум, е на 86 години. Не че нещо, да е жив и здрав човека, ама ми е много Х каква точно му е целта. Винаги ми е било интересно, как хора на такава възраст, при това с пари, продългават да търсят възможност да правят бизнес. Вместо да си гледа ранчото и безкрайните гори на Уайоминг, ще се занивама със спорт.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...