Jump to content

Висша Лига 2021/22


Препоръчан пост

В случая няма нищо неуважително според мен - отчита очевидното, че все още са в по-добра позиция спрямо нас, тъй като имат аванс и им предстои да ни посрещнат на техния стадион. Сигурно го е казал в отговор на така зададен въпрос за ситуацията между нас и тях на върха. Но в контекста на неговите мърляви изцепки преди това, вероятно е искал да каже нещо по-злобно, но този път се е сдържал да не се излага.

Link to comment
Сподели другаде

Абе скапано и злобно джудже е. Както Симпли е писал, спомняте си какво направи при шпалира. А е супер жалко, защото като тип играч го харесвам най-много от техния отбор и смятам, че би бил топ играч за нас, но уви. 

Link to comment
Сподели другаде

11 hours ago, nikiniki said:

Защото има една интересна повтаряемост при сити тоя сезон ,която бе спазена и днес.Те не са спечелили 7 мача тоя сезон.

2 със сотън

2 със пилетата

2 с Палас сега

И един с нас.

Вижда се някаква закономерност срещу отбор или треньор ,който е намерил веднъж противодействие да не могат да се справят.Те план Б нямат.Та от тази гледна точка, други отбори не останаха да им вземат точки докрая.Трябва да се случи нещо извън това което гледаме цял сезон.В тази връзка хикса днес за някои не е изненада.Това им бе пред последния труден мач(хипотетично казано).Затова казвам ,че дори след днешния мач нещата са според мен все още в тяхна полза на база показани резултати срещу отборите които остават.Но психически взехме превес и ако не сбъркаме  до мача с тях ,то може и да ни огрее.Рано е.

Не съм съгласен, че им е последният труден мач. Вълците редовно си ги правят диви и щастливи, Уест Хям като домакини също въобще не бих ги отписал. А последният кръг, ако зависи за титлата, е ясно как един човек ще настрои Астън Вила да излезе в този мач.

Лийдс и Бърнли не бих ги сложил в тази графа, ама на тях са им нужни точки на всяка цена и съшо не изключвам развой, в който да вземат нещо като домакини.

Иначе Виейра ме изненада приятно мен, очаквах да е първият мениджър, събрал куфарите, а той стегна сериозно отбора.

Link to comment
Сподели другаде

Гледах току що репортажа на тия клетници. 

Значи. 

2 или 3 корнера несъществуващи им се дават на тия удобници на съдиите. И при двата корнера имаше голяма опасност да вкарат, а в предните ситуации нито Гуайта я пипна, нито централния където му мина през краката. 
Почва едно ръкомахане към главния, едно разправяне и оня показва слушалката, а да казаха ми, има корнер. Ай малко.

Второ. Тоя несретник Б.С., даже няма му напиша името, първо да вземе да се научи да бъде човек, второ да се научи да я нацелва, щото имаше две ситуации за гол и в двете трябваше само да сложи вътрешния и всичко приключваше и трето, кво ще кажете за второто. 

Бати смешника.

Накрая. Искам и в нашия директен двубой да са е така цял мач и да не успеят да ни матират ни защита, ни вратар и да ги бием с 1:0 само. Да ги боли. Да плачат.

Link to comment
Сподели другаде

След снощният мач, трябва да кажем: Мерси боку, мосю Виера! Сега вече е наш ред и хер Юрген и момчетата, трябва да направят и невъзможното, но да победим Арсенал. А, току виж, следващият кръг, да трябва да благодарим и на Шон Дайш!)) А дано!

И да добавя и аз : Тоя Бернардо е много добър, обаче е и много гадно пишлеме! Понякога се чудя, дали той , или другото им лайно : Стьрлинг, ми е по-противен.

Link to comment
Сподели другаде

Делят си първото място. Пеп държи да има висока конкуренция и ба този показател, за да не падне "качеството". 

Салах взима участие в нейните тренировки и се очаква утре да е на линия за мача.

Link to comment
Сподели другаде

20 hours ago, nikiniki said:

Вижда се някаква закономерност срещу отбор или треньор ,който е намерил веднъж противодействие да не могат да се справят.Те план Б нямат.Та от тази гледна точка, други отбори не останаха да им вземат точки докрая.

Има още два отбора, Вълците и Челси, но не знам имат ли мачове с тях. От друга страна ние трябва да ги бием на техният стадион, което няма да е лесно. Не че не сме го правили. Така че, поне в момента нещата зависят от нас. И можем да се надаваме, щото до преди два месеца нещата изглеждаха не много добре.

Link to comment
Сподели другаде

Като цяло за следващия мач сме леко прецакани, това намекна и Клоп след снощния мач. Отново събота, 12 и 30 английско време. Бразилците ни имат мач сряда вечер, западно полукълбо, т.е. сме без тях. 

Молим се поне всички да се върнат здрави!

Link to comment
Сподели другаде

58 minutes ago, EmoRadev said:

Като цяло за следващия мач сме леко прецакани, това намекна и Клоп след снощния мач. Отново събота, 12 и 30 английско време. Бразилците ни имат мач сряда вечер, западно полукълбо, т.е. сме без тях. 

Молим се поне всички да се върнат здрави!

Срещу кой играем?

Link to comment
Сподели другаде

Срещу Уотфорд смятам, че можем да се справим без Алисон и Фаб, Келехер си показа вече, че е стабилен и Хендо ще играе дефанзивен.

Само всички да се върнат здрави това искам аз. 

Link to comment
Сподели другаде

1 hour ago, EmoRadev said:

Тоз евентуален полуфинал за ФА, жребия теглен ли е? Нали още не са изиграни четвъртфиналите?

 

Разбира се, че още НЕ Е теглен.   Ще бъде теглен по времето около нашия мач, но тъй като очакваме да продължим, срещата с Ман Сити си е вероятна. 

 

Link to comment
Сподели другаде

Уулвс 2-3 Лийдс

Класика от Висшата лига. Невероятна променяща сезона победа за Лийдс

b853bd17ded342e898bb6d6949789386o2.jpg

Quote

Всеки играч на Лийдс отиде да аплодира своите фенове. Джеси Марш изглежда объркан. Не съм сигурен, че може да повярва на това, което току-що е видял.

MARSCHing On Together!

 

Link to comment
Сподели другаде

Един от най-яките мачове напоследък. Контузии, смени, картони, обрати - всичко си имаше. И освен това и двата отбора имаха още куп положения. Боби е свършил в гащите снощи, ама разбираемо. 

Link to comment
Сподели другаде

1 hour ago, Chinaski said:

Добре че го махнаха Биелса тоя мач никога нямаше да го вземе...

Не мисля така.  Биелса ги научи и държеше да атакуват постоянно. 

Ако мача беше завършил 0:0 или 0:1 можеше да се предположи, че Марш е оправил защитата,  но сега, след като вкараха 3 гола накрая, по-скоро духът на Биелса и навиците им при него бяха голямата причина да обърнат мача. 

Link to comment
Сподели другаде

Арсенал ли са много силни, Вила ли са много слаби, но определено на Стиви отбора не показва кой знае каква игра. Арсенал пък са фаворит за топ4, ама като знаем и те какви са, като нищо ще изпуснат мястото в топ4

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...